![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (5) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Oksap5 |
Дата 26 Листопада 2014, 15:35
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Винники Повідомлень: 242 ![]() |
Поки я вже пару років намотував перші свої тисячі кілометрів на ровері, замітив, що під час мандрівок відвідував місця , до яких хочеться ще і ще раз повертатися. Кожне місце по своєму унікальне. Десь краєвид гарний, десь затишно бо глушняк, десь навпаки повно людей але їх якось не замічаєш. Бо тобі там якось добре, комфортно, настрій поліпшується. Можна сидіти годинами і не скучно. Якось так. Думаю на форумі є більш романтичні особи і опишуть цей стан точніше. Маю таких пару місць. Я дам координати, а якщо хтось захоче, то прошу показати їх на карті. Я не сильний в тій справі.
Отже. Найпотужнішим таким місцем вважаю гору Макітра. Знаходиться вона біля села Гринів. Її ще називають Лисою горою. На голій горі є скелясте місце, де мабуть було капище. Ідеальна точка для медитацій. Другим місцем є найвища місцевість по трасі за поворотом на Бухту Вікінгів в напрямку Бібрки. По лівій стороні є згоріле дерево на горбочку біля траси. Горизонт вражаючий, далечінь проглядається під 180 градусів. Таких точок дуже мало, мабуть тим і бере. Подібне щось наблюдав з тераси Підгорецького замку. Нижче, на городі, є лавочка. Велкам на оглядини. Далі переносимося в Бірки. Пісконя по дорозі на Рокетно давно приваблювала пластунів і не тільки. Там також над обривом просидів купа годин біля берізок. Гора Камула цікава, але не притягуюча. А от поруч давнє городище на горі Городище над селом Підгородище то вже щось. Мрію там побувати ще з нчівлею в палатці. Сил можна набратися на роки вперед, або навпаки в штани від диких звірів. ![]() Поки все, далі секрет. Напишу згодом . Пишіть тепер Ви, думаю буде усім цікаво. |
PlusOdyn |
Дата 26 Листопада 2014, 17:20
|
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Едем.
|
Wertomaniak |
Дата 27 Листопада 2014, 10:42
|
||
![]() Человек-руина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Левандівка Повідомлень: 2846 ![]() |
О та! Бар ЕДЕМ РУЛИТЬ ![]() |
||
yararaka |
Дата 27 Листопада 2014, 14:03
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Сихів Повідомлень: 268 ![]() |
Людина душу вилила а ви тут своїми ратицями натоптали
![]() Ще згадайте чебуречну біля Добробуту. |
Wertomaniak |
Дата 27 Листопада 2014, 14:14
|
||
![]() Человек-руина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Левандівка Повідомлень: 2846 ![]() |
Ні. Чебуречну в брюхах ![]() |
||
PlusOdyn |
Дата 27 Листопада 2014, 15:06
|
||
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Чебуреки кращі на Боткіна, біля мостика. |
||
Wertomaniak |
Дата 27 Листопада 2014, 15:08
|
||
в брюхах збереглась багатовікова аура ![]() |
||
Dok62 |
Дата 27 Листопада 2014, 15:12
|
||
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
МІСЦЕ СИЛИ.... |
||
yararaka |
Дата 27 Листопада 2014, 15:24
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Сихів Повідомлень: 268 ![]() |
Аура як аура а чебуреки вже не ті |
||
ЧД_ |
Дата 27 Листопада 2014, 15:29
|
||
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
+1 То яки? Поки пан Шмид там велодорожку не побудував. то я заскочу. ![]() |
||
romakvadrat |
Дата 27 Листопада 2014, 15:45
|
||
![]() той, шо в квадраті ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 582 ![]() |
Якщо йдеться про ту єдину забігайлівку шо є на боткіна, то та й ну ті чебуреки ![]() Це повідомлення відредагував romakvadrat - 24 Березня 2015, 10:32 |
||
ЧД_ |
Дата 27 Листопада 2014, 16:15
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
romakvadrat я бачу шо Вы не местный. Там забегаловок, хоть до рання козу воды. В яких з них чабуреки я не знаю, шось иньше бралы завжды.
![]() Це повідомлення відредагував ЧД_ - 27 Листопада 2014, 16:17 |
Oleg132 |
Дата 27 Листопада 2014, 16:32
|
|||||
![]() Ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 2926 ![]() |
вын здалека, то не знаэ |
|||||
|
Oksap5 |
Дата 27 Листопада 2014, 16:35
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Винники Повідомлень: 242 ![]() |
Якраз вернувся з Камули та двох городищ, думав ділитися новими враженнями. Передумав. Хавайте чебуреки.
А сніг там шикарний! |
ЧД_ |
Дата 27 Листопада 2014, 16:45
|
Сосайтники, мы в цьому роци сезон закрывать будем?
![]() Oksap5 не ображайтесь. Почитайте звиты про поиздки, там таке. дитям неможно показуваты. Особено звит первоткрывателей Цунива. ![]() Це повідомлення відредагував ЧД_ - 27 Листопада 2014, 16:45 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |