РЕЄСТРАЦІЯ | СТАТТІ | ПРАЙСИ | АДРЕСИ | ЗВ’ЯЗОК




велосипеды Cannondale во Львове

Сторінки: (19) 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Велокомп'ютери, (монтаж, налаштування, параметри)
Opal
Дата 25 Червня 2005, 14:56
Quote Post


The Office-Samurai
***

Звідки: БОМЖ
Повідомлень: 827


Честно говоря, с каждым компьютером надо разбираться отдельно. Не исключено, что некоторые считают время между хитами, некотрые хиты за квант времени, а некоторые - на низких скоростях по первому алгоритму, а на высоких - по второму.

Точно так же, тайной остается, что используется в качестве мозгов. Может быть одна из многочисленных серийных микросхем, а может быть специально разработанный под велокомп рисковый микропроцессор. Who knows...

Но ограничение по максимальной скорости, не оставляют сомнений, что считает эта падла по первому алгоритму.
Email Poster
Top
Slava
Дата 25 Червня 2005, 16:27
Quote Post





Звідки: Львів
Повідомлень: 17


QUOTE (Leonid @ вчора, у 18:21)

Справедливости ради отмечу, что он действительно показывает скорость между соседними срабатываниями геркона.

А з чого ви всі взяли, що спідометр вимірює час між двома проходженнями геркона? При таких розкладах, звичайно що немає сенсу виводити результат. На великих швидкостях він може рахувати час між більшою кількістю обертів і усереднювати.
Top
Leonid
Дата 25 Червня 2005, 17:02
Quote Post


ветеран броуновского движения
*****

Звідки: Львов
Повідомлень: 2804


QUOTE (Slava @ сьогодні, у 18:27)
QUOTE (Leonid @ вчора, у 18:21)

Справедливости ради отмечу, что он действительно показывает скорость между соседними срабатываниями геркона.

А з чого ви всі взяли, що спідометр вимірює час між двома проходженнями геркона? При таких розкладах, звичайно що немає сенсу виводити результат. На великих швидкостях він може рахувати час між більшою кількістю обертів і усереднювати.

На своем я это проверил - показывает разную скорость с каждым новым срабатыванием геркона. И он не время измеряет, а считает количество тактовых импульсов между срабатываниями геркона. Именно поэтому он на больших скоростях и не успевает.
Email PosterUsers Website
Top
Slava
Дата 27 Червня 2005, 12:08
Quote Post





Звідки: Львів
Повідомлень: 17


QUOTE (Leonid @ 25 Червня 2005, 17:02)
На своем я это проверил - показывает разную скорость с каждым новым срабатыванием геркона.

Так виходить, якщо в твоєму спідометрі поставити два магніти і виставити вдвічі меншу довжину кола, то частота оновлення збільшиться у два рази???
Top
Sera
Дата 30 Червня 2005, 21:25
Quote Post


Велофанат
****

Звідки: Львів, р-н Любінської
Повідомлень: 1138


Хе-Хе, а мой показал 92 км/ч...
Ну и дискуссию вы тут устроили, аж почитать приятно.
Top
Velomax
Дата 01 Липня 2005, 8:49
Quote Post


неутомімый командор
*****

Звідки: Львов
Повідомлень: 6757


92 км/ч на велокомпьютере с проводами - это явный глюк.
Users Website
Top
vasya
Дата 07 Липня 2005, 14:30
Quote Post





Звідки: невідомо
Повідомлень: 25


На мою думку затримка 3 сек. повязана з режимами роботи схеми -
це час переходу з "сплячого" режиму в режим вимірювання швидкості,
зроблено для економії споживання енергії.

Швидкість оновлюється тим частіше, чим більша швидкість.

Схема виміряє час оберту колеса, це найточніший метод полюбому.
Email Poster
Top
CJcool
Дата 10 Квітня 2007, 21:25
Quote Post


Початківець
*

Звідки: Трускавець
Повідомлень: 41


Привіт всім вундерфізикам smile.gif в мене Cat Eye Velo 8 показав шв. 155км/г. (примусово) tongue.gif
моє запитання : як правильно його налаштувати, може десь є російська інструкція?
Top
Velomax
Дата 10 Квітня 2007, 21:43
Quote Post


неутомімый командор
*****

Звідки: Львов
Повідомлень: 6757


А там треба лише правильно виставити довжину розгортки колеса та час.
Як це зробити - розмальовано в ынструкції
Невже не розберешся?
Users Website
Top
CJcool
Дата 10 Квітня 2007, 22:22
Quote Post


Початківець
*

Звідки: Трускавець
Повідомлень: 41


Розгортку встановлено, який час потрібно встановлювати ? незнаю як зберегти налаштування часу, крім того там ще щось є тільки воно пасивне sad.gif
Top
Velomax
Дата 10 Квітня 2007, 22:36
Quote Post


неутомімый командор
*****

Звідки: Львов
Повідомлень: 6757


Подзвони 060 і тобі скажуть, який час треба встановити. Тобто налаштувати годинник.
Коли на дисплеї показується годинник, натисни SET, і одна цифра почне блимати. Іншою кнопкою можна змінити цифру, а другою кнопкою перемикаєшся між годинами та хвилинами. Так, якщо не помиляюсь.
Users Website
Top
CJcool
Дата 10 Квітня 2007, 22:53
Quote Post


Початківець
*

Звідки: Трускавець
Повідомлень: 41


м... зателефоную обовязково biggrin.gif
а що тоді означають цифри 700с. ?
Top
Velomax
Дата 10 Квітня 2007, 23:07
Quote Post


неутомімый командор
*****

Звідки: Львов
Повідомлень: 6757


Це означає, що величина розгортки, на яку в даний час налаштований компютер відповідає деякому середньостатистичному гібриду.
Тобі потрібно ввести замість 700с чотиризначне число - довжину розгортки колеса саме твого ровера.
Users Website
Top
CJcool
Дата 13 Квітня 2007, 20:12
Quote Post


Початківець
*

Звідки: Трускавець
Повідомлень: 41


vstanovuv zdajetsja vse ok rozignavsja do max. spid 60 )))
cikavo chu vin pravulno rahye kaloriji.
Top
Piton
Дата 16 Квітня 2007, 12:48
Quote Post


Початківець
*

Звідки: Львів
Повідомлень: 43


Всім привіт! Мій Cat Eye Mity 8 показав 68 з гори. Думаю він показував реальну швидкість.

Це повідомлення відредагував Piton - 16 Квітня 2007, 12:51
Top
0 Користувачів читають цю тему (0 Гостей і 0 Анонімних Користувачів)
0 Учасників:

Topic Options Сторінки: (19) 1 2 [3] 4 5 ... Остання » Reply to this topicStart new topicStart Poll