![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
yararaka |
Дата 09 Березня 2015, 13:13
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Сихів Повідомлень: 268 ![]() |
Підшукую резервну батарею для підзарядки телефона на АліЕкспресі і зупинився на парі моделей:
З вмонтованим акумулятором і ЛСД або З вставляємими 18650 але без ЛСД З одного боку хотілось би індикацію заряду в процентах а не парою діодів. З другого боку акумулятори 18650 можна підібрати більш якісні , ніж невідомо який шматок інтегрованого "мила" і можна в дорогу взяти два комплекти 18650 в запас. PS: Ще покопавшись на сайті знайшов Універсальний варіант Хотів би почути думку користувачів аналогічних або точно таких девайсів про практичність, надійність або пораду щодо іншої моделі. |
Spin Doctor |
Дата 09 Березня 2015, 16:23
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 272 ![]() |
Наявність/відсутність дисплея особистий вибір кожного (Маю з діодами. Не жаліюсь). Можна брати будь-який з них окрім останнього, бо елементи в останньому потрібно зварювати (якщо є контактний зварювальний апарат - тоді без проблем ![]() Паяти їх неможна! Є дешевший варіант на 5 елементів з пружинними контактами.
Виходячи з ємності одного 18650 в 2Агод * 5 елем = 10Агод хватить, щоб тричі повністю зарядити смарт з батареєю в 2.5Агод. К-сть повних зарядів розраховується так: ємність банки / (ємність акумулятора пристрою * 1,5). ККД ніхто не відміняв ![]() Треба два комплекти? В іншому разі важливим є не переплутати заряджені/розряджені елементи, бо з'єднавши їх паралельно (для зарядки наприклад) можлива поява неочікуваних візуально-шумових ефектів ![]() |
||
yararaka |
Дата 09 Березня 2015, 17:42
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Сихів Повідомлень: 268 ![]() |
Є ще цікавий варіант
Конструктор Тут можна взяти на трьох, виходить десь по 184 грн по сьогоднішньому курсу. Паяти не проблема, банки можна взяти з розібраної батареї ноутбука, вони там вже спаяні. Те що паяти паяльником не можна я знав. При потребі можна зварити на радіобазарі. Ваш варіант на 5 шт з пружинками хороший, я на таку ціну не натикався. А як в плані надійності тих контролерів? Ними угробити недешевий телефон нікому не вдавалось? |
Spin Doctor |
Дата 09 Березня 2015, 18:23
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 272 ![]() |
Ще жодного випадку поломок не чув. Єдине, що було в мене від китайської зарядки - припідключенні останньої сенсор їхав зглузду. Ток заряду був смішний (не більше 500мА) а вольтаж був в районі 7-9В.
На рахунок контролерів - більшість з них просто тримають 5В і віддають стільки току, на скільки розрахований сам контроллер або схема включення. Телефон більше току не візьме. |
yararaka |
Дата 10 Березня 2015, 11:36
|
||
Оце якраз і лякає, а якщо йому захочеться 20 вольт подати )) Хочу замовити цей конструктор, там на 3 чоловік виходить досить недорого, двоє вже є, може хто третій підпишеться? Якщо хто паяльника боїться, то я конструктор йому зберу. По курсу приватбанку сьогодні виходить 171 грн. Це повідомлення відредагував yararaka - 10 Березня 2015, 11:40 |
||
PlusOdyn |
Дата 10 Березня 2015, 11:45
|
||
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Я б впав на хвіст. |
||
yararaka |
Дата 10 Березня 2015, 12:11
|
||
Без проблем, я б сьогодні-завтра проплатив, треба буде закинути гроші на картку, мій тел в профілі. |
||
PlusOdyn |
Дата 10 Березня 2015, 12:42
|
||
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Ввечур сподіваюся бути на Сихові, задзвоню. |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |