![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (5) « Перша ... 3 4 [5] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
demon |
Дата 13 Липня 2015, 21:05
|
![]() Membёr ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов (район Южный рынок) Повідомлень: 1665 ![]() |
далеченько...замок Монфор
|
Oksap5 |
Дата 18 Липня 2015, 19:12
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Винники Повідомлень: 242 ![]() |
Давайте писати про місця, які поруч. Я недавно навіть відважився заночувати в палатці на горі Городище, там де було поселення. Сьогодні був на Макітрі біля Гринова, правда там водяться demon-и.
Це повідомлення відредагував Oksap5 - 18 Липня 2015, 20:04 |
demon |
Дата 18 Липня 2015, 19:25
|
![]() Membёr ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов (район Южный рынок) Повідомлень: 1665 ![]() |
![]() |
mandriy722 |
Дата 17 Серпня 2015, 19:36
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Бандерштат Повідомлень: 293 ![]() |
...після вливання ннно-ї кількості, і в мене в макітрі таке...твориться...
...може хоч на Макітрі виспався б порядно, бо щось не спиться... |
Oksap5 |
Дата 04 Вересня 2015, 13:46
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Винники Повідомлень: 242 ![]() |
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Богит Відвідав ось таке чудове місце. Раджу усім, але потрібно бути самому щоб відчути і зрозуміти це місце. Якщо по житті маєте якісь питання, то їдьте туди і отримаєте відповідь у знаках.
|
Mandrivnyk |
Дата 29 Квітня 2016, 0:52
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 445 ![]() |
А я був у 2015 поряд у містечку Гримайлів, якби знав то заїхав би і на Богит ![]() |
||
Silver.U.Rock |
Дата 04 Липня 2016, 18:51
|
![]() Звідки: Львів Повідомлень: 13 ![]() |
не те щоб "місця сили", але чи їздить хто зараз по околицях (в туристичному режимі) переховуватися від спеки? Обираю висоти в залежності від вітру + гамак = природний кондиціонер))) Ну, і між тим ділом +-100-ку накрутити щоб не втрачати тонус
з.і. не знаю скільки там сили поблизу Підгородища, але бомків легіон |
tupac4life |
Дата 10 Липня 2016, 8:51
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Сколе Повідомлень: 762 ![]() |
Хотів би написати про "дороги сили".
Зауважував що є такі ділянки доріг, де візуально навіть видно що попереду нахил, хоч і незначний, але вгору + досить затяжний, але все одно дуже легко по ним їхати, так ніби вниз котишся. причому кількадесят раз по таким місцям проїзджаєш і кожного разу легко і швидко. Так ніби якась сила тобі допомагає. Ось кілька з них: 1. Ділянка дороги на Урич, після Крушельниці за мостом до повороту на Ямельницю. 2. Ділянка дороги від кінця Нижнього Синєвидного до моста над залізницею. 3. З Головецька до Плав'я 4. По Лопушному до кінця села (маршрут з Славська на Синєвир) |
Silver.U.Rock |
Дата 10 Липня 2016, 11:31
|
||
![]() Звідки: Львів Повідомлень: 13 ![]() |
|
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |