![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (4) 1 2 [3] 4 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
valanych |
Дата 24 Вересня 2010, 13:26
|
||
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 386 ![]() |
я надеваю велошорты с памперсом на невелотрусы, это православно? |
||
Velomax |
Дата 24 Вересня 2010, 14:09
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
В твоем посте я не понимаю двух вещей:
1) как надеть на себя бэушный памперс? 2) как надеть под памперс трусы? |
Be_Out_of_System |
Дата 24 Вересня 2010, 18:00
|
![]() LIVESTRONG ![]() ![]() ![]() Звідки: Новояворівськ Повідомлень: 534 ![]() |
хіба багато толку від памперса, якшо ще й труси присутні ?..
|
valanych |
Дата 24 Вересня 2010, 18:37
|
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 386 ![]() |
знал бы, шо кто-то до меня одевал памперс на свой голый зад - ни за что бы не купил
|
Ром |
Дата 24 Вересня 2010, 20:56
|
||
Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1649 ![]() |
Так возити небезпечно - і запотіє і можна загубити . Краще його розміщати спереду на нозі або чуть збоку кнопками догори . Але шорти мають бути щільними - щоб нічого не загубити .Сам так возив . Як одівати шорти з памперсом -особиста справа кожного індивідума . А серед спортсменів прийнято одягати на голе тіло - сильно зменшується ймовірність пошкодження поверхні шкіри . Це повідомлення відредагував Ром - 24 Вересня 2010, 20:58 |
||
Taiwo |
Дата 15 Вересня 2015, 15:50
|
![]() road sage ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів / Топольна Повідомлень: 682 ![]() |
от і я задумався над купівлею велоштанів на холодну осінь - зиму. маю в запасі одні зимові з памперсом, але вони продуваються, і зі зменшенням температури до 0 стає дедалі холодніше (це я про враження з минулої зими) а при дощі + холодному вітрі є небезпека простудити коліна. тут для мене є важливим два фактори: тепло і сухість.
якось товарищ PlusOdyn дав наводку на українського виробника Commandor (він же Neve) а саме на їх штормові штани Neve Matrix. як варіант розглядаю ще одні штани в тій самій ціновій категорії, з флісовим начосом зсередини Sobike які по відгукам теж ніби не погані. можливо хтось зможе ще якогось толкового виробника/модель порадити, щоб остаточно вибрати оптимальний варіант? |
ЧД_ |
Дата 15 Вересня 2015, 16:03
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Я у волыняк Крувит покупаю. Не продуваются, хватает на две зимы. Стоят не дорого. Але то в обтяжку.
![]() Це повідомлення відредагував ЧД_ - 15 Вересня 2015, 16:03 |
Taiwo |
Дата 15 Вересня 2015, 16:28
|
||
![]() road sage ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів / Топольна Повідомлень: 682 ![]() |
я так розумію у вас там точка закупу у тих панов волиняк ![]() |
||
ЧД_ |
Дата 16 Вересня 2015, 8:26
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Зимою або ты издыш, або ни. Колысь Генсек ЛВК купыв соби штаны роверови, але гражданского покрою. Жебы в булочную на ровери ездить. Слава Аллаху они на него не на лезли. За то пришло понимание, шо в булочную на ровери нехер ездить. Тому раджу купить роверови штаны с виндстопером, с начосом и не треба буде одевать ватник под штаны.
![]() |
Taiwo |
Дата 16 Вересня 2015, 8:59
|
||
тобіш зупинити свій вибір на Собайківських штанцях? ну або шукати щось похоже.... вибір якщо чесно невеликий. одне з начосом і віндстопером, але пропускає вологу, інше не пропускає вологи але без начоса (на голе тіло не одінеш). Собайк поки по всім параметрам і відгукам ідеально підходять, єдине шо мейд ін Чайна. Це повідомлення відредагував Taiwo - 16 Вересня 2015, 9:09 |
||
ЧД_ |
Дата 16 Вересня 2015, 11:05
|
Добре що кЕтайци ще сало не роблять. Зимовых штанив с начосом и виндстопером. досыть велыкий выбир. В зимовых штанах головне жебы дыхалы. Бо в начоси потееш. Если воны будуть не промокаемые. то тоди буш плаваты в штаннях. Зупынка на морози и все фаберже покроется льдом. Если не кЕтай, то раджу глянуты на БЦМ, официйный перевизнык БСМ у Львови Демон. То поляки. Але зара курс до злотого 6.40.
![]() |
Taiwo |
Дата 16 Вересня 2015, 11:45
|
глянув на фотку і поняв що мені треба
![]() xxx ![]() а як повна назва отого польського чуда БСМ чи БЦМ не по православному пишеться? бо таваріщ гугл видає мені польські цементовози ![]() ![]() Це повідомлення відредагував Taiwo - 16 Вересня 2015, 11:48 |
ЧД_ |
Дата 16 Вересня 2015, 11:52
|
|
Taiwo |
Дата 16 Вересня 2015, 12:09
|
||
мерсі. дороговато ![]() |
||
ЧД_ |
Дата 16 Вересня 2015, 12:19
|
Выж хтилы не кЕтай. Купить соби анологичный Крувит, дешевле вже некуда. але кЕтай..
![]() Це повідомлення відредагував ЧД_ - 16 Вересня 2015, 12:19 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |