![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (143) 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
alex4alex |
Дата 20 Серпня 2009, 12:34
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Але якщо я скажу, наприклад, що їхав по вул. Стрийській, побачив Джазза і його фафакнув - то ти образишся?
![]() |
джаzz |
Дата 20 Серпня 2009, 14:01
|
||
![]() йа креведко ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 652 ![]() |
та ні, чого мені ображатися, я ж в курсі справи, що ти привітався зі мною! ![]() |
||
Builder |
Дата 20 Серпня 2009, 20:47
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 52 ![]() |
правильнее было бы фафакать кому-то.
И, товарищи, без максимализма:не надо никому "факать" и кого-то "обфафакивать" ![]() ![]() ![]() |
alex4alex |
Дата 20 Серпня 2009, 23:41
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Фафакнул кому-то на МТБ на Скниловском мосту, затем еще двоим олдскульным шоссерам по дороге в Цунев.
По дороге назад пытался было фафакнуть троих челов, но они нашу колонну жестко проигнорировали. |
_LO_ |
Дата 21 Серпня 2009, 8:19
|
![]() Кохана Зозулька ![]() ![]() ![]() Звідки: Звідусіль Повідомлень: 921 ![]() |
Вчера на перекрёстке Кропивницького-Городоцька меня обфафакали парень с девушкой в очках и шлемах. Сорри не разглядела кто - отпишитесь
![]() |
Griga |
Дата 21 Серпня 2009, 8:36
|
||
![]() Активный лентяй ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов, ул.Кирова Повідомлень: 1306 ![]() |
![]() ![]() |
||
alex4alex |
Дата 21 Серпня 2009, 10:29
|
А правилами разрешено фафакть тех, кто едет неправильно?
![]() |
Builder |
Дата 21 Серпня 2009, 10:40
|
||
![]() Початківець ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 52 ![]() |
вот им как раз и нужно "факать" ![]() |
||
Griga |
Дата 21 Серпня 2009, 10:57
|
![]() Активный лентяй ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов, ул.Кирова Повідомлень: 1306 ![]() |
Правила иногда можно и нарушить, если это никому не мешает. Например, некоторые отрезки пути я преодолеваю по тротуару, хотя это и запрещено правилами. Но то, что там находится между тротуарами, имхо, проезжей частью назвать нельзя.
Но эти нарушения не должны создавать проблем и дополнительных рисков для других участников движения |
alex4alex |
Дата 21 Серпня 2009, 11:08
|
Та это понятно, я тоже лучше иногда проеду 20 метров против шерсти, чем буду пол-района объезжать.
Вопрос был именно в фафаканьи. |
джаzz |
Дата 21 Серпня 2009, 11:14
|
![]() йа креведко ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 652 ![]() |
вчора приблизно 20:30 фафакнув трьом велосипедистам в шоломах, які їхали по вул. В.Великого в напрямку Нового ЦУМу. Вітаннє
![]() |
alex |
Дата 21 Серпня 2009, 12:27
|
||
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 1112 ![]() |
роблю ідентично ![]() крім перехресть і світлофорів: там також можна проїхати поза правилами не завдаючи нікому ніякої шкоди - але можна зіпсувати свою велорепутацію, а ето не єть гут ![]() Це повідомлення відредагував alex - 21 Серпня 2009, 12:33 |
||
Diak |
Дата 22 Серпня 2009, 22:13
|
![]() we own the road ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 371 ![]() |
Сьогодні коло будинку піонерів, бачив Надю, Нікалаіча, і ше когось, сорі не впізнав. Махнув рукою, а вони на мене так глянули шо аж соромно стало.
|
E-one |
Дата 22 Серпня 2009, 22:55
|
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
фафакав чотирьом велотуристам в районі с. Болехів. Всі відфафакнулись
![]() Це повідомлення відредагував E-one - 22 Серпня 2009, 22:56 |
_LO_ |
Дата 03 Вересня 2009, 8:40
|
![]() Кохана Зозулька ![]() ![]() ![]() Звідки: Звідусіль Повідомлень: 921 ![]() |
Вчера возле стрийского базарчика фафакала мальчику в шлеме на келлисе и в футболке Велодень.
Не отфафакалася, наверное потому, что я была без шлема и без велосипеда ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |