![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (6) 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() |
DIMAXVELO |
Дата 03 Липня 2015, 12:17
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: смт.Куликів,Львів Повідомлень: 394 ![]() |
Та він ж в пп не може теж писати здається,ліпше набрати вже номер тоді) Це повідомлення відредагував DIMAXVELO - 03 Липня 2015, 12:18 |
||
PlusOdyn |
Дата 03 Липня 2015, 13:22
|
||
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Нормальні мешти для бігу вартують як такий ровер. ![]() ЖаТе Аваланч не беріть, то таке ж саме, але гірше. Люмінієві підсиділи мають прикру звичку закисати в хромолевих рамах. Мій улюблений недавно довелося молотком валити, троє любителів сирників в ActionBike тримали раму. ![]() Підсиділу нажаль після того прийшла смерть. ((( Вже інший спробував змастили літолом, то ковзав у рамі незважаючи на затяжку. Наразі протер, але по воді знову починає закисати((( Чи поможе шматок термозбіжки, хз, я часто соваю підсиділ залежно від умов, але у вас статично він там наче має бути, для оптимального педалювання, тому можете спробувати, але все ж варто час-до-часу перевіряти, видьоргуючи раз на тиждень-два, або після мокрого катання. Ровер доволі агонь. |
||
Taiwo |
Дата 03 Липня 2015, 14:00
|
||
![]() road sage ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів / Топольна Повідомлень: 682 ![]() |
навіть анодовані? ніколи не мав такої проблеми, хоча було декілька рам хромолієвих. |
||
weblancer |
Дата 03 Липня 2015, 16:39
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів, Топольна Повідомлень: 36 ![]() |
Тільки був у Шведова - обнадіяв, що я таких зірок ніде не знайду. Навіть пізніший ЛХ тяжко знайти, а ДХ - нереально. Порадили міняти всю систему на Турней або Ацеру, або як варіант поставити систему на 2 зірки. Або виточити зірки десь у хорошого токаря.
Це повідомлення відредагував weblancer - 03 Липня 2015, 21:01 |
PlusOdyn |
Дата 03 Липня 2015, 17:43
|
||
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Власне проблема із анодованими підсиділами, той, що неанодований - у водопровідних трубах, із ним все ок. |
||
demon |
Дата 03 Липня 2015, 21:26
|
![]() Membёr ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов (район Южный рынок) Повідомлень: 1665 ![]() |
+1, тебе уже советовали обработать раму изнутри, и одень кусок камеры на эксцентрик подсидела
|
PlusOdyn |
Дата 03 Липня 2015, 21:59
|
||
Я над цим думав і вирішив, що нє)) І таки термозбіжку, камер на 27.2 у мене не трапляється(( |
||
weblancer |
Дата 03 Липня 2015, 22:49
|
||||
Якщо вірити velobase.com, то BCD = 130mm. Я завтра переміряю на всяк випадок
Який тросик, не зрозумів? 2 PlusOdyn : дякую за пораду з термозбіжкою, як дійдуть руки до цього вузла - спробую. ========================= Як під замовлення заглянув сьогодні в гості один знайомий - він працює токарем на Мотозаводі. Поцікавився я можливістю виточити зірки. Він подивився, сказав, що спробувати можна, але треба зразок профілю зубів з такої ж зірки, або креслення. Для зразка треба нову, не користовану, зірку на 38 зубів, кількість отворів бід бонки ролі не грають. Може хтось позичить за сирник? ![]() По часу - треба мінімум на тиждень-два, швидше то не буде, зі слів токаря. ПС: він ще пропонував спробувати виточити перехідники-проставки з 5 бонок на 4, але мені щось здається, що це реалізувати нереально ![]() Це повідомлення відредагував weblancer - 03 Липня 2015, 22:50 |
||||
Taiwo |
Дата 03 Липня 2015, 22:54
|
||
![]() road sage ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів / Топольна Повідомлень: 682 ![]() |
Можна все знайти, якщо знати де шукати. Виміряй точне BCD зірок і вкажи тут, може кому трапиться на очі. На крайняк знайдеться система, але не ацера чи тим більше турней ![]() |
||
Dr.Alex |
Дата 04 Липня 2015, 4:31
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Saskatoon, Canada Повідомлень: 346 ![]() |
шановний! мешти не мають цепка, рами і навіть колес! Надів і побіг! |
||
weblancer |
Дата 04 Липня 2015, 7:29
|
Зміряв штангенциркулем С-С (відстань між центрами сусідніх бонок) = 65 мм.
Якщо вірити формулі для п'ятилапої зірки, БЦД = 65мм*1,7 = 110 мм Глянув на Чейн - нові 5-лапі зірки з БЦД 110 є в продажу, але чи велику роль грає для чіткого перемикання кількість зубів? Якщо замість 38 поставити на 34 зуби? Бо наприклад Shimano Sora 3450 на 34 зуби коштує 17 $, а FSA Pro Road Compact на 38 зубів вартує вже 44 $ |
Petiok |
Дата 04 Липня 2015, 9:35
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 488 ![]() |
То всьо добре, але то шосейні зірки, вони не мають зацепів (ланцюг не буде підніматися з малої на середню). Тому варіант 3х7 вже не вийде, хіба 2х7, або 1х7. |
||
weblancer |
Дата 04 Липня 2015, 10:06
|
Напевно тому у Шведова й пропонували поставити 2 зірки.
А якщо на чотирилапу зірку приварити "вуха" з 5-лапої? Я знаю де можна кваліфіковано поварити нержавійку, і для мене це буде майже на шару. Це повідомлення відредагував weblancer - 04 Липня 2015, 10:09 |
romakvadrat |
Дата 04 Липня 2015, 11:17
|
||
![]() той, шо в квадраті ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 582 ![]() |
Я не розумію, чому ви намагаєтеся "придумати ровера". Пошукайте на форумах бюджетну систему, поставте, та й їздять на здоров'я. Як мінімум нерви і час збережете. |
||
Eugene |
Дата 04 Липня 2015, 13:15
|
||
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 217 ![]() |
Той тросік який навколо рами накручений (“велозамок’). Є така думка, що наявність такого троса на ровері, то є перший крок до того, що ровер вкрадуть. |
||
![]() |
![]() ![]() |