![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
DIMAXVELO |
Дата 18 Січня 2015, 20:06
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: смт.Куликів,Львів Повідомлень: 394 ![]() |
Привіт,постав вибір між трьома шатунами,бюджетний варіант,ставити буду на гібрид,особливого навантаження не буде,спокійні поїздки,за сезон 2-3 тис км.
Питання до знатоків,що вибрати з цього? 1) http://lvov.lv.olx.ua/obyavlenie/shatuni-s...html#f0ba0e5ea3 2) http://kharkov.kha.olx.ua/obyavlenie/shatu...html#783a1c7a43 3) http://kharkov.kha.olx.ua/obyavlenie/shatu...html#45eac0f2c3 4) ваш варіант. Сам схиляюсь до Шимано,але Торпадо мабуть зручніші тим,що розбірні. Чекаю порад,дякую. |
kiep |
Дата 19 Січня 2015, 7:34
|
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 962 ![]() |
torpado - шосейні, в них більші зірки. на гібрид краще зірки 48/38/28T. розмір зірок залежить від того, як швидко хочеш їздити. довжина шатуна залежить від зросту. розбірні дешевше. якщо будеш користуватись трьома зірками, можна купувати нерозбірні. а якщо будеш їздити переважно на другій, тоді краще розбірні.
|
DIMAXVELO |
Дата 19 Січня 2015, 11:42
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: смт.Куликів,Львів Повідомлень: 394 ![]() |
їздити буду скоріш за все на всіх зірках,зручніше мабуть буде тим,що кожна можна замінити окремо(так думаю),дякую за відповідь
![]() Чекаю на ще думки форумчан. |
Lanz |
Дата 19 Січня 2015, 12:27
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 637 ![]() |
І ще від здоров"я) Хотіти швидко їздити це добре, але тре ще мати силу передачку прокрутити ![]() |
||
DIMAXVELO |
Дата 19 Січня 2015, 12:37
|
||
не жалівся поки))Покищо схиляюсь до Торпадо,виробник Італія?Хтось взагалі юзав їх?а то в неті інфи практично нуль( І ще,під ріст 176 яка довжина має бути? там три варіанти буває , 175мм,172,5мм,170 мм. Це повідомлення відредагував DIMAXVELO - 19 Січня 2015, 12:41 |
||
Stevens |
Дата 19 Січня 2015, 12:47
|
||
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1320 ![]() |
Ага, німеТчина А якщо серйозно- з таким пробігом за рік, взагалі немає значення що брати Більше уваги треба приділити сумісності з старою кареткою (якщо не буде мінятись) та переднім переклюком, також передаточним числам, якщо це взагалі має яксь значення Я б додам трохи грошей і взяв розбірні шіманівські, якщо хочеться раз поставити і забути. Дешевше вже не буде |
||
DIMAXVELO |
Дата 19 Січня 2015, 12:57
|
Всім дякую,вибір зробив,і ще на рахунок ланцюга..також бюджетний потрібен,ставив переважно KMC,точної моделі не знаю,але давав за них в районі 80 грн.
Чим варто замінити його?бюджет відповідно вже прибл.гривень 200. |
dissident |
Дата 19 Січня 2015, 19:26
|
||
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: с.Яблуниця,Верховинський р-н.,Ів-Фр. обл. Повідомлень: 127 ![]() |
яка зірка: 8-ка чи 9-ка? |
||
Ioan85 |
Дата 19 Січня 2015, 22:15
|
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 921 ![]() |
З наведених зсилок найкращий варіант SR Suntour XCT-T322
|
DIMAXVELO |
Дата 20 Січня 2015, 11:00
|
||
7-ка |
||
Wertomaniak |
Дата 20 Січня 2015, 11:35
|
||
![]() Человек-руина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Левандівка Повідомлень: 2846 ![]() |
маю асеру 150 грн |
||
DIMAXVELO |
Дата 20 Січня 2015, 12:50
|
||
скільки ланок?і який стан?готовий взяти після 23 січня,якщо ланцюг новий.Чекаю тут відповідь,дякую. |
||
Wertomaniak |
Дата 20 Січня 2015, 14:07
|
||
![]() Человек-руина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Левандівка Повідомлень: 2846 ![]() |
кхм. це я про шатуни |
||
DIMAXVELO |
Дата 20 Січня 2015, 14:26
|
||
а,з шатунами оприділився вже,буду брати лише нові в зборі(150 це мабуть самі шатуни без зірок?),я думав Ви про ланцюг вже. Взагальному,думаю тема вже не актуальна,тепер залишилось лише купити. Всім дякую! |
||
Wertomaniak |
Дата 20 Січня 2015, 14:42
|
||
150 це за всы шатуни |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |