![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (3) [1] 2 3 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() |
stone |
Дата 20 Квітня 2011, 0:30
|
![]() ride or die! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: L'viv Повідомлень: 1167 ![]() |
на досвіді катання fabula за 3 роки було вирішено зібрати максимально легенький підвіс.
чому підвіс:
після довгих пошуків, перебирань ітд було вирішено взяти Trek Fuel EX 6 і кастомізувати по повній. Trek Fuel EX 6: http://www.trekbikes.com/uk/en/bikes/mount...uel_ex/fuelex6/ і що вийшло (кастомізація не закінчена): Frame size: 15.5" Frame: Alpha Red Aluminum w/ABP, Full Floater, magnesium EVO Link, oversized pivot bearings, replaceable derailleur hanger, 120mm travel Front Suspension: RockShox Recon Gold TK Solo Air w/air spring, rebound, TurnKey lockout, alloy steerer, 120mm travel (будемо міняти на легшу вилку) Rear Suspension: Fox Float RP-2, "trail tuned" w/ProPedal, rebound; 7.0x2.0" (напевне, поки що залишу як є) Wheels: Novatek X17 32-hole hubs; Mavic 719 32-hole rims Tires: Continental Speed King Folding MTB Tyres 26x2.1 (ще не приїхали, тимчасово Kenda Komodo) Shifters: SRAM X9 Twister Shifter, 9 speed Front Derailleur: SRAM X9 Rear Derailleur: SRAM X9 Crank: Shimano XT Cassette: Shimano HG CS-M770, 9 speed Pedals: Wellgo MG-1 Magnesium Body Pedal S9/16" MTB Green Saddle: Bontrager Select FIT (тре знайти щось легше але такої форми) Seat Post: Bontrager, 31.6mm, 20mm offset (думаю міняти на щось легше) Handlebars: Truvativ Stylo Team SL Alloy Flat Bar Stem: Bontrager SSR, 31.8mm (буду міняти на щось під болт бажано такого ж зеленого кольору як педалі) Brakeset: Avid Elixir 3 hydraulic disc brakes світлини: ![]() ![]() ![]() а також з fabula: ![]() власниця дико задоволена ![]() котить просто обалденно ![]() велике дяки Максу за поради, підбір, збирання та терпіння ![]() |
Uri2 |
Дата 20 Квітня 2011, 8:00
|
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
Бачив той роверок на днях. Таки мегакрасавєц.
Отоб іще прикид до нього у відповідну кольорову гамму ![]() |
Varvar |
Дата 20 Квітня 2011, 8:14
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 372 ![]() |
якщо вже писалось, що була мета скласти якнайлегший, то яка все ж таки вага у підсумку
чому педальки салатові ? ![]() |
SUPERUNKNOWN |
Дата 20 Квітня 2011, 8:50
|
![]() ☜☆☞ Captain Obvious ☜☆☞ ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 866 ![]() |
симпатичный вел ,но как для девушки (даже любимой) такой обвес излишен и думаю это пустая трата денег.
|
ЧД_ |
Дата 20 Квітня 2011, 9:26
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Моя ИМХА: Вел хорош, но задача легкий и подвес, я бы делал на короткоходной раме. Грам 500, как с куста. Седло я бы имени Никалаича поставил, не знаю к сожалению марки. Подсидел бы или колхозил двухболтовый, или готовый имени Гарбарука. Педали контакты, там шо то из Кренков с платформой, они разных цветов бывают.
![]() |
Uri2 |
Дата 20 Квітня 2011, 10:25
|
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
Кстати, как такие широкие топталки, удобные?
А то я к таким уже пол-года присматриваюсь, но все как-то влом было попробовать. |
stone |
Дата 20 Квітня 2011, 11:01
|
||
![]() ride or die! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: L'viv Повідомлень: 1167 ![]() |
Галя обожнює салатовий. і на байку щось та мало бути салатове ![]() |
||
stone |
Дата 20 Квітня 2011, 11:03
|
||
контакти відпадають. Галюська відмовляється. і я настоювати не буду. плюс її тяни як і мене на трейл і відповідно короткоходна не підійшла би. Це повідомлення відредагував stone - 20 Квітня 2011, 11:51 |
||
stone |
Дата 20 Квітня 2011, 11:05
|
||
дивлячись що катати. для трейл якраз то. ногу тримають дуже надійно. |
||
stone |
Дата 20 Квітня 2011, 11:30
|
||
ну вона уже моя дружина ![]() знаєте чому так мало дівчат катає? тому що ми про них не дбаємо. як правило, користуючусь відмазкою "усе одно буде мало катати", купляємо/збираємо чавунний рігід/хардтейл не того кольору з запчастин що зняли з власного байку під час апгрейду ітд. яка дівчина так насправді хоче на такому катати? а дівчата слабші/ніжніші і так тягнуться до красивого… тому економити в таких випадках, якщо хочеш шо б вона катала частіше ніж раз на рік, дурна ідея. і особливо на велоодязі. купи красивий - власне те що їй подобається, зручний, та якісний одяг. і результат не забариться. яка дівчина не захоче у ньому похизуватись? |
||
ЧД_ |
Дата 20 Квітня 2011, 11:32
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
|
stone |
Дата 20 Квітня 2011, 11:36
|
на шо порадити змінити вилку?
вимоги: хід 120, має працювати під 45-50кг, 1.1/8", вага не більше 1.5кг. думаю про: RockShox SID RLT Ti - 1465g Fox 32 F-SERIES FIT RLC F120, (9mm open drop-out) (1 1/8" steerer) - 1480g схиляюсь до фокса. буду вдячний за поради. |
mozz |
Дата 20 Квітня 2011, 11:44
|
Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: _ Повідомлень: 244 ![]() |
А чим не влаштовує Рекон? Ну і Сід для трейлу?
|
stone |
Дата 20 Квітня 2011, 11:49
|
||
сід для трейлу боком тільки підходить. тому власне думка про фокс. рекон не влаштовує вагою. |
||
mozz |
Дата 20 Квітня 2011, 11:56
|
Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: _ Повідомлень: 244 ![]() |
Ну тоді, якщо фінансова сторона не спиняє, то ставити Фокс він мякенький - дівчині сподобається. Але я б Рекон не міняв, якщо його робота задовільна, а вагу компенсував би легшими палками, сідлом і шинами.
|
![]() |
![]() ![]() |