![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (4) 1 [2] 3 4 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Croq |
Дата 25 Травня 2016, 11:45
|
||
![]() Початківець ![]() Звідки: м.Рівне Повідомлень: 33 ![]() |
так вийшло що Рівненська 300-ка була моїм першим ACP бреветом, без досвіду попередніх стадій. якщо ви проїхали 200 то вже приблизно знаєте чого ждати + з фініша ще 100-ку накинути, те ж саме але таки легше через значно краще покриття ). Однозначно ви це витримаєте і це навіть сподобається. Речі ж на які б я хотів би щоб мені в перший раз вказали (навіть наголосили б) це що треба тримати свій режим, щоб не накоплювати втому - краще в кінці домаслати швидше ніж тратити час на відпочинок і докручувати на останніх силах. і друге - це їсти та пити! не можна доводити себе до стану голоду - стіна виросте дуже швидко, вже буде пізно закидатись, тому наперед спланувати харчування по часу чи кілометражу, їсти краще повільно рухаючись ніж ставати. Тут ще на випадок додам - багато хто немісцевих поїхали на Львів у Тараканові - завчіть це місце! там і магазинчик - морозиво після підйому і перед спекотною ділянкою до КП2 (чомусь обидва рази вона мені дуже жаркою видалась) буде доречним, як і після другого підйому МурДеХай є одразу справа магазинчик, а одразу за поворотом - їхній шикарний холодний квас на розлив. а старт о 5-й - думаю це великий плюс, і автобус який вас по любому дочекається також ) |
||
emus |
Дата 25 Травня 2016, 13:56
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: м. Львів Повідомлень: 262 ![]() |
І відчуття тебе не обмане, ой важко ж тобі буде хлопче, ти навіть собі не уявляєш як. Піт постійно буде застилати очі, м"язи будуть тобі кричати зупинись йолуп відпочинь, підсвідомість буде тебе питати на хрена ти сюди поперся, зараз би сидів дома і пив би пиво. І так всю дорогу, а це 15, а може і 17 чи 18 годин такаго знущання над організмом. Головне, що всі хто буде тебе обганяти будуть це робити легко і не вимушено, так по крайній мірі тобі буде здаватись. Ти крутиш педалі, а велосипед не їде і нема на то ради. При цьому ти розумієш, що доїхати все рівно прийдеться, бо як казав великий і могутній AV, - " Неможливість зійти з дистанції збільшує кількість фінішувавших". Схаменись, хлопче, я тебе благаю, поки ще не пізно. Це повідомлення відредагував emus - 25 Травня 2016, 21:49 |
||
A.V |
Дата 25 Травня 2016, 14:30
|
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
автобус:
поднялась в цене соляра и, соответственно, выросла аренда. теперь автобус Львов-Ровно-Львов стоит нам 6000грн. при 30 участниках - это 200грн за трансфер с человека. автобус 48-местный. но больше 36-38 человек с велосипедами в него физически не влезет. |
mr.gk |
Дата 25 Травня 2016, 15:42
|
||
![]() Звідки: Львів Повідомлень: 19 ![]() |
Ой, дядьку не лякайте, бо не поїду ![]() |
||
emus |
Дата 25 Травня 2016, 16:08
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: м. Львів Повідомлень: 262 ![]() |
Добре, не буду. |
||
vovanxp |
Дата 25 Травня 2016, 20:59
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Золота Повідомлень: 215 ![]() |
В мене наразі пауза, поставив злі покришки 2,25, покатаю 1-2 тижні по грунту, а потім визначусь чи їхати 300, все рівно накат буде.
Це повідомлення відредагував vovanxp - 25 Травня 2016, 21:00 |
ЧД_ |
Дата 26 Травня 2016, 8:20
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Шановні оргі, продліть реестрацію до 31.05. і до Вас потягнутся люди.
![]() |
Dok62 |
Дата 26 Травня 2016, 8:26
|
||
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
Реєстрація за 160 грн буде до 31.05. 2016 року ![]() |
||
vovanxp |
Дата 26 Травня 2016, 8:40
|
||
Так швидко завершується, та я щей невизначився їхати чи ні. Борються дві сили між собою + хочу ще одну медальку з Франції - так як я погано сплю(засипаю), тобто добре поспати невдасться 300 вийде повністю сплячою, а це може деморалізувати ![]() Це повідомлення відредагував vovanxp - 26 Травня 2016, 9:06 |
||
Dok62 |
Дата 26 Травня 2016, 9:03
|
||
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
А ось у Парижі старт нашої групи був о 20-00. Природньо котили ми цілу ніч, а потім ще і цілий день і нарешті ввечері другого дня вирішили відпочити, хоча дехто поїхав собі далі, поспали трохи і о 3 й ранку ![]() Про що це я? Ага! Спати не хотілось зовсім! ![]() |
||
vovanxp |
Дата 26 Травня 2016, 20:43
|
щось всього 15 людей зареєстрованих.
Це повідомлення відредагував vovanxp - 26 Травня 2016, 21:30 |
Dok62 |
Дата 27 Травня 2016, 7:56
|
||
Не всього 15,а вже 18 ![]() ![]() Це повідомлення відредагував Dok62 - 27 Травня 2016, 8:30 |
||
Dok62 |
Дата 27 Травня 2016, 17:52
|
||
Шановні рандоньєри. Я звертаюсь в першу чергу до тих хто твердо вирішив їхати 300 км, а також до тих хто ще вагається ![]() ![]() Не зволікайте, повідомляйте про своє рішення тобто реєструйтесь вже зараз. Замовлення автобуса це суто добровільна ініціатива LBC і якщо до 1-2 червня не набереться достатня кількість бажаючих іхати організованою групою то і займатися цим ніхто не буде. тоді кожен опиниться перед перспективою добиратися в Рівне і назад самостійно, а це, повірте, непросто ![]() Ось вам приклад:Електричка Львів-Здолбунів 18-13 в Здолбунові близько 23-00, ну з Здолбунова до Рівного недалеко можна за годинку докрутити, ще 5 годин потусити по центру і о 5-00 на старт. Фінішуємо після 18-19 год тусимо до ранку і о 7-00 в неділю електричкою до Львова. ![]() |
||
Dok62 |
Дата 30 Травня 2016, 9:48
|
Шановні веломарафонці. Кількість зареєстрованих учасників Рівненської 300 ки досягло близько
50 В тому числі і зі Львова. В перших числах червня буде замовлятися транспорт. Приймайте рішення вже сьогодні! ![]() КП-2 ![]() ![]() Це повідомлення відредагував Dok62 - 30 Травня 2016, 11:30 |
PlusOdyn |
Дата 30 Травня 2016, 10:03
|
||
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
ПОЇЗД № 6091 - - 3.35 ЗДОЛБУНІВ-ПАС. 7.39 - - ЛЬВІВ |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |