![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (143) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Builder |
Дата 30 Липня 2009, 21:49
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 52 ![]() |
Искал на форуме,не нашел,хотелось бы по аналогии с автоклубами ввести такую традицию-вот, к примеру http://lacetti.com.ua/ipb/index.php?showto...45&st=0&start=0 Конечно, на машине легче обфафакать, на каждой клубной машине наклейка и номера, по которым можно на форуме найти. Ну может что-то и у нас получится...
![]() Я недавно видел на Городоцкой Андрея Владимировича, который выезжал за город в сторону Городка. А сегодня вечером в парке культуры ехал навстречу Lafaiet, которая долго смотрела на знакомый шлем Келлис, который я купил у нее 2 дня назад. Узнала или не узнала, вобщем будем знакомы ![]() Це повідомлення відредагував Builder - 30 Липня 2009, 21:50 |
_elvis_ |
Дата 30 Липня 2009, 22:29
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: пСихів Повідомлень: 522 ![]() |
та, до речі. цікава тема. треба шось таке придумати.
|
ЧД_ |
Дата 31 Липня 2009, 9:52
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8673 ![]() |
Я всем встречным в шлеме или на шоссере машу ручкой, так же машу ручкой тем кто с баулами едет. Если успеваю канешно
![]() |
E-one |
Дата 31 Липня 2009, 13:49
|
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
А мені до кінця не зрозуміла ідея того "фа-фа". Вдень нафафакав, а ввечері на форумі відписав, як ти фафакав і кому?!?! І в чому тут фішка?
![]() ![]() Вон _ЧД_ бачить шолом - махає, не бачить - не махає. І якось без символіки обходиться і все гуд. |
ЧД_ |
Дата 31 Липня 2009, 13:57
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8673 ![]() |
E-one Дык, у меня такое разделение от слепоты. Бо на велах люди разные ездят. Вчерась покалеченый ЧД подымался по Шевченко, остановился дабы переехать на другую сторону. С верху подьехал дядька на не понятно чём, но два колеса выдавало в нем велосипед. Из одежды трусы и тапочки, обнял меня, дыхнул перегаром и грит "Дай закуриты". Шо ответил ЧД, это не для форума, но дядька поехал дальше вниз, только очень быстро.
![]() |
Builder |
Дата 31 Липня 2009, 14:32
|
смысл в том,что если ты видишь знакомого человека(нет никакого разделения),а он тебя нет,то на форуме можно написать,что видел там то и тогда то.Мое дело предложить, а вы как хотите...
|
ЧД_ |
Дата 31 Липня 2009, 14:36
|
Builder Панимаеш, очень часто так бывает, что я вижу АВ, вернее его филейную часть, а он меня нет. Не писать же об этом на форуме.
![]() |
alex |
Дата 31 Липня 2009, 14:39
|
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 1112 ![]() |
як на мене в цьому нема нічого цікавого-писати хто, кого, де і з ким бачив
але найкраще виявляє попит пропозиція, тобто тему можна створити і дивитись чи вона припадає пилюкою чи навпаки користується популярністю, за це ж ніхто по лиці бити не буде ![]() |
_LO_ |
Дата 31 Липня 2009, 14:43
|
![]() Кохана Зозулька ![]() ![]() ![]() Звідки: Звідусіль Повідомлень: 921 ![]() |
Да, больше тут подходит формат как - мне вчера кто-то махал руками и кричал ПРИВЕТ через всю улицу - кто это был?
![]() |
ЧД_ |
Дата 31 Липня 2009, 14:44
|
Зозулька _LO_ сподиваюсь, то не маньяк.
![]() |
Builder |
Дата 31 Липня 2009, 15:30
|
да,видимо, автомобилистам эта идея больше по душе:230 страниц за полгода в одном клубе http://lacetti.com.ua/ipb/index.php?showto...4560&start=4560
|
E-one |
Дата 31 Липня 2009, 16:34
|
||
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
Панти і не більше |
||
alex4alex |
Дата 31 Липня 2009, 20:59
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Я считаю, что просто поприветствовать велосипедиста, едущего по встречной - знак хорошего тона. Конечно, не приветствую велогонов типа "дед на "Украине"", но большинству велосипедистов салютую, и оные отвечают. Это вносит какое-то единение на дороге.
|
Griga |
Дата 31 Липня 2009, 21:22
|
||
![]() Активный лентяй ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов, ул.Кирова Повідомлень: 1306 ![]() |
Поступаю аналогично |
||
ocean |
Дата 01 Серпня 2009, 16:52
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 31 ![]() |
Ну раз ніхто відписувати не буде, тоді відпишу я!
По дорозі з траси для змагань шо біля Брюхович близько 14:00 бачив двох велосипедистів які їхали один від одного з інтервалом 2-5хв. що їхали в сторону Брюхович.Фафакати не вийшло, бо фафакалки нема ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |