![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (5) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
lawyer79 |
Дата 21 Квітня 2009, 13:50
|
Звідки: город Львов, район стадиона "Украина" Повідомлень: 5 ![]() |
Начитался я на форуме отчетов о разных велопокатушках и решился создать первую тему))) Может выглядит по дилетантски ... но все же) Был тут один отчетик о поездке в Цунев (там где аэродром) - так вот - вопрос к многоуважаемым посетителям - есть ли желающие туда проехаться в ближайшую субботу (али воскресенье) - 25 апреля. Если есть желающие - пишите сюда - думаю маршрут не такой уж длинный и трудный (по крайней мере даже для такого дилетанта, как я))).
|
alex4alex |
Дата 21 Квітня 2009, 17:42
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Попробуем проехаться, можно взять сосиски и все такое. Только предлагаю в следующий раз писать в теме "пропозиції на вихідні", она тут в "важных" (прикрепленных) темах, и туда обычно и смотрим.
|
джаzz |
Дата 22 Квітня 2009, 17:39
|
![]() йа креведко ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 652 ![]() |
я тільки ЗА!!! Поїхали! де збираємось!
|
borya |
Дата 22 Квітня 2009, 19:50
|
![]() конкрєтний вєлопадончєг ![]() ![]() ![]() Звідки: Бандерштат Повідомлень: 666 ![]() |
а мну берете, в дорозі не відстану
![]() ![]() ![]() |
borya |
Дата 22 Квітня 2009, 19:57
|
![]() конкрєтний вєлопадончєг ![]() ![]() ![]() Звідки: Бандерштат Повідомлень: 666 ![]() |
якшо не помиляюсь аеродром цунів за городком 7 км
![]() ![]() ![]() ![]() |
джаzz |
Дата 22 Квітня 2009, 20:20
|
Слухай!Поїхали!!!!!!
|
borya |
Дата 22 Квітня 2009, 20:38
|
ну тоді операція під кодовим названієм "єдут", але я зможу тільки в неділю
![]() ![]() ![]() |
джаzz |
Дата 22 Квітня 2009, 20:43
|
ніщяк! як раз добре, я недалеко мешкаЮ, поїдемо, ще й кур купимо!!!!!
![]() |
borya |
Дата 22 Квітня 2009, 21:00
|
мона і кур
![]() ![]() |
джаzz |
Дата 22 Квітня 2009, 21:03
|
гавновапрос! котра година? шо брати?
|
джаzz |
Дата 22 Квітня 2009, 21:05
|
шо маєш за коня?
|
borya |
Дата 22 Квітня 2009, 21:18
|
думаю в 9:00 коло сільпо, там затарюємся кури ковбаси пиво. візьму спирту чистого на грілку спиртову кофе забацаєм
![]() ![]() |
borya |
Дата 22 Квітня 2009, 21:20
|
ну майже саботаж, руки дійтуть до того то нацарапаю на рамі гвоздьом ржавим, а рушати тре чим раніше, бо сонце все пиво в дорозі висосе
![]() |
джаzz |
Дата 22 Квітня 2009, 21:26
|
домовляємось, на 09:00, в мене Cube Acid,біло-синього кольору, буду в: камуфляжні штани, біло-чорного кольору та шолом синього кольору, чорні окуляри аля Рембо))) до зустрічі!!!!!!!!! З.Ы. НЕ КИДАЙ СЛУХАВКУ!!!!!
|
borya |
Дата 22 Квітня 2009, 21:31
|
пойняв пойняв прийом, мої штани тоже будуть хаки, червоний келліс, покришки 26*2.0 кобра, перекидка задня алівіо 410, телефон буде включений, шлема не маю правда, але думаю біле кепі піде
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |