![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (8) 1 [2] 3 4 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
rosen |
Дата 09 Листопада 2009, 17:25
|
||
![]() суровый ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Звідусіль Повідомлень: 1481 ![]() |
На Кубке Мира так и делают - объявляется тренировочный день, где народ знакомится и прикатывает трасу, а на следующий уже дают старт. |
||
_LO_ |
Дата 09 Листопада 2009, 17:36
|
![]() Кохана Зозулька ![]() ![]() ![]() Звідки: Звідусіль Повідомлень: 921 ![]() |
Щас Вестсайдер пойдёт закидывать листьями следы колёс на трассе
![]() А вообще идея с "секретностью" трассы очень интересная. Только вряд ли её удасться реализовать в полном объёме ![]() |
westsider |
Дата 09 Листопада 2009, 17:46
|
||
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1702 ![]() |
Якраз є така нагода)) Так от чому я ніяк не міг тебе витягнути на Знесіння)) З.і. А я вже тут відеоогляд траси готую ![]() Це повідомлення відредагував westsider - 09 Листопада 2009, 17:57 |
||
rosen |
Дата 09 Листопада 2009, 17:48
|
![]() суровый ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Звідусіль Повідомлень: 1481 ![]() |
Ну секретность в чистом виде это перебор. Но и разрисовать деревья, чтобы на следующий год придумать уже новую, более интересную трасу тоже не есть хорошо. Даже если это разрешено, то лучше сначала опробовать трек в боевых условиях - выявить его возможные недостатки и лишь тогда уже маркировать каждый столб. ИМХО
|
spirit-o |
Дата 09 Листопада 2009, 17:50
|
||
![]() постійний флудер ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 890 ![]() |
Не знаю як в Пітері, але в Києві всі траси уже давно відомі і прикатані. Та й замахаєшся кожен рік робити по 3-4 нових траси ![]() |
||
JeD |
Дата 09 Листопада 2009, 18:02
|
||||
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 937 ![]() |
ні
ну не зовсім, просто ти кидай клич на форум з чим потрібна допомога і думаю народ буде підтягуватися, я в тому числі. А загалом на тій трасі і робити майже нема що, хіба 1-2 заїзди на "бордюри". |
||||
westsider |
Дата 09 Листопада 2009, 18:18
|
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1702 ![]() |
В захист прикатування скажу, що мені подобається випадково зустрічати на трасі людей, які готуються до перегонів, так само як і я. Та й нова траса - це не лише місце для змагань, а й просто для катання.
На Знесінні насправді мало "земляних" робіт, хіба що поприбирати сміття в деяких місцях. Додам, що після дощу там значно більше болота, ніж наприклад на Погулянці. Дренаж мабуть гірший ![]() |
spirit-o |
Дата 10 Листопада 2009, 20:40
|
![]() постійний флудер ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 890 ![]() |
Можна сказати офіційний трек траси, знятий by westsider дві години тому:
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=bbdstkcpbrqtpuet А це мапа з трасою ![]() |
westsider |
Дата 11 Листопада 2009, 1:39
|
Велике дякую Спіріту за допомогу з записуванням треку
![]() Також дякую всім, хто проголосував, а особливо тим, хто не полінувався аргументувати свій вибір. Вибір громадськості очевидний, організуємо перегони наступного сезону. |
westsider |
Дата 12 Листопада 2009, 13:22
|
Вчора з Челленжем зустрічались з міським чиновником, обіцяв підтримати наші починання, в т.ч. фінансово. Лишилось домовитись з керівництвом парку.
Катався вранці на Знесінні, є можливість продовжити десь на 2-3 км та значно ускладнити трасу (а набір висоти на колі збільшити ледь не вдвічі). Справа від кладовища (див. карту Спіріта) дуже цікава місцевість, багато широких та вузьких стежок, спусків, підйомів, горбів, з яких відкривається чудова панорама на місто. Багато зручних місць на вершинах горбів для глядачів та фотографів, звідки можна бачити змагунів на різних ділянках траси. Зі спуском туди проблем немає, є два варіанти - по лижному спуску (мені подобається більше) або по широкій стежині з невеликим градієнтом. Нормальний підйом ще треба пошукати. Думаю, можливо зробити три варіанти траси, для дівчат, аматорів та еліти (відповідно різної категорії складності)? |
westsider |
Дата 26 Листопада 2009, 17:31
|
Керівництво парку нас підтримало, тому перегони швидше всього будуть.
Думаю робити перегони на окремих трасах для трьох категорій (дівчата, аматори, еліта). Для дівчат та аматорів траса буде фактично та сама, тільки підйом на другий ярус парку буде пологіший, і відповідно виключено "вертольотик" та "небезпечний спуск між деревами", а також "торчок" та "проїзд через рів". Траса еліти включатиме трасу аматорів (3 км) + 3,2 км. |
Danulko |
Дата 29 Листопада 2009, 10:42
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 299 ![]() |
треба починати готуватися
![]() |
westsider |
Дата 07 Грудня 2009, 15:26
|
||
Поки можна кататися в своє задоволення ![]() |
||
_elvis_ |
Дата 07 Грудня 2009, 20:24
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: пСихів Повідомлень: 522 ![]() |
вчора катались) трасу призабули, тому напевно трохи самі придумали собі віражі))
|
_elvis_ |
Дата 13 Грудня 2009, 20:19
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: пСихів Повідомлень: 522 ![]() |
зібралось нас нині багато (як на 13 грудня) людей і катнули ми трасу "Знесіння". обійшлось без особливих падінь і травм) ну хіба, загублений-знайдений компік і пробите колесо по дорозі додому)
а перший підйом від каплички був навіть дуже веселим)) |
![]() |
![]() ![]() ![]() |