![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
weblancer |
Дата 08 Липня 2015, 9:46
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів, Топольна Повідомлень: 36 ![]() |
Власне в пошуках нових шатунів натрапив на цікаву пропозицію купити Shimano XT з інтегрованим валом Hollowtech II (каретка в комплекті).
У мене каретка під квадрат 68/122,5 мм, і я не зовсім розумію, чи можна встановити Hollowtech II замість каретки з нестандартною довжиною валу? Чи є можливість регулювання? Хто вже ставив такі каретки - просвітіть, будь ласка |
PlusOdyn |
Дата 08 Липня 2015, 10:36
|
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
На чашки треба ще накинути певне із 3 пластикових кільця - йдуть в комплекті із кареткою, до 73 мм і всьо. Але якщо тіко торці каретки в рамі рівні, як ні, то є сенс торцювати.
|
Stevens |
Дата 08 Липня 2015, 10:39
|
||
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1320 ![]() |
2 зправа, 1 зліва, якщо кареточний 68мм |
||
weblancer |
Дата 08 Липня 2015, 10:57
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів, Топольна Повідомлень: 36 ![]() |
Я це знайшов в інтернеті, що на кареточний 68 мм ставлять з допомогою проставочних кілець. Мене цікавить питання як бути з довжиною валу? Він запресований в шатун, очевидно має стандартну довжину (яку?) чи вистачить довжини цього валу на моєму кареточному вузлі, якщо потрібна довжина 122,5 мм? Бо зараз переважно вужчі каретки (118, 113 мм і т.ін.)
|
PlusOdyn |
Дата 08 Липня 2015, 11:40
|
||
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Яка найменша відстань від зірки (ка найближче, бала б бути найменша, але всяко) до пера, чи чого там? |
||
Stevens |
Дата 08 Липня 2015, 11:49
|
||
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1320 ![]() |
Все стане рівно, якщо каретка з правильною к-стю проставок. Довжина вала стандартна |
||
MShaman |
Дата 08 Липня 2015, 13:04
|
![]() Доктор ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 672 ![]() |
|
project-70 |
Дата 08 Липня 2015, 13:24
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Червоноград Повідомлень: 387 ![]() |
З зовнішніми підшипниками це вас хай не цікавить,все стане автоматично,тіко кільця поставити,як радили вище... |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |