![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (4) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Spin Doctor |
Дата 02 Липня 2016, 3:45
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 272 ![]() |
![]() Результати http://lvivbicycle.club/results/400-2016/ Фото: Старт, КП1, КП1-КП2 by -=Zen=- КП2 by _BuR_ Це повідомлення відредагував Spin Doctor - 14 Липня 2016, 10:00 |
Ksiondz |
Дата 03 Липня 2016, 12:22
|
![]() Бородатий вуйко ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 1389 ![]() |
ну так і де всі відгуки? особливо тих, хто перший раз їхав
від мене коротко це - старт, класно, свіжо, тепло, їжа, жара, здох, відпочив, ужок, мати, їжа, кайф, городок, фініш. |
Dok62 |
Дата 03 Липня 2016, 13:00
|
||
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
Ксьондзе. Увсіх ще тремтять руки. ![]() ![]() |
||
-=Zen=- |
Дата 03 Липня 2016, 13:28
|
||
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 238 ![]() |
О це ж пекло, я хоч і педалі не крутив та все бачив! ![]() ![]() Яка перевага їхати шосером ніж МТБ? |
||
-=Zen=- |
Дата 03 Липня 2016, 14:11
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 238 ![]() |
і допомагали ми не всім...
![]() ![]() |
Dok62 |
Дата 03 Липня 2016, 14:15
|
||
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
Аааа, Ксьондзяка! Хотів на трамваї проїхатись ![]() ![]() ![]() |
||
MShaman |
Дата 03 Липня 2016, 14:48
|
![]() Доктор ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 672 ![]() |
Поки здатен тільки сказати величезне дякую волонтерам, і окремо Пако за покришку, інакше би зійшов на КП2.
|
vovanxp |
Дата 03 Липня 2016, 14:53
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Золота Повідомлень: 215 ![]() |
Ксьондзяку ви чимось заманювали, може шашличком з машини його дразнили, а от він бідака хотів вас догнати, а ви жорстокі та тиснули педальку газу.
|
proteo |
Дата 03 Липня 2016, 15:05
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Луцьк Повідомлень: 93 ![]() |
Дякую усім, хто приймав участь у даній події. Особлива подяка Івану Захарову з Білорусії за камеру, що дало змогу фінішувати, адже від моїх камер та покришки живого місця не залишилося.
|
Dok62 |
Дата 03 Липня 2016, 15:29
|
"Світанок на перевалі" 2016 року перевершив усі мої сподівання! Туман, спека, круті підйоми і карколомні спуски, випробовування на будь який смак тестували учасників на стійкість і витривалість. Надзвичайно приємно що переважна більшість учасників з честю витримала тест і успішно фінішувала. Лише 5
![]() Вітаю всіх з успішним подоланням "Світанку", особливі привітання нашим дівчаткам ![]() Велика подяка волонтерам! Без вашого піклування багато хто і не доїхав би до фінішу. Тепер, коли три бревета позаду, у великої кількості рандоннерів з'являється шанс стати СУПЕРрандоннером проїхавши 6оо км "До центру Європи" 16.07.16р. До зустрічі на ШЕСТИСОТЦІ ![]() |
trum v |
Дата 04 Липня 2016, 7:17
|
![]() Звідки: Дубно Повідомлень: 20 ![]() |
|
Kono |
Дата 04 Липня 2016, 11:30
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 123 ![]() |
Дякую Доку, що віз мене в найважчі моменти. Хоча іноді хотілось, щоб мене пристрелили.
Спека..... Вага до старту 89 кг (моя стандартна) Вага після фінішу -83 кг. |
PlusOdyn |
Дата 04 Липня 2016, 12:05
|
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
![]() Якби знав що за "їжа" буде на КП, брав би свою ковбасу і ще спагетті - не було сенсу пинятися. Перегрівся, заголодав, засушив коліна, Брукс натер. Психологічна травма у вигляді сальто Всемиуважаемого через пса із 40-ка на спуску в Торуні. Даречи, як він там? Із ділянкою КПП-Бориня жодних позитивних змін, а понарозказували то. Їздити таке покриття більше одного разу? На шосері? Иии. А ви впевнені, що все робите вірно? Може десь чогось не дочитали в настанові користувача? Або не так зрозуміли? Або переклад кривий? Бо за косяки в Біблії ви ж напевне в курсі? Ну хз, може хтось щось комусь хоче довести. ![]() Стрілки-Самбір таки потішило свіжим асфальтом. І сильно свіжим у Самборі. В Самборі на вокзалі якісь странні службовці - сплю із ровером в обнімку, а вони будять і кажуть мов "тут немає міліції, тому майте на увазі". Постійно, курва, будять. Потішила розчинна Галка на перевалі в Торуні - то наразі певне єдина розчинна кава без "ефекту сонливості". Дякую Bur'у, що доволочив до столу на КП-2, так я ще ніколи не заголоджувався - від Турківського перевалу боявся вивалитися із сідла. Wasted weekend. Таки краще XCM. Там якось веселіше і затишніше. А ще краще авто із кондиціонером і хорошим водієм. Ябав я той ровер. І той граний спорт. |
Lanz |
Дата 04 Липня 2016, 12:23
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 637 ![]() |
![]() ![]() ![]() PlusOdyn, ЗЧМ? |
||
A.V |
Дата 04 Липня 2016, 12:37
|
||||
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
отзыв девочки на шоссере:
|
||||
![]() |
![]() ![]() ![]() |