![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (3) [1] 2 3 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() |
Taiwo |
Дата 05 Березня 2015, 13:27
|
![]() road sage ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів / Топольна Повідомлень: 682 ![]() |
28.06.2015 UPD.: в силу тих обставин, що нижче описаний велосипед був мною на днях проданий, а за останні декілька тижнів я розжився аж надва нових, вирішив не дублювати 100500 тем а просто переформатувати одну стару. отже продовження на ст. 2...
.................................................... Почну мабуть з того, що років з 5 тому попала мені в руки старенька турінгова Кога Міята в дуже хорошому стані. На той час я перебував в німеції і купив її (його) в одного дядька за нікчемних 30 євро. Тоді я ще не дуже орієнтувався в обвісах і взагалі в кошерних деталях, але те що мій зад возився на бруксівському сідлі (яке коштувало більше ніж цілий велосипед) приносило мені радість ![]() Після першого сезону вирішив переробити його на сінглспід, так як по місту було зручніше їздити. Ось що вийшло ![]() Провозився я на тій Міяті 2 сезони, намотав багато кілометрів по живописних містах Швабії і привіз його з собою в Україну. А тут криза, треба гроші.. коротше продав я свого любимого велосипеда ![]() і от до сьогоднішніх днів я мав вже купу різних велосипедів, різних модифікацій але перший (нормальний) велосипед він як перша дівчина: про нього завжди згадуєш як про щось дуже особливе і надзвичайне. тому ідея зібрати собі знову вінтажного шосера на хромолієвій рамі, цілий останній рік не давала спокійно мені спати і жити ![]() проте все що мені траплялося на очі було таким звичним і не цікавим. минулого року знайомий підкинув мені ще одне бруксівське сідло, трохи потріскане але загалом в хорошому стані, ну і воно звичайно теж чекало на свій велосипед. ну і одного холодного зимового вечора, вкотре переглядаючи барахолки велофорумів, я натрапив на ще одну Когу! вона по опису характеристик мені ідеально підходила, тому не довго думаючи я подзвонив продавцеві щоб домовитись про покупку. рама виявилась нажаль чуток коцнутою, на верхній трубі хтось залишив вмятину від руля, ну але мене це не зупинило. (пізніше я її зашпаклював холодною зваркою і зашліфував по формі труби. вийшло досить не погано, якось скину фото) продавець зробив мені хорошу знижку, плюс добавив мені до фреймсета підседіл, краби, рульову, колеса Mavic з покришкою і камерою та дуали Shimano rx100. краби, втулки, рульова були на Shimano 105, тому вирішив все решта збирати теж на 105тому. Брукс нарешті знайшов свою раму ![]() "яєчко виявилось не просте, а золоте" як у казці. На пері виявив наклейку з швидше всього ім"ям попереднього власника. погуглив але нажаль нічого не знайшов ![]() в той же день у тій же барахолці знайшов решту обвісу, а саме дві перекидки Shimano 105, систему Shimano 105, руль+винос SR Sakae Custom Road Chempion (йшли як стокові на когах) і шиманівську каретку. підседіл теж був стоковий SR, але він мені не подобався і я замінив його на Shimano 600ax. з часом купив обмотку Fizik Classic Brown в колір до сідла. і ось на днях нарешті закінчив збірку можна сказати, що я задоволений результатом, тільки планую ще змінити покришки на чуть ширші (зараз стоять Kenda 23x622) щось типу Panaracer Pasela TG. наразі їжджу тільки по місту, кайфую і згадую колишні мандрівки. як тільки потепліє, вивезу в далеку дорогу, де йому і місце ![]() Це повідомлення відредагував Taiwo - 30 Червня 2015, 8:24 |
A.V |
Дата 05 Березня 2015, 13:59
|
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
мне нравится
![]() попробуй под обмотку добавить еще одну. будет выглядеть толстовато, но зато рукам полегче. |
ЧД_ |
Дата 05 Березня 2015, 14:05
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Круто. Владимирович, ИМХО тогда вся олдскульность пропадет. Лучше варежки гелевые прикупить.
![]() |
A.V |
Дата 05 Березня 2015, 14:16
|
||
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
она пропала когда пистолеты поставили. и вряд-ли хозяин собирается ездить на нем в твидовом пиджаке ![]() |
||
Dok62 |
Дата 05 Березня 2015, 14:34
|
||
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
Цілком можливо, що він, таки буде їздити на ньому у твідовому піджаку.... ![]() |
||
Taiwo |
Дата 05 Березня 2015, 14:42
|
![]() road sage ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів / Топольна Повідомлень: 682 ![]() |
дякую
![]() поки їжджу в рукавицях з гелевими вставками і не так сильно лупить по рукам, хоча коли проїжаю фрагменти з бруківкою то трохи затерпають долоні. в мене зараз трохи в іншому проблема, а саме в посадці на дуалах. дуже швидко втомлюються руки. я от думаю чи це пройде, чи потрібно щось міняти... на днях чуток задер руль в гору і дискомфорт частково зник, але тільки частково A.V а чим ці дуали не вінтажні? ![]() |
Taiwo |
Дата 05 Березня 2015, 14:44
|
||
нєа, не буду... хіба що хтось буде проводити твідран у львові ![]() |
||
poohitan |
Дата 05 Березня 2015, 15:14
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 306 ![]() |
а коротший винос не допоможе? |
||
PlusOdyn |
Дата 05 Березня 2015, 15:30
|
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Хромоль то завше агонь.
Можна фото проводок тросів по рамі? Бачу один із цікавих моментів за системою для троса задньої перекидки, можливо ще щось таке є? |
A.V |
Дата 05 Березня 2015, 15:36
|
||
они просто старые ![]() |
||
ЧД_ |
Дата 05 Березня 2015, 16:04
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Владимирович, ИМХО это придирка гудронофила из серии лампового усилителя. Обыватель обычно и шоссер от туринга не отличает.
![]() П.С. Пиджак не нужен. шановни пан Йосып, або Роман. одолжат стари труселя с майкою. У Рома в барахолке такого добра полно. ЧД кептурык, и вот он винтаж. С какого нибуть фиксера в темноте на Лыпынського снимем тапки и делов. ![]() |
Terry |
Дата 05 Березня 2015, 16:04
|
Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Лемберг Повідомлень: 1116 ![]() |
ЖЖЖЖИИИРРРРРР
|
Taiwo |
Дата 05 Березня 2015, 16:11
|
||||
ні винос якраз підходящий, я до дуал особливо не дотягуюсь. просто таке враження, що саме розміщеня їх на рулі по формі не зручне, чи точніше поки не привичне для моїх рук. якби винос був задовгий, боліли б не тільки руки а й поперек і шия. думаю треба вкататись, а там привикну. якщо ні то поставлю компакт якщо знайду під 26 винос ![]()
ти про упори нарамні чи про проводку троса від каретки? |
||||
Taiwo |
Дата 05 Березня 2015, 16:19
|
PlusOdyn ось знайшов ідентичну раму, ще й того самого року. там є детальніші фото всіх проводок
Koga Miyata Gents Racer |
MShaman |
Дата 05 Березня 2015, 22:09
|
![]() Доктор ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 672 ![]() |
Класно вийшло. Стильно і витримано, як добрий віскі.
|
![]() |
![]() ![]() |