![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (6) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Velomax |
Дата 21 Червня 2010, 19:42
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
Hamax, Topeak, Belelli ?
Hamax! |
demon |
Дата 10 Квітня 2011, 12:41
|
![]() Membёr ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов (район Южный рынок) Повідомлень: 1665 ![]() |
|
nrg78 |
Дата 10 Квітня 2011, 12:47
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 233 ![]() |
где?
|
demon |
Дата 10 Квітня 2011, 15:14
|
||
![]() Membёr ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов (район Южный рынок) Повідомлень: 1665 ![]() |
видел в Польше. но, может в Изе тоже плетут? ) |
||
Velomax |
Дата 12 Квітня 2011, 18:54
|
||
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
Много ли ты перевозил детей, хотя бы и своих? Сколько их у тебя? Сколько моделей кресел ты при этом перепробовал? Сколько раз падал с ребёнком в кресле? Пробовал ли возить в кресле спящего ребёнка? ![]() Прежде, чем предлагать что-то для детей, следует хорошенько подумать. Лично я знаю, что предлагаю ![]() Не может стоить 18 баксов нормальное детское кресло. |
||
demon |
Дата 16 Квітня 2011, 8:59
|
||
Макс, буть попроще. Это сарказм. Наверно ты единственный воспринял мое сообщение серьезно. Хотя, для деревни, я уверен, это плетеное кресло имеет место быть. |
||
freya |
Дата 04 Травня 2011, 9:36
|
![]() Леді на Велосипеді ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: центр Львова Повідомлень: 1750 ![]() |
|
Uri2 |
Дата 04 Травня 2011, 11:04
|
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
Какой велик!
Я бы от такого точно не отказался. |
NiFle |
Дата 03 Червня 2011, 18:36
|
![]() Лапочка ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 790 ![]() |
З якого віку можна возити дитину в велокріслі?
|
Velomax |
Дата 01 Липня 2011, 10:45
|
Я возил дочку с полутора лет до четырёх лет.
К четырём годам она набрала 18 кг веса и возить в кресле её стало нельзя. |
Velomax |
Дата 01 Липня 2011, 10:47
|
||
Его можно ставить только в гараже, который длжен находится на первом этаже особняка. Есть такой? ![]() |
||
Uri2 |
Дата 01 Липня 2011, 11:25
|
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
Думаю, такой может и на улице постоять. Если парочку тросов навешать.
|
Velomax |
Дата 01 Липня 2011, 11:29
|
Я бы не стал хранить велик на улице
![]() |
Voron026 |
Дата 06 Серпня 2011, 16:24
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Жовква Повідомлень: 494 ![]() |
я катаюсь з сином з 1рік 3міс, зараз йому 1рік 8міс. крісло Белеллі. купив вживане з Італії привезли. дуже хороша річ: дитина фіксується ремінем безпеки, також ноги закріплюються досить надійно. з мінусів знайшов два: поставив на велосипед і досить довго не знімав, за той час досить сильно потерло раму внизу біля задньої осі((( ну і що ззаду на кріслі немає ніяких яскравих моментів для того щоб було добре на дорозі видно. зараз вага сина 13кг. Ще такий момент що велосипед робиться неймовірно неповоротким але то і зрозуміло)) ![]() |
||
Velomax |
Дата 10 Серпня 2011, 18:40
|
Я дочку тоже где-то с полутора лет катал.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |