![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (7) 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
dejavu |
Дата 16 Липня 2012, 15:09
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Івано-Франківськ Повідомлень: 51 ![]() |
Мій звіт тутка: http://velo-stalker.if.ua/forum/viewtopic.php?p=18517#p18517
|
4ernetsky |
Дата 16 Липня 2012, 18:00
|
![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 2 ![]() |
Матрасик на 400 км. Просто класс! Страха было больше... Нисколько не жалею что был подвес, поскольку никак не мог не нарадоваться скоростным безумным спускам с ямами - это чудо. Жду следующего года что прокатить все бреветы. Особое спасибо тем людям, которые помогли добраться до финиша и не дали заснуть... а так хотелось поспать под дождем в луже...)))).
Организаторам спасибо, конечно очень хотелось чайку (хотеть не вредно), благо были кафешки. За транспортировку вещей - отедельная благодарность... приятно очень. Да, марафон 400 км за 27 часов есть время и кофе попить, и морожко поесть и сока нахлебаться, и в даль повтыкать и с участниками поболтать... в общем не скучал я в дороге. |
Вадим П. |
Дата 16 Липня 2012, 18:24
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Одесса Повідомлень: 39 ![]() |
Хочу выразить огромную благодарность АВ за организацию и помощь! Жму руку ребятам на КП! Приятно было ехать с компанией в составе Луги, Дока, остальных не запомнил имена или ники, но запомнил лица
![]() Мой отчет с bike.od.ua Самый тяжелый и красивый марафон, который я ездил. До марафона: Прибыл во Львов за день до события. Так совпало, что в забронированном хостеле жили вместе с киевлянином, приехавшим в этот город с той же целью. Погуляли по Львову, попили кофе, посетили несколько экскурсий и музеев. Хотя, в мои планы это не входило - планировал целый день спать, т.к. в 3 ночи старт. Но, что поделаешь - кампания была супер. В хостеле были в 16:00. Душ, подготовка, сон 2 часа и просто ожидание старта. Выехали в 11 ночи. Немного поблукали - у местных одна и таже улица находится а разных направлениях ![]() Старт: Высокий темп, незнакомая местность, темень, полное отсуствие адекватоного покрытия. Ямы, много ям... Кажду минуту крики бл**ь, удары и выпадения фляг. В тесной группе объехать или просто увидеть их - невозможно. Через десяток км влетаем на полном ходу на рельсы. У тандемщиков "змеиный укус" заднего колеса, у Фронта вроде тоже проблемы с колесом. Как потом выяснилось на тех злополучных рельсах не один десяток человек остался клеиться. Кто то сразу слетел, кто то проехал еще по инерции полкилометра и вынужденно останавливался. На километре 30ом, разогревшись, вхожу в раж, становлюсь за Костей Мехом и еще местными лидерами и так едем. Спустя некоторое время, до меня дошло, что в таком темпе я 100 проеду и свалюсь где нибудь в кустах ![]() Бревет: ![]() На 38 километре первый серьезный подъем, высота 931 метров, п. Вышкив. Язык на плече. Мозг только начинает подозревать неладное ![]() - Надеюсь спуск без ям будет, быстрый ? В ответ дикий смех и ответ: - А спуска то нет! Мы по хребту поедем! После Ужка были самые красивые пейзажи, самые разбитые дороги и самые быстрые спуски. Часто останавливался и просто офигевал от красоты. Делал фото и снимал видео. Ехали по одному с интервалом метров в 100-150. 285 км. КП 2. Горячий суп, салат, компот. Час находился на кп. Отдыхали, общались, делились впечатлениями. Одел наколенники, оранжевую жилетку. Тем временем уже время к закату и небо затягивает тучами... Стартуем! жара спала, силы восстановились. Тепм 33-35. 60 км просто пролетели на одном дыхании - гор уже нету, из Закарпатья мы выехали. 70 км до Львова. Начинается дождь. Мы с Доком (местный, 50 лет) остановились поправить аммуницию - и отпали от группы. Въехали в Самбор, 11-12 ночи. Док ведет не туда, блукаем, усталость уже дает о себе знать. В городе встречаем еще 2 и выезжаем в сторону Львова. 340 км. Ночь, жуткий ливень, холодно, я без дождевика. Дорога разбитая в хлам, лужи, свет ни фига не освещает, пролетавшие машины окатываю с ног до головы. Едем полчаса и уже промокшие до нитки решаем переждать на остановке в поле. Посещают мысли об эвакуации и сходе с дистанции, но в слух не произносятся. Состояние, близкое к истерии. После 40 минут ожидания - дождь как шел, так и идет. Выехали дальше. Рассчитали, что за 3 часа доедем. Приехали даже быстрее. Темп был хороший, разогревающий, на воду уже было плевать. Крутили молча, аки роботы. За 10 км до финиша уже начало страшно рубить в сон, теряется координация и реакция. Финиш!!! Ужин, плакат на память, 50 грм. коняька с Доком. До хостела 5 км. но все метсные говорят, мол найти тяжело. Договаривась в водителем сопровождающей машины, зачехляю вел, прощаюсь и меня завозят под вход в хостел. Там уже ждали Игорь и Борис. 5 этаж. Душ, обмен эмоциями, второй ужин и спать. 4 часа утра. Мое время в районе 21 часа из 27 предельных. После: Встали в 7 утра. Ноги естественно болят, в голове каша. До часу дня приводили себя в чувства. Игорь приготовил покушать. Рассчитались за хостел и оставив велы и вещи в кладовке за целых 10 грн! пошли гулять Львовом. К нам присоединилась Саша Кириллова, к сожалению сошедшая по причине дождя. Встретились с местным, который тоже ехал бревет. Он нас угостил настоящим львовским пивом и провел небольшую экскурсию по городу. В целом, львовские ребята очень классные и приветливые. За время марафона и отдыха - много общения, юмора и удовольствия. В 10 вечера мы снова в хостеле, ужинаем, и выдвигаемся на вокзал. Снова дождь! 2 часа ожидания, собираемся, к нам присоединяется безбилетная Александра и погружаемся в поезд. Вместо эпилога: 200 и 300 км. на которые мы ездили до этого - были просто знакомством с местной велотусовкой и покатушками. 400 же уже полноценный марафон с всеми вытекающими. Из 63 стартоваших сошло 18 человек, по разным причинам. Пропустить 600 или 1000 нельзя никак. Весь кайф можно ощутить только через день, когда все переосмыслишь и вспомнишь, эти зеленые горизонты, змееобразные реки, "тягунци" и "тягунчыкы" и даже ямы на дороге... |
A.V |
Дата 16 Липня 2012, 19:53
|
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 4554 ![]() |
|
Lapka |
Дата 16 Липня 2012, 20:14
|
Хочу подякувати організаторам за чудово проведений марафон, не зважаючи на затримку у Львові. Це моя третя 400км. перша -16,55год, друга -15,35год. Хотілось проїхати швидше, тим більше, на старті знайомі люди Магнус, Петакі з якими їхали минулого року. Петакі вже написав про свої пригоди з двома проколами до КП1. Після другого проколу Петакі, ми з Євгеном (EVG) з Києва хотіли догнати Артема з Кривого Рогу, але на всі наші старання швидкість 35-40км\год нам цього не вдалось. Зустрілись на КП1. Виїхали троє. Петакі залишився на КП1 пізніше зустрілись біля магазину" Пиво" за водичкою. Ось нас знову четверо
![]() ![]() ПС: сер.швидкість 30,1 макс 67. |
Povitrulya |
Дата 16 Липня 2012, 20:29
|
Хтось згадував про фото волонтерів. Нажаль не всіх є, з фінішу і старту немаю. Можливо ще хтось поділиться фотками ) А з КП1 і КП2 ) ловіть.
Капешники 1: Шаман, Сапфіра, Дрон і Міша (зліва направо) Капешники 2: Сергій (Сербус), я, Богданка і Тарас (зліва направо) Ну і головний Волонтер-організатор АВ )) Вражень багато ) по звітах я не дуже ) не любитель писати. Але кілька слів таки скажу ) Взагалі вперше на марафоні. Тому поняття зеленого немала що то і з чим його їдять. Приємно вразило що взагалі так просто і без перевірок шо і по чом мене взяли полонтером на КП ) Розмішило правда коли АВ подзвонив і сказав що я буду суддею на КП2 )) Смішно звучить, людина яка далека до цього виду спорту .. і суддею )) короче посміялась я трохи )) Потім спілкувалась з нашим Тарасом ) водієм. Який також справив приємне враження вже по телефону )) було чутно що є посмішка а то і навіть доброзичливий сміх по ту сторону трубки. Потім Вокзал. Ранок. Пошук машини з тим же Тарасом. ) ну цей квест пройшла. Зразу ж Богданка підсіла в машину і почала щебетати )) Я на задньому сидінні сиділа і посміхаючись тихо слухала про велосипеди і не тільки ) сама мало розуміючи про що. Але чесно кажучи після того марафону таки захотілось і собі мати нормальний велосипед )) Потім Мостиська.Сергій )) Далі цікаві розмови, розповіді про пригоди велосипедні. дорога пройшла непомітно. Правда іноді ямки були такі що вже тоді співчували марафонцям ) КП2 ) Маркування КП2 )) Стрілочки, смайлики для дорогих марафонців. Щоб хоч якось підняти їм настрій і посмішки. Цікаво, але деякі умудрялись проїхати поворот на КП ) Було аж чотири мітки.. мабуть перевтомились люди. І очікування почалось лідерів. Пили пиво, їли кексики спечені Богданкою і вареники місцеві з чорницею. Одним словом шикували перед початком роботи. Коли ми ще були в дорозі (орієнтовно в 10-30) нам повідомили що перші вже стартували з КП1 в нашу сторону ) ми з радістю сприйняли цю звісточку )) Правда прийшлось трішки довше їх почекати ніж думалось )) Почали чекати ще з пів другої вас для фоторозстрілу )) Ну прийшлось повалятись в травичці трошки перш ніж хоч когось на марафонців подібних побачила ) Вже і місцевих діьтей на вєліках фоткала і всякі наклеєчки і маркування де хоч щось нагадувало на них велосипед. і пташок і якісь весілля ) І от нарешті.. Перша трійка. Ви навіть не уявляєте якими ви були довгоочікуваними)) і як я рада була вас побачити )) НАРЕШТІ!!! ПЕРШІ!!! ДОЇХАЛИ)) А головне як. Проїхали так ніби старт був за поворотом. Ні втоми на обличчі не було. Таких бадьорих було ще і потім трохи було. Далі було багато людей, багато посмішок і емоцій. Погода тішила ) бо сонечко давало можливість таки вас пофотографувати, вітерець правда був свіженьким, тому в траву і залягала ) Потім мені одна добра душа-марафонщик дав свій спальник ) щоб я ним накрилась ) Дякую Жень ) Ну і люди-фото-біганина-вечір. Дякую марафонщикам за позування і посмішки які їм не завжди було просто дарувати нам ) Вкінці вже почали хвилюватись за тих хто і ніби в дорозі і ніби на звязку нема Вас на залишених номерах телефонів і ніби ніч на дворі і гроза. На майбутнє - залишайте номери телефонів з якими їдете. Бо дякуючи добрим друзям марафонщикам ми могли хоч якось отримати про вас інформацію що Ви живі і здорові, а от Чорней Ігор з Вижниці.. (здається) десь в перших рядах протоколів. Казали що таки доїхав до КП2, але з тобою нам так і не вдалось звязатись. ЛЮДИ. Для Вашої ж безпеки і для збереження нашого спокою, якщо не доїжаєте вчасно до закінчення роботи КП або зходите з маршруту - звязуйтесь хоч з кимось хто на Вас чекає і повідомте що з вами. Тішусь що всі живі і якось добрались до Львова. А більшість успішно фінішувало. Дякую Сергію за те що підбив мене піти волонтером на КП2 ) АВ за те що взяв мене туди. А команді КП2 за гарну співпрацю і суперову компанію ) З вами хоч на край світу можна ) цьомки всім) до зустрічі! Це повідомлення відредагував Povitrulya - 16 Липня 2012, 20:57 |
luga |
Дата 16 Липня 2012, 20:52
|
||
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: lviv Повідомлень: 359 ![]() |
Запомните ЭТИ лица, без них и марафон не марафон, и горы не горы, и вообще без них никуда ![]() А в общем мне понравилось, было весело ![]() P.S. Мивина конечно гадость редкостная ![]() |
||
drronn |
Дата 16 Липня 2012, 20:52
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 113 ![]() |
AV, а ты где надыбал "шпійонське відео"?
![]() |
Simick901 |
Дата 16 Липня 2012, 21:42
|
![]() ТурбоRAWlyk ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Левандівка, вул. Сяйво Повідомлень: 350 ![]() |
УРА! Я стартовал и ДОЕХАЛ до финиша! И ето для МЕНЯ - ПОБЕДА!
Но етого бы не было, если бы: 1. Хорошая организация мероприятия. Спасибо организаторам и волонтерам за проделаный труд! ![]() 2. Ивану, за фонарь. Очень пригодился, хоть аккумулятор сел не доезжая до Самбора. Спасибо, фонарь - сила! ![]() 3. Вадиму "Одессе" за аккумулятор к фонарю Ивана, заряда которого до финиша также не хватило. Спасибо. ![]() 4. МегаСПАСИБО всем товарищам и конечно моим друзьям за компанию в дороге, а именно: Игорю "Папуле" Фесенко, Веталю Krasow, Dok62, Luga, Ksjondz, Мирославу с Тернополя, Юре с Ровно. ![]() Всем финишировавшим - RESPECT, сошедшим с дистанции - сочуствия. |
step |
Дата 16 Липня 2012, 22:17
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Бурштин Повідомлень: 72 ![]() |
|
SerBus |
Дата 16 Липня 2012, 22:20
|
![]() Lucky Man ![]() ![]() ![]() Звідки: Wild,Wild West Повідомлень: 560 ![]() |
Povitrulya, вітаю тебе в клубі!
![]() ![]() |
Ksiondz |
Дата 17 Липня 2012, 10:55
|
![]() Бородатий вуйко ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 1389 ![]() |
Так а що там на рахунок 600 км, буде якась тема з обговоренням?
|
Andrey |
Дата 17 Липня 2012, 11:24
|
||
![]() Nega(Ti)ve ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 691 ![]() |
|
||
Cheburek |
Дата 17 Липня 2012, 13:14
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 567 ![]() |
![]() |
SUPERUNKNOWN |
Дата 17 Липня 2012, 21:17
|
![]() ☜☆☞ Captain Obvious ☜☆☞ ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 866 ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |