![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
pakolv |
Дата 01 Жовтня 2012, 14:34
|
![]() @У Team ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: no-one-cares Повідомлень: 1564 ![]() |
Допоможіть з GPS треком Сколе-г. Лопата або Кам"янка-г. Лопата
Чи вони проїздні? в яку сторону проїздні? яке співвідношення їзда - пхання ровера? Також пропоную модераторам відкрити розділ "Маршрути, треки". За чіткими правилами дозвляти публікацію (на пр. трек в певному форматі, опис окремих ділянок маршруту, фото окремих ділянок маршруту з прив"язкою координат, посилання на архів фото з цікавими на думку автора місцями. Якось так... Може хтось краще формат придумає Не завжди хочеться (є до того хист) писати звіт: "Як я збирався, їхав, кого зустрів, послав, що їв, як ходив..." І вивантажувати тисячі однотипних фото: "Гора фас, гора профіль, гора знизу, гора зверху, гора зі мною, гора без мене, гора з струмочкм, без струмочка; варіації з квіточкою, метеликом, хмаркою..." Це повідомлення відредагував pasha_k - 01 Жовтня 2012, 14:46 |
A.V |
Дата 01 Жовтня 2012, 14:55
|
||
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
будешь модератором? |
||
pakolv |
Дата 01 Жовтня 2012, 14:57
|
||
![]() @У Team ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: no-one-cares Повідомлень: 1564 ![]() |
сприйму за честь ![]() |
||
Velomax |
Дата 01 Жовтня 2012, 15:01
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
Треки наиболее полно описанных маршрутов находятся в этой же конференции вот здесь: Лучшие ОТЧЕТЫ.
Если у вас есть желание заниматься разделом - пробуйте, кнопочек я вам добавил. Це повідомлення відредагував Velomax - 01 Жовтня 2012, 15:07 |
pakolv |
Дата 01 Жовтня 2012, 15:09
|
||
Можна спробувати, якщо не буде користуватися попитом завжди можна витерти. Ідея: сухий опис маршруту без белетристики, тільки факти ![]() |
||
_LO_ |
Дата 01 Жовтня 2012, 17:01
|
![]() Кохана Зозулька ![]() ![]() ![]() Звідки: Звідусіль Повідомлень: 921 ![]() |
Як на мене це піший маршрут...
Трек колись був в Сайдера, ще може лишився в Леоніда. Але там скрізь маркована дорога, можна йти без треку. |
pakolv |
Дата 01 Жовтня 2012, 17:15
|
||
Йдеться про Сколе, Кам"янку чи про обидва? І мені, власне, треба GPS трек. Це повідомлення відредагував pasha_k - 01 Жовтня 2012, 17:24 |
||
_LO_ |
Дата 01 Жовтня 2012, 18:37
|
![]() Кохана Зозулька ![]() ![]() ![]() Звідки: Звідусіль Повідомлень: 921 ![]() |
Сколе - Лопата - піший, маркований.
Лопата - Камянка - не пам"ятаю там маркування, хоча здається ми спускалися туда, де бачили село крізь ліс ) |
Jam |
Дата 30 Жовтня 2012, 16:35
|
||
![]() Звідки: Львів Повідомлень: 27 ![]() |
Маршрут-дитячий у пішохідному выріанті. Тому сумніваюсь, що хтось писав йому трек. Ходили ми туди разів 4-5 і спускались через Камянку. Завалів нема-тому 100% підходить як веломаршрут. Велосипедом нать прикольніше -не потрібно шльопати по асфальту 8 км з Камянки до Сколе. Крім того можна з хребта спуститись не в Камянку, а в Козаківку , а потім звідти в Болехів-Моршин або взад на Сколе. Можна за день-можна два... |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |