![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (91) « Перша ... 38 39 [40] 41 42 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
vchaban |
Дата 02 Жовтня 2011, 13:05
|
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
Сьогодні 11:30 проїжджав кільцевою... на узбіччі валявся розтрощений велосипед "Україна", ДАІ оформляли ДТП.
![]() Нажаль більше нічого мені невідомо. |
Uri2 |
Дата 12 Жовтня 2011, 8:07
|
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
На всяк випадок, панове, якщо хтось не помітив: прийшла осінь, почались дощі, дорога стала слизькою!
Не наступайте на ті самі граблі, що й дейкі ваші велоколеги (ги, і я в тому числі) - вчасно переходьте з літнього на осінній стиль їзди. |
funkylosik |
Дата 24 Жовтня 2011, 14:17
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 88 ![]() |
Сьогодні близько 9.15 год. на вул. Стрийській у Львові біля повороту на Сокільники в ДТП загинув чоловік 1950 року народження
... На чоловіка-велисипедиста, який вів велосипед, наїхав мікроавтобус «Опель Віваро». Від отриманих травм чоловік загинув на місці пригоди. Працівники ДАІ проводять перевірку для з’ясування всіх обставин аварії. source© |
Uri2 |
Дата 24 Жовтня 2011, 19:56
|
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
Сьогодні був трохи не збитий
Вчасно помітив рух чогось великого і темного та й відгальмувався. |
alex4alex |
Дата 01 Листопада 2011, 23:08
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
|
Leonid |
Дата 01 Листопада 2011, 23:17
|
![]() ветеран броуновского движения ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 2804 ![]() |
Снято сегодня вечером по дороге домой. Я до сих пор офигевший от того, как он неожиданно появился из-за буса.
![]() |
Uri2 |
Дата 02 Листопада 2011, 10:19
|
||
"Шановні громадяни, відійшли усі назад. Назад, на те підвищення"... Пісєц, як зіваки лізуть подивитись, шо мухи на мед. А загалом то не дивно. Там місце дуже небезпечне, і завжди таким було. Я тудою до школи ходив, й досить часто аварії бачив. Правда в ті часи то було в основному через зтягнутий "сходинками" асфальт, коли машину просто викидало на зустрічну. Ну а зараз через банальний довб***ізм водіїв. p.s. 2 Leonid: І велосипедистів теж, факт. Регулярно бачу ввечері мудаків, що без будь-якого світлового позначення себе на дорозі їдуть. Тіко тут є велика різниця - придурошний роверист наражає на небезпеку себе, а придурошний водій - інших. Це повідомлення відредагував Uri2 - 02 Листопада 2011, 10:22 |
||
vchaban |
Дата 20 Січня 2012, 11:40
|
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
а яку розвязку така ситуація мала б у нас!? ... ![]() |
BlaineMono |
Дата 20 Січня 2012, 13:35
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів->Район_Мотозаводу; Повідомлень: 579 ![]() |
Якось дивно, але останнє відео мені видалось смішним
![]() |
vchaban |
Дата 20 Січня 2012, 13:55
|
||
смішно з того, що люди вміють знайти вихід з таких ситуацій без мату, розборок і мордобоя? Значить ти чистий українець! ![]() |
||
BlaineMono |
Дата 20 Січня 2012, 14:07
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів->Район_Мотозаводу; Повідомлень: 579 ![]() |
нєє)) смішно з того як мужик впав, встав і пішов далі - буденна ситуація) Я наприклад, був б точно в "маленькому шоці", і полежав б на землі трошки ![]() а може це, дійсно, тому, що я чистий українець)) Це повідомлення відредагував BlaineMono - 20 Січня 2012, 14:08 |
||
_BuR_ |
Дата 20 Січня 2012, 14:25
|
![]() ВЕЛОКУР"ЄР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3395 ![]() |
Їхав по зустрічно одосторонньому, так ще й завтикав, там місця для маневру дофіга було, або це камера спотворює.
|
ЧД_ |
Дата 20 Січня 2012, 14:55
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8673 ![]() |
Американцы, они все тупые. (с) Задорнов. Я бы этому муделю с камерой, очки бы поправил, и возможно ногами. (ЧД не украинец)
![]() |
alex |
Дата 20 Січня 2012, 15:08
|
||
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 1112 ![]() |
мені теж видалось що місця там був вагон то явно не львівська вузька вуличка з гострою бруківкою) |
||
Griga |
Дата 20 Січня 2012, 19:04
|
||
![]() Активный лентяй ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов, ул.Кирова Повідомлень: 1306 ![]() |
К сожалению, не совсем так, точнее совсем не так - из-за сбитого мудака велосипедиста у водителя авто будет немеряно проблем, вплоть до лишения свободы ![]() Так что опасны они не только для себя, но и для окружающих. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |