![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (5) 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
ЧД_ |
Дата 29 Травня 2009, 13:26
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8673 ![]() |
Джазз, рис точно можеш пить.
![]() |
джаzz |
Дата 29 Травня 2009, 13:32
|
||
![]() йа креведко ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 652 ![]() |
ЧД,я про другу картинку ![]() |
||
Velomax |
Дата 30 Травня 2009, 13:08
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
Тайный смысл в том, что во время поездки в Крым, очень часто раздавался вопрос: "Челлендж, где море !?", поскольку Челлендж так и норовил завезти группу в какие-то пещерные города, а большой воды избегал.
А краб - единственный свежий морепродукт, который удалось добыть Дельфину (см. фото в отчёте). Был выпущен назад из-за маленьких размеров. |
Lafaiet |
Дата 03 Липня 2009, 22:34
|
![]() всі баби, як баби, а я -багіня! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1136 ![]() |
|
Challenge |
Дата 03 Липня 2009, 23:14
|
![]() насяльніка ![]() ![]() ![]() Звідки: ЛЬВІВ Повідомлень: 897 ![]() |
Куриный шашлык
Состав: 1.5 кг куриной грудки 1 пачка(200 г) майонеза "Провансаль" 2 крупных луковицы 3 зубчика чеснока Приготовление: Куриную грудку помыть и нарезать на кусочки размером где-то 3х3 см. Лук почистить, нарезать кружками. Также почистить и нарезать тоненькими кружками чеснок. Куриное мясо сложить в кастрюлю, поперчить, добавить нарезанные лук и чеснок. Все залить майонезом и хорошо перемешать. Кастрюлю с мясом накрыть крышкой и поставить мариноваться в холодильник на ночь. На следующий день куриное мясо нанизать на шампуры, перемежая кружками лука. Куриный шашлык жарить на углях до готовности, готовый - посолить по вкусу. Этот куриный шашлык получается довольно нежным и сочным. Теперь каждый сможет приготовить куры по ЧДвски ![]() Це повідомлення відредагував Challenge - 03 Липня 2009, 23:21 |
Lafaiet |
Дата 04 Липня 2009, 11:56
|
![]() всі баби, як баби, а я -багіня! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1136 ![]() |
а я вот люблю таку картошку делать...
Вам понадобятся: -картофель -чеснок -соль чистите и режете на крупные ломтики картошку ( к примеру можно разрезать 1 картофель на 4 части), кладете на разогретую с маслом сковроду и обжриваете все стороны картофеля до золотой корочки на среднем огне. Солите, заливаете водой (приблизительно пол стакана -стакан, очень много воды не надо), добавляете подавленый или потертый чеснок и тушите до полной готовности на небольшом огне, предварительно чуть накрыв крышкой. Выходит очень вкусно и ароматно ![]() |
alex4alex |
Дата 04 Липня 2009, 22:32
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
А я делаю бутерброды. Покупаю нарезанный батон или просто белый (черный, серый) хлеб - по вкусу. Если не нарезан, придется нарезать самому. Затем мажу маслом и кладу сыр, колбасу, ветчину и тп.
Тоже очень вкусно и просто ![]() Це повідомлення відредагував alex4alex - 04 Липня 2009, 22:32 |
Lafaiet |
Дата 10 Липня 2009, 16:50
|
![]() |
Velomax |
Дата 07 Серпня 2009, 11:54
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
Частина згущеного молока, що реалізується в українських магазинах, є фальсифікатом.
Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив президент Громадського об`єднання із захисту прав споживачів «Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» Валентин Безрукий з посиланням на проведене центром дослідження. Він повідомив, що Центр експертиз “ТЕСТ” здійснив тестування 6 марок згущеного молока вітчизняного виробництва, які, згідно з етикеткою, виготовлені тільки з молочних жирів за державним стандартом (ДСТ), тобто класичного згущеного молока. За словами В.Безрукого, згущене молоко також може вироблятися за ТУ (технічними умовами) з використанням рослинних жирів, але це має бути зазначено на етикетці. Із тестованих марок - “Заріччя”, “Омка”, “Варіатор”, “Первомайський МКК”, “Бахмачконсервмолоко” і “Білики” – Державному стандарту відповідали лише дві марки – «Заріччя» і “Первомайський МКК”. |
westsider |
Дата 12 Серпня 2009, 23:19
|
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1702 ![]() |
Згадалось... Гарячі бутерброди по Gari-вськи
![]() ![]() |
ЧД_ |
Дата 17 Серпня 2009, 11:51
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8673 ![]() |
Ода про сало...
За віконцем весна розквітала, Небо повнилось першим дощем, Я стояв і нарізував сало, Величезним кухонним ножем. Ніж ходив у руках метoдично, І чомусь пригадалось мені, Безневинне таке й симпатичне, Ніжне тіло тієї свині. Пролетіло життя мов хвилина, Добрим словом ніхто не зігрів, Що ти бачила, бідна скотина? Лиш корито та засраний хлів. І тоді, мов обрікши на муки, Хтось встромив в твоє серце ножа, Ти збагнула, що люди - тварюки, A твоя відлетіла душа. Ти далеко тепер, моя бджілко, У своїм, у свинячім рaю, Я ж на кухні сиджу, п'ю горілку, І тебе потихеньку жую. Я не злодій тa не злочинець, В мене друзі, робота, сім'я, Та який же я, бля, українець, Якщо сала не їстиму я?.... |
westsider |
Дата 17 Серпня 2009, 11:57
|
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1702 ![]() |
а автор хто?
|
ЧД_ |
Дата 17 Серпня 2009, 12:27
|
Звисно не я. Я по русски и то с акцентом говорю, а по украински только паспортные даные написать смогу.
![]() |
ЧД_ |
Дата 17 Серпня 2009, 13:13
|
Да вчу. Я же в школе письменость не застал, то есть мое прибывание на Украине было эпизодическое.
![]() |
A.V |
Дата 17 Серпня 2009, 13:30
|
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
лучше сразу китайский. К тому моменту как осилишь, тут уже будет германо-китайская граница.
![]() Це повідомлення відредагував Андрей Владимирович - 17 Серпня 2009, 13:30 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |