![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (2) 1 [2] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
MShaman |
Дата 14 Жовтня 2011, 14:12
|
||
![]() Доктор ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 672 ![]() |
Апеляцію подавали? |
||
vchaban |
Дата 14 Жовтня 2011, 14:13
|
||
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
Суддю |
||
alex |
Дата 14 Жовтня 2011, 15:22
|
||
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 1112 ![]() |
+1 |
||
stone |
Дата 14 Жовтня 2011, 17:08
|
||
![]() ride or die! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: L'viv Повідомлень: 1167 ![]() |
взагалі офігіли. опеляцію обов'язково! |
||
_panika_ |
Дата 14 Жовтня 2011, 23:25
|
Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: м.Івано-Франківськ Повідомлень: 189 ![]() |
говорив з династією адвокатів, які всю ту кухню з суддями знають.
сказали шо без сенсу. потрачу купу часу-здоров'я-нервів і дуже малоймовірно що чогось доб'юся... |
SUPERUNKNOWN |
Дата 15 Жовтня 2011, 2:19
|
![]() ☜☆☞ Captain Obvious ☜☆☞ ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 866 ![]() |
думаю шрбр2к решил бы вопрос в свою пользу )))
може таки стоит сходить к нему на поклон за советом по возмезению ущерба ) |
Velomax |
Дата 15 Жовтня 2011, 17:37
|
||
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
Там не не все так просто... |
||
Griga |
Дата 16 Жовтня 2011, 10:00
|
||
![]() Активный лентяй ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов, ул.Кирова Повідомлень: 1306 ![]() |
Попався неадекватний суддя, але ж не всі такі (принаймні я на це сподіваюсь) Якщо навіть не пробувати боротись, ТОЧНО ніц не зміниться! |
||
Jack |
Дата 16 Жовтня 2011, 14:46
|
||
![]() Початківець ![]() Звідки: Новояворівськ Повідомлень: 42 ![]() |
2 _panika_
мдя... шо тут ше скажеш. Однозначно - так не повинно бути. Добре було б гляну ти на скан постанови, а також інших документів (схема ДТП, протокол, пояснення)... Бо виходячи з наведених вами обставин, тут ДТП оформляти повинні були не ДАІ. Якщо не помиляюсь коли наносяться травми середньої важкості, то тут на місце ДТП повинна міліція приїжати. і питання надалі стоїть в порушенні чи відмови у порушенні кримінальної справи. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |