![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (5) « Перша ... 2 3 [4] 5 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Velomax |
Дата 28 Травня 2012, 11:02
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 6757 ![]() |
Сборка и центровка колеса из компонентов, купленных у меня в магазине, стоит 40 грн.
Если компоненты клиент приносит с собой, то 80 грн. Разборка колеса, а затем новая сборка и центровка, (например для замены втулки), стоят 80 грн. Длину спиц мы подбираем сами перед сборкой (но только если у нас заказывают спицы, сборку и центровку). |
Wertomaniak |
Дата 24 Листопада 2011, 19:57
|
![]() Человек-руина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Левандівка Повідомлень: 2846 ![]() |
ок, буду в 11
|
Wertomaniak |
Дата 01 Грудня 2011, 15:28
|
![]() Человек-руина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Левандівка Повідомлень: 2846 ![]() |
Макс, чи є у тебе обід 28" не під трубки. Треба поставити на втулку від СТАРТ-ШОСЕ (заднє колесо)
|
Velomax |
Дата 02 Грудня 2011, 10:03
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 6757 ![]() |
Mach-210 двойной пистонированный, 36 сп, 178 грн.
Есть пара. |
Wertomaniak |
Дата 02 Грудня 2011, 22:42
|
Ок, буде час задзвоню.
|
Terry |
Дата 14 Травня 2012, 13:39
|
Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Лемберг Повідомлень: 1116 ![]() |
Перебрати(почистии, змастити, відрегулювати) передню втулку, підрівняти вісімку.
Ціна? Чи є зараз час(до пятниці)? |
Velomax |
Дата 14 Травня 2012, 14:47
|
50-80 грн, вези.
|
Terry |
Дата 14 Травня 2012, 15:10
|
||
Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Лемберг Повідомлень: 1116 ![]() |
завтра |
||
grifil\'d |
Дата 27 Травня 2012, 13:22
|
Здравствуйте. Сколько у вас стоит сборка колеса, если например обода, втулки свои, ну только спицы у вас если купить, так как могу промахнуться с размером ? И ещё вопрос - можно ли собирать колесо для вибрейков, но на втулке для диска (просто если в потенциале захочется поменять на диск), или там спицовка разная, или не рекомендуется ? Заранее спасибо за ответ...
|
Velomax |
Дата 28 Травня 2012, 11:04
|
Цены на колёсные работы.
Из каких компонентов собирать - дело ваше. Главное, чтобы они были конструктивно совместимы. |
grifil\'d |
Дата 28 Травня 2012, 12:21
|
Спасибо за ответ. Обязательно обращусь, когда собиру всё необходимое.
|
Sergius27 |
Дата 11 Серпня 2012, 2:24
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 63 ![]() |
цікавить чи є чорні шприхи 278 або 288 довжини, відразу ж зібрав колесо.
![]() *шприхи вже придбав Це повідомлення відредагував Sergius27 - 11 Серпня 2012, 14:23 |
mirnuj_atom |
Дата 16 Квітня 2013, 10:17
|
Добрий день.
Треба зібрати колеса, втулки і ободи маю Втулки novatek під фікс, тобто без зонта: http://novatecusa.net/project/a185sbt/ http://novatecusa.net/project/a186sbt/ Обода mach 1 rj p[roject: http://www.velobazar.com/catalog/utility/rims_700/509 Під 32 отвори. Потрібно підібрати хороші шпиці (сріблясті, нержавійка, є у Вас такі? Або може замовити) і скласти колеса, + треба камери і фліпери. Можна у Вас таке організувати? Або може підкажете якої довжини потрібно шпиці тай я вже весь комплект на зборку принесу? З калькулятором довжини шпиць в мене дружби не вийшло ![]() Дякую. |
Velomax |
Дата 20 Квітня 2013, 12:30
|
Можно, заходите.
|
i-van |
Дата 14 Травня 2014, 19:29
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів. В.Великого. Повідомлень: 69 ![]() |
Стільки похвал, певно і я звернусь до вас..))
Майже вже маю обода на руках (дофарбовуються) і треба іх в купу з втулками зібрати. Шприх немаю. Отже питання..Ч є у вас білі шпиці? Чи є у вас чорні ніпеля до спиць? Скільки буде коштувати зібрати всьо то докупи, враховуючи що обода і втулки мої (не тому що я жлоб і єкономлю, а тому що все б.у).. А ну і спіцовка не стандартна..8х4 Ось такоє нодо: ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |