РЕЄСТРАЦІЯ | СТАТТІ | ПРАЙСИ | АДРЕСИ | ЗВ’ЯЗОК




компоненты SRAM в магазине VeloMAX во Львове

Сторінки: (5) 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Весёлый повар, возможно, единственная тема "в тему"
ЧД_
Дата 29 Травня 2009, 13:26
Quote Post


sprzedawca materacow
*****

Звідки: Lwow (Привоз)
Повідомлень: 8668


Джазз, рис точно можеш пить. laugh.gif
Top
джаzz
Дата 29 Травня 2009, 13:32
Quote Post


йа креведко
***

Звідки: Львів
Повідомлень: 652


QUOTE (ЧД_ @ нині, у 16:26)
Джазз, рис точно можеш пить. laugh.gif

ЧД,я про другу картинку biggrin.gif
Email Poster
Top
Velomax
Дата 30 Травня 2009, 13:08
Quote Post


неутомімый командор
*****

Звідки: Львов
Повідомлень: 6757


Тайный смысл в том, что во время поездки в Крым, очень часто раздавался вопрос: "Челлендж, где море !?", поскольку Челлендж так и норовил завезти группу в какие-то пещерные города, а большой воды избегал.
А краб - единственный свежий морепродукт, который удалось добыть Дельфину (см. фото в отчёте). Был выпущен назад из-за маленьких размеров.
Users Website
Top
Lafaiet
Дата 03 Липня 2009, 22:34
Quote Post


всі баби, як баби, а я -багіня!
****

Звідки: Львов
Повідомлень: 1136


http://www.kuroed.com
хороший сайт
почему-то сразу подумала о ЧД tongue.gif
Email Poster
Top
Challenge
Дата 03 Липня 2009, 23:14
Quote Post


насяльніка
***

Звідки: ЛЬВІВ
Повідомлень: 897


Куриный шашлык


Состав:

1.5 кг куриной грудки
1 пачка(200 г) майонеза "Провансаль"
2 крупных луковицы
3 зубчика чеснока


Приготовление:


Куриную грудку помыть и нарезать на кусочки размером где-то 3х3 см.

Лук почистить, нарезать кружками.
Также почистить и нарезать тоненькими кружками чеснок.

Куриное мясо сложить в кастрюлю, поперчить, добавить нарезанные лук и чеснок.
Все залить майонезом и хорошо перемешать.
Кастрюлю с мясом накрыть крышкой и поставить мариноваться в холодильник на ночь.

На следующий день куриное мясо нанизать на шампуры, перемежая кружками лука.

Куриный шашлык жарить на углях до готовности, готовый - посолить по вкусу.

Этот куриный шашлык получается довольно нежным и сочным.




Теперь каждый сможет приготовить куры по ЧДвски smile.gif

Це повідомлення відредагував Challenge - 03 Липня 2009, 23:21
Top
Lafaiet
Дата 04 Липня 2009, 11:56
Quote Post


всі баби, як баби, а я -багіня!
****

Звідки: Львов
Повідомлень: 1136


а я вот люблю таку картошку делать...
Вам понадобятся:
-картофель
-чеснок
-соль

чистите и режете на крупные ломтики картошку ( к примеру можно разрезать 1 картофель на 4 части), кладете на разогретую с маслом сковроду и обжриваете все стороны картофеля до золотой корочки на среднем огне. Солите, заливаете водой (приблизительно пол стакана -стакан, очень много воды не надо), добавляете подавленый или потертый чеснок и тушите до полной готовности на небольшом огне, предварительно чуть накрыв крышкой.
Выходит очень вкусно и ароматно smile.gif + быстро
Email Poster
Top
alex4alex
Дата 04 Липня 2009, 22:32
Quote Post


рокет Алекс
*****

Звідки: Lemberg, Staufenstraße
Повідомлень: 7283


А я делаю бутерброды. Покупаю нарезанный батон или просто белый (черный, серый) хлеб - по вкусу. Если не нарезан, придется нарезать самому. Затем мажу маслом и кладу сыр, колбасу, ветчину и тп.

Тоже очень вкусно и просто wink.gif

Це повідомлення відредагував alex4alex - 04 Липня 2009, 22:32
Users Website
Top
Lafaiet
Дата 10 Липня 2009, 16:50
Quote Post


всі баби, як баби, а я -багіня!
****

Звідки: Львов
Повідомлень: 1136


user posted image
Email Poster
Top
Velomax
Дата 07 Серпня 2009, 11:54
Quote Post


неутомімый командор
*****

Звідки: Львов
Повідомлень: 6757


Частина згущеного молока, що реалізується в українських магазинах, є фальсифікатом.

Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив президент Громадського об`єднання із захисту прав споживачів «Науково-дослідного центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» Валентин Безрукий з посиланням на проведене центром дослідження.

Він повідомив, що Центр експертиз “ТЕСТ” здійснив тестування 6 марок згущеного молока вітчизняного виробництва, які, згідно з етикеткою, виготовлені тільки з молочних жирів за державним стандартом (ДСТ), тобто класичного згущеного молока.

За словами В.Безрукого, згущене молоко також може вироблятися за ТУ (технічними умовами) з використанням рослинних жирів, але це має бути зазначено на етикетці.

Із тестованих марок - “Заріччя”, “Омка”, “Варіатор”, “Первомайський МКК”, “Бахмачконсервмолоко” і “Білики” – Державному стандарту відповідали лише дві марки – «Заріччя» і “Первомайський МКК”.
Users Website
Top
westsider
Дата 12 Серпня 2009, 23:19
Quote Post


город большой - чудаков много
****

Звідки: Львів
Повідомлень: 1702


Згадалось... Гарячі бутерброди по Gari-вськиsmile.gif

user posted image
Top
ЧД_
Дата 17 Серпня 2009, 11:51
Quote Post


sprzedawca materacow
*****

Звідки: Lwow (Привоз)
Повідомлень: 8668


Ода про сало...

За віконцем весна розквітала,
Небо повнилось першим дощем,
Я стояв і нарізував сало,
Величезним кухонним ножем.

Ніж ходив у руках метoдично,
І чомусь пригадалось мені,
Безневинне таке й симпатичне,
Ніжне тіло тієї свині.

Пролетіло життя мов хвилина,
Добрим словом ніхто не зігрів,
Що ти бачила, бідна скотина?
Лиш корито та засраний хлів.

І тоді, мов обрікши на муки,
Хтось встромив в твоє серце ножа,
Ти збагнула, що люди - тварюки,
A твоя відлетіла душа.

Ти далеко тепер, моя бджілко,
У своїм, у свинячім рaю,
Я ж на кухні сиджу, п'ю горілку,
І тебе потихеньку жую.

Я не злодій тa не злочинець,
В мене друзі, робота, сім'я,
Та який же я, бля, українець,
Якщо сала не їстиму я?....
Top
westsider
Дата 17 Серпня 2009, 11:57
Quote Post


город большой - чудаков много
****

Звідки: Львів
Повідомлень: 1702


а автор хто?
Top
ЧД_
Дата 17 Серпня 2009, 12:27
Quote Post


sprzedawca materacow
*****

Звідки: Lwow (Привоз)
Повідомлень: 8668


Звисно не я. Я по русски и то с акцентом говорю, а по украински только паспортные даные написать смогу. laugh.gif
Top
ЧД_
Дата 17 Серпня 2009, 13:13
Quote Post


sprzedawca materacow
*****

Звідки: Lwow (Привоз)
Повідомлень: 8668


Да вчу. Я же в школе письменость не застал, то есть мое прибывание на Украине было эпизодическое. laugh.gif
Top
A.V
Дата 17 Серпня 2009, 13:30
Quote Post


триммер стакселя
*****

Звідки: Lemberg
Повідомлень: 4561


лучше сразу китайский. К тому моменту как осилишь, тут уже будет германо-китайская граница. smile.gif

Це повідомлення відредагував Андрей Владимирович - 17 Серпня 2009, 13:30
Users Website
Top
0 Користувачів читають цю тему (0 Гостей і 0 Анонімних Користувачів)
0 Учасників:

Topic Options Сторінки: (5) 1 [2] 3 4 ... Остання » Reply to this topicStart new topicStart Poll