![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (3) 1 [2] 3 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() |
Andrey |
Дата 29 Березня 2012, 11:39
|
![]() Nega(Ti)ve ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 691 ![]() |
Я тоже за научно-технический прогресс. За электротрансмиссией будущее.
С удовольствием перейду при возможности. |
Uri2 |
Дата 29 Березня 2012, 14:07
|
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
Не верю я всем этим электрическим/онным штукам.
|
Ioan85 |
Дата 29 Березня 2012, 14:18
|
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 921 ![]() |
З механікою простіше. Гепнувся, погнув крюк, чи перекидку, аби як швиденько підкрутив тросик з урахуванням деформацій, поїхав далі. З електроніко
![]() |
Cheburek |
Дата 29 Березня 2012, 14:22
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 567 ![]() |
Я думаю на шосерах часто не гепаються
![]() |
E-one |
Дата 29 Березня 2012, 14:33
|
||
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
пару років тому так всі казали про гідравліку. Основна причина досить смішно виглядає на сьогоднішній день: гідролінія зачепиться за гілку, порветься, рідина витече і як без гальм їхати? ![]() |
||
Uri2 |
Дата 29 Березня 2012, 20:41
|
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
Я не про гідравліку, я про електроніку. Гідравліка - це та сама механіка, при чому сто років як перевірена часом.
В тему: от чому на автомобілі не ставлять електронні гальма? Якщо електронна педаль газу вже стає стандартом де факто? |
vchaban |
Дата 29 Березня 2012, 20:55
|
||
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
Ну... на шосери теж електронні гальма ніхто не ставить. Гальма - це питання безпеки, на відміну від переключателів передач |
||
ЧД_ |
Дата 29 Березня 2012, 21:47
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Мой зеленый друг, в трамвае электроное гальмо. За тролейбус врать не буду не разбирал. Принцип таков, там электромагнит, пропало электричество. гальмо врубилось. То есть педаль снимает напряжение с электромагнита.
![]() |
foreman |
Дата 29 Березня 2012, 21:48
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 259 ![]() |
з виставки "Велобайк 2012"
|
ЧД_ |
Дата 29 Березня 2012, 22:04
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Интересно, какой у Ивана был пульс во время теста?
![]() |
E-one |
Дата 29 Березня 2012, 22:05
|
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
в принципі все видно і чути. Можу тільки ще раз підкреслити абсолютно ненапряжне перемикання на передніх зірках, порівняно з механікою.
З одного боку, електрогрупа важча за механічну, але з іншого боку, затрати енергії на перемикання компенсують затрати енергії на переміщення надлишкової ваги. Спілкувався з представником Шимано: ціна електрогрупи Ultegra Di2 1000 євро, заряд акума на 1000 км, після 500 км загорається попереджувальна лампочка. |
Andrey |
Дата 30 Березня 2012, 11:34
|
||
Это нормально. Всё новое и прогрессивное всегда встречало сопротивление. И чем революционнее идея, тем это сопротивление сильнее. |
||
A.V |
Дата 30 Березня 2012, 11:40
|
||||
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
цитата из мануала:
но вот свидетельства очевидца: http://blog.tri-sports.com/2011/04/25/shim...fe-after-death/ 6000 км за 9 месяцев. Зарядка за 60 минут. и кому верить ? |
||||
Uri2 |
Дата 30 Березня 2012, 11:43
|
||
Новое и прогрессивное не значит качественное и безопасное. Впрочем, я только за - лучше учиться на чужих ошибках ![]() |
||
Andrey |
Дата 30 Березня 2012, 12:51
|
И это нормально
![]() Есть люди стремящиеся к новому, желающие попробовать первыми. А есть сидящие в кустах и со злорадством ждущие, когда первые споткнуться, чтобы потом многозначительно заявлять: "ну я же говорил!" ![]() |
![]() |
![]() ![]() |