![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (5) 1 2 [3] 4 5 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Uri2 |
Дата 20 Січня 2012, 9:49
|
||
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
+100500. Я взагалі дивуюсь, як вони усі ще не повбивались... |
||
Ioan85 |
Дата 20 Січня 2012, 10:31
|
||
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 921 ![]() |
Закон сохранения энергии гласит, что энергию нельзя создать или разрушить, ее можно только преобразовать из одной формы в другую © |
||
vchaban |
Дата 20 Січня 2012, 11:10
|
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
Не завжди обережності достатньо... бувають непередбачувані ситуації, які можуть вийти з-під контролю навіть без людського фактору. В Youtube таких фактів повно - і це лише якась частина усіх ДТП, які відбулися. А у велосипедиста при ДТП з автомобілем шанси невеликі.
|
Wertomaniak |
Дата 20 Січня 2012, 11:12
|
||
![]() Человек-руина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Левандівка Повідомлень: 2846 ![]() |
Вбиваються одні, виростають інші. А в наш час, коли права можна купити, ідіотів на дорогах прибавилось. |
||
alex |
Дата 20 Січня 2012, 15:11
|
||
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 1112 ![]() |
прохання не забувати, що ми гігантськими кроками рухаємось до вело-Європи, тому ідіотів на велосипедах теж більше чим треба, і буде ще більше ![]() Це повідомлення відредагував alex - 20 Січня 2012, 15:12 |
||
Sera |
Дата 20 Січня 2012, 16:45
|
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Любінської Повідомлень: 1138 ![]() |
...здається ви вже забули про що цей топік
![]() Мені таки вдалося вчора окунутися у ополонку! Добрі люди дали наводку на гарну водойму в Лапаївці, з гарним під"їздом. Водичка була чудова! А от погода не дуже. По дорозі назад попали в хуртовину, дороги засипало шаром снігу та й окуляри постійно заліпляло, тож їхалося важко. Ала воно того вартувало! ![]() ФОТО Це повідомлення відредагував Sera - 20 Січня 2012, 16:46 |
Yosyf |
Дата 20 Січня 2012, 17:15
|
![]() ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1332 ![]() |
Ви молодці. Вчора справді був особливий день. Було якесь натхнення. Бо, наприклад, сьогодні я би вже не відважився пертися в Раковець з рюкзаком і назад ще з 20 літрами води. А ви б сьогодні також поїхали в Лапаївку?
![]() |
Sera |
Дата 20 Січня 2012, 17:42
|
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Любінської Повідомлень: 1138 ![]() |
Ну цей день завжди особливий. Я вже багато років поспіль окунаюся в цей день не зважаючи ні на які перешкоди. Ну а зимою завжди лише збираюся регулярно моржувати, та все не вистачає часу...
![]() |
Dok62 |
Дата 20 Січня 2012, 19:15
|
||
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
Моржування це своєрідна філософія, спосіб життя,якщо хочеш. Знаю з власного досвіду, бо моржувався навчаючись в інституті. Пірнеш зранку в ополонку і цілий день літаєш , мов на крилах! Але, це або на все життя, або коли перестаєш, всі твої старі травми і болячки вилазять назові і довго довго мучать! ![]() |
||
mimino |
Дата 21 Січня 2012, 3:58
|
![]() неуловимый ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv, Ukraine Повідомлень: 659 ![]() |
|
Dok62 |
Дата 21 Січня 2012, 11:50
|
||
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
Був я на Водохрище в тих краях. Заялозили святе місце,перетворили на базар, а монашки стали торговками. Буквально в 20-ти км звівдти є в лісочку непримітне джерельце там немає того галасу , а ростуть старезні липи,панує тиша і спокій. Там і приймали купіль. |
||
mimino |
Дата 21 Січня 2012, 18:05
|
||
![]() неуловимый ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv, Ukraine Повідомлень: 659 ![]() |
Згідний на всі 100 вісотків. Хотів води набрати простояв 45хв, люди якісь дуже-дикі - набирають воду каністрами по20-30літрів. мабуть їсти варять на ній ![]() |
||
A.V |
Дата 02 Лютого 2012, 19:18
|
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
|
mimino |
Дата 10 Лютого 2012, 2:09
|
Відео супер.
Хотілосьби скупатись у такий мороз! |
Dok62 |
Дата 11 Лютого 2012, 15:01
|
||
не раджу ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |