![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (2) 1 [2] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
alex4alex |
Дата 19 Березня 2015, 0:50
|
||
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
То все від покриття залежить ![]() ![]() |
||
Dr.Alex |
Дата 22 Квітня 2015, 6:11
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Saskatoon, Canada Повідомлень: 346 ![]() |
Можна попробувать намотати ще один слой ленти на руль. велосипед на якому я катаю 200+ я намотав ще один слой особливо верхню частину бо тримаюсь більше часу там. Може і тобі допоможе. |
||
roma2055 |
Дата 22 Квітня 2015, 20:19
|
Початківець ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 47 ![]() |
користувався Pearl Izumi (китай гель) та Roeckl (без гелю, брав в драйв спорті минулого року 250 грн ).
Pearl Izumi - за сезон розлазяться по швах Roeckl - все гут P.S. Roeckl - користується більшість біатлоністів |
Taiwo |
Дата 23 Квітня 2015, 16:16
|
||
![]() road sage ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів / Топольна Повідомлень: 682 ![]() |
я б їх і купив, але ціна на них зараз захмарна просто. замовив собі спеши за 11 баксів, побачим скільки протянуть |
||
com |
Дата 15 Вересня 2016, 16:51
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів, Чорновола Повідомлень: 204 ![]() |
Я тут сьогодні впав. Роздер долоню. І трохи коліно. Влітку рукавицями не користувався. Та наколінниками. Тепер задумався. Є типу будівельних, напів/шкіряних, 2 пари. Одна пара вже з діркою.
Це повідомлення відредагував com - 15 Вересня 2016, 20:26 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |