![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (6) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
A.V |
Дата 18 Травня 2014, 19:56
|
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 4554 ![]() |
ПРОТОКОЛ ( time / a.b.c... )
total - 109 DNS - 8 DNF - 3 FOTO/VIDEO: https://picasaweb.google.com/109010776434081278449/200sotka https://plus.google.com/photos/116075259651...305309552686833 Веломарафон 200 км VoronSTUDIO 1, VoronSTUDIO 2 Старт (фото) Старт (відео) КП-1 "Переправа" (фото) http://youtu.be/S8TYh_omZyQ ДОВІДКОВА 2014 |
Mc |
Дата 17 Травня 2014, 14:35
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 303 ![]() |
На старті було весело:
Док читав "репчик" ![]() А.V показував трюки Дехто ходив на руках від щастя: Вшановували пам'ять загиблого марафонця: Потім Іван показував приклад спочатку АВ2 і Salariss А потім і всім стартуючим ![]() Але А.V таки спокусив всіх хорошим асфальтним покриттям.. Хоча реалій ніхто не відміняв ![]() Більше фоток зі старту - отут. Всім гарно і сухо доїхати! |
imAginary |
Дата 17 Травня 2014, 17:51
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Новояворівськ Повідомлень: 497 ![]() |
а я собі думаю..вроді бачила Мс а в протокол чого не вносила..вже думала шо глюк але бачу ні
![]() май совість, відкрий альбом ![]() Це повідомлення відредагував imAginary - 17 Травня 2014, 17:52 |
sonic |
Дата 17 Травня 2014, 17:55
|
![]() Звідки: Львів, Патона Повідомлень: 5 ![]() |
Всім дякую! Було круто!!!
Оргам за КП, теплий прийом з гарячим супом у Жовкві, і хотдог на фініші! А Андрію і Святу за хорошу компанію ![]() ПС До альбому зі старту на гуглплюсі немає доступу. Це повідомлення відредагував sonic - 17 Травня 2014, 17:57 |
_BuR_ |
Дата 17 Травня 2014, 18:33
|
![]() ВЕЛОКУР"ЄР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3395 ![]() |
Зараз буде доступ))
|
Mc |
![]() |
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 303 ![]() |
звиняйте, затупив (о, заодно нова відмазка, чому не поїхав
![]() |
_BuR_ |
Дата 17 Травня 2014, 18:47
|
![]() ВЕЛОКУР"ЄР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3395 ![]() |
Як завжди перетворили бревет в гонку))
Після Бібрки в тягунок добре так "йшли" - пульс по гарміну мною бачений 204 - по відчуттях 190. Ну і далі понеслась. Ріпак разом із синім небом з одного боку і дощові хмари з іншої, попутній вітер (досить його було, наперекір всім законам підлості)))хоч раз) і все це в команді з чотирьох гонЩегів на швидкості 38+(крейсерській) це дуже файно. Дякую, що місцями не чекали, натягували,..... Лапка реально на одне коліно сильніший, і це відчувається. Пів дороги думав у чому секрет, чи то у педалюванні, чи навіть не знаю. В результаті наша четвірка(кажуть, що був хтось пятий, ми його не бачили) Лапка, ПВ, Артьом і Бур - розсипалась у Зіболках на тих піщаних калабанях. Хто рвав як з ланцюга спущений, хто котився(навчений 100кою) Так і доїхали по одному(Лапка зійшов у Жовкві). До речі про Жовкву - бульйончик зачотний, я завжди ігнорував такі кп і обмежувався тільки водою чи ізотоніком, економлячи час, але гнати нема куди і за чим, можна і хлебнути)) поверх бульйону пішло дві шклянки ізотоніку(кольору узвару) і вйо по вітру аж до Фійної. Добре їхалось. Сухі цифри пізніше. |
imAginary |
Дата 17 Травня 2014, 19:16
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Новояворівськ Повідомлень: 497 ![]() |
|
Oleg132 |
Дата 17 Травня 2014, 19:20
|
|||||
![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 2926 ![]() |
E-one, красавчик ![]() Бурчику, коли ти вже перший приїдеш? ![]() |
|||||
|
imAginary |
Дата 17 Травня 2014, 20:15
|
а тепер пару слів від мене..
на фініші мені задавалось питання, що краще - їхати чи волонтерити? ![]() Знаєте враження зовсім інші ніж від сів-проїхав та пішов додому. Коли волонтериш бачив все по-іншому.. Майже сотня веселех, позитивно настроєних людей, яких ти насправді коли реєструєш не бачиш, лише прізвища, числа, талон харчування, маршрутнаклейка.. а от на КП я мала шанс поспостерігати більше і розгледіти хто є хто.. позитиву на 108 км не поменшало, одні примчали і помчали за хвилину часу, встигли лише води їм налити(Лапка, Бур, PV, Сегар ![]() ![]() Про волонтериш я вам розказала, а про сів-проїхав, знаєте самі ![]() А так то я задоволена, поки чекали народ загаряли на сонечку, їли вдома приготовані канапки, слухали спів пташок ![]() Всім дякую за участь, приїжайте ще! до зустрічі на 400 ![]() |
ShBr2k |
Дата 17 Травня 2014, 21:11
|
![]() Ёмана - ужо НГ!! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Западная истерия Повідомлень: 1536 ![]() |
Шикартые фотки, данке волонтерам - просто бальзам на израненную 5-ю точку. Ивана конгратулирую!! Молодца!!
|
Dok62 |
Дата 17 Травня 2014, 21:15
|
||
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
Шикарно проїхались! ![]() Але всіх запрошую на Рівненські 300! ![]() |
||
proteo |
Дата 17 Травня 2014, 22:38
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Луцьк Повідомлень: 93 ![]() |
Я вже в Луцьку. Дякую AV, що посприяв з довезенням мене до вокзалу.
Я так порахував, якби кинув те діло зразу з ремонтом цепа, бо він всерівно на єдиній передачі ставав на перекос, то навіть подолавши 25 км без цепа, встигав б на вже проплачену електричку, але так і нормально, атобусом заїхав. Бревет головне зарахували. Дякую за компанію! |
ShBr2k |
Дата 17 Травня 2014, 22:49
|
![]() Ёмана - ужо НГ!! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Западная истерия Повідомлень: 1536 ![]() |
1 HorsePower жрет Швальбу:
![]() Банда на пикнике: ![]() На разпродаже: ![]() ...: ![]() |
nao |
Дата 17 Травня 2014, 22:56
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 179 ![]() |
Напишу пару слів від себе.
Дороги як завжди радують,Зіболки о це просто дорога в пекло як завжди чарує ![]() Про погоду,що тут сказати нам заканало. Дякую всім хто їхав зі мною,ну особлива подяка організаторам цього шаленого дійства. П.с. Лапка і компанія показали в підйомі на Свірж на скільки багато треба ще тренуватись,щоб здобути таку майстерність і витривалість. |
Cheburek |
Дата 18 Травня 2014, 0:20
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 567 ![]() |
А шо там в тебе взагалі сталося? Як ти так той трос вирвав з м'ясом? |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |