![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (4) 1 2 [3] 4 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Мурик |
Дата 19 Травня 2011, 11:03
|
А я бы Гармин брал только из-за того, что он спонсирует Протуровские команды (как и HTC). А Сигма подходит максимум для продвинутых любителей...
|
Yosyf |
Дата 23 Травня 2011, 20:45
|
![]() ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1332 ![]() |
Підкажіть де і як скачати мапу ЄС для джіпіес для I GO. І популярніше, будь ласка, ну бо темний я у цій справі, темний...В гуглі пробував, безуспішно
![]() |
crash |
Дата 13 Жовтня 2011, 9:00
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 170 ![]() |
Допоміжіть вибрати велокоп'ютер хочу такий щоб дощу не боявся бюджет 200 грн. Зацікавили такі два велокоп'ютери сігма 509 і сігма 400 який зних кращий цікавлять фукції швидкість відтань час. І де можна купити їх у львові
|
Griga |
Дата 13 Жовтня 2011, 20:27
|
||
![]() Активный лентяй ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов, ул.Кирова Повідомлень: 1306 ![]() |
Велокомпы ВСЕ дождя не боятся, даже самые дешевые из китайских. Так что выбирай что больше нравится по цвету, форме, функциям и т.д. На вкус и цвет в коробке все фломастеры разные ![]() |
||
Velomax |
Дата 14 Жовтня 2011, 18:51
|
||
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
Квітки-Основ'єненка-35, звичайно. |
||
crash |
Дата 26 Жовтня 2011, 12:13
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 170 ![]() |
На велокомпютери гарантія надається в вас, чи є Sigma Sport - BC 509
|
alex4alex |
Дата 26 Жовтня 2011, 12:57
|
||
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Мастер Йода нас появился у. |
||
bata |
Дата 07 Травня 2012, 10:14
|
![]() офісний планктон ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів (Політехнічний-Новий Львів) Повідомлень: 1457 ![]() |
Ссилка на "обговорення" не працює, пишу тут.
Придбав собі ДЕВАЙС на андроїді і там є ГПС. Але заводська версія не має підгружених карт і тому в офлайні від неї мало користі. (Карти Гугл Бета, або Яндекс Навігатор) Що порадите встановити для комфортного користування в офлайні переважно в подорожах, горах, інші міста, Європа. Тобто я не збираюся ходити з ним як з компасом чи причіпляти на руль (бо великий) але десь дістати і перевірити місце знаходження, чи в іншому місті подивитися куди краще піти і де що є. |
Uri2 |
Дата 07 Травня 2012, 10:21
|
||
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
|
||
PlusOdyn |
Дата 07 Травня 2012, 11:42
|
||
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
KCC-13 боїться. Тобто глючить внаслідок дощу. За трохи часу напишу порівняння із сігмою 1009. |
||
Griga |
Дата 07 Травня 2012, 13:16
|
||
![]() Активный лентяй ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов, ул.Кирова Повідомлень: 1306 ![]() |
Либо коцнутый, либо бракованый экземпляр. |
||
PlusOdyn |
Дата 07 Травня 2012, 13:50
|
||
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Можу показати, наче норм, куплений на КО. Наразі я його дещо (бо нерозбірний якийсь блін!) модифікував, але навіть вчепити на руль влом - патамушо не радує. Та й конструктив там промокабельний. От склею крупленн від старої сігми, поставлю на нього нову. А може таки хтось підкине свою неробочу, то і стара справно виконуватиме функції свої. Та й МЛ казав що велоомпютери боються дощу, і якщо намок і вимкнувся, то його опосля попустить і всьо буде добре. Це повідомлення відредагував PlusOdyn - 07 Травня 2012, 13:51 |
||
vchaban |
Дата 07 Травня 2012, 16:30
|
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
В мене сьогодні велосипед цілий день стояв на вулиці, в тому числі під зливою. Велокомп'ютер KCC - 16WL, води не боїться, але час від часу, швидкість на 2-3 секунди "зашкалює" до 70-90км\год, потім знову повертається до реальної.
![]() Це повідомлення відредагував vchaban - 07 Травня 2012, 16:30 |
Krasow |
Дата 05 Жовтня 2012, 17:21
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Галицький район Повідомлень: 400 ![]() |
Велокомпом Sigma BC 509 користуюсь з весни 2011
Сильні дощі, грязюка, пилюка, мороз (при -10 зображення на дисплеї трохи повільніше оновлювалось) на якість роботи не вплинули Кріплення ударів при падіннях і необережного відношення не витримало, було замінено і компік використовується дотепер (сам компік розбити так і не вдалось, хоча спроб було чимало ![]() Хочу відмітити, що данна модель досить енергоощадна, в порівнянні з дорожчими версіями, які мають більше функцій (батарейку ще не міняв) Час від часу, коли дорога видається нудною, мені подобається самому порахувати середню швидкість, яку він рахувати не вміє ![]() мій bc-509 ![]() Це повідомлення відредагував Krasow - 05 Жовтня 2012, 17:41 |
Senya |
Дата 19 Березня 2013, 15:25
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 143 ![]() |
Мой выбор GPS навигатора упал на Garmin eTrex 20
![]() Обновленная версия eTrex Legend Что бы не писать много ссылаюсь на обзор модельного ряда eTrex http://www.navigation.com.ua/navihatsiia/o...x-10-20-30.html От себя добавлю что за весь прошлый сезон ни разу не подводил. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |