![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (6) 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
E-one |
Дата 31 Жовтня 2008, 21:33
|
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
Вот, прийшло натхнення в очікуванні свята...
Ми святкуєм Хелоувін, Навіть знає це пінгвін, Маску має мати він... І до чого тут пінгвін? - Ми ж святкуєм Хелоувін! Не про це хотів сказати, А хотів вас привітати З цим страшним і темним святом! Зомбі, трупи і вампіри Вилізають із могили, І по вулицям гуляють, Нових жертв собі шукають. Відьми з мітлами літають, Шабаш дикий затівають. Вурдалаки завивають, Обстановку нагнітають... Ну а щоб відчути свято, Атмосферу, такс сказати, Треба маску надівати і на вєлікі сідати. До зустрічі в 23.00 біля Ляльки ![]() ----------------------------------------------------------- Класно ніч пройшла ![]() П.c. про пінгвіна я не знав, так співпало ![]() Це повідомлення відредагував E-one - 01 Листопада 2008, 10:28 |
Challenge |
Дата 01 Листопада 2008, 11:45
|
![]() насяльніка ![]() ![]() ![]() Звідки: ЛЬВІВ Повідомлень: 897 ![]() |
Ночка удалась
Це повідомлення відредагував Challenge - 01 Листопада 2008, 11:46 Прикріплене зображення ![]() |
Challenge |
Дата 01 Листопада 2008, 11:51
|
|
Challenge |
Дата 01 Листопада 2008, 11:54
|
![]() Прикріплене зображення ![]() |
Challenge |
Дата 01 Листопада 2008, 12:07
|
|
Netka |
Дата 01 Листопада 2008, 12:41
|
![]() Netka ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 237 ![]() |
Ух, ну і шалена нічка була!!! супер! всім дякую за незабутній Хеловін! за надзвичайно креативні костюми!!! шо за банда без Баби Яги, Пінгвіна, Котиків-муркотиків, Льовиків, камуфляжної внєзапної смерті, шкелетика, чортика і інших персонажів!!! ми молодці! )))))
шкода, шо так прийшлось тікати з цвинтара - там було би гламурненько запалити супер-тиковку Льови! ))) але потужна атмосфера страшної хеловіснської нічки, дикі крики і рьови на вулицях, і енна к-сть пляшок коньяку звеселяли на славу! )))ура! рада була новим знайомтсвам і участі в цьому божевіллі!!! |
alex4alex |
Дата 01 Листопада 2008, 13:26
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Класно покаталися - і всі ті "піт-стопи" були лише приємними зупинками, а не нудними. Всім дуже дякую за таку чудову компанію, фото викладу через півгодинки.
P.S. Ми ще катали до 5-ї години, коли всі решьа вже пішли спати - і таки запалили другу свічку, навколо якої був гарбуз ![]() Це повідомлення відредагував alex4alex - 25 Жовтня 2009, 15:44 |
alex4alex |
Дата 01 Листопада 2008, 13:44
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Отож, лишивши паспортового гарбуза біля пам'ятника Шевченкові, поїхали на Високий Замок провести Netka, а тоді - на Липинського. Там (за другою АвтоСтанцією) зустріли Sera і поїхали ставити другого гарбуза.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Це повідомлення відредагував alex4alex - 01 Листопада 2008, 14:18 |
Netka |
Дата 01 Листопада 2008, 14:50
|
![]() Netka ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 237 ![]() |
а в мене нескромне питання- який нік в того хлопаки, що справа від Бодіка на фото? а то ми вчора так тусувались разом, й так і не познайомились! (
|
westsider |
Дата 01 Листопада 2008, 15:17
|
||
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1702 ![]() |
\
Упс... Я думав, це Сэра ![]() |
||
Velomax |
Дата 01 Листопада 2008, 18:28
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
Это Денис, он кажись без ника, мы его по дороге встретили с пробитой камерой.
|
E-one |
Дата 01 Листопада 2008, 19:19
|
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
Народ, я не бачу ваших фоток!
Ще раз повторюсь, свято вдалось! Дякую за шальону нічку монстрам, міфічним істотам і всім "пацанам, хто хамив" (гопнєг). Це повідомлення відредагував E-one - 01 Листопада 2008, 19:20 |
Lafaiet |
Дата 02 Листопада 2008, 23:18
|
![]() всі баби, як баби, а я -багіня! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1136 ![]() |
|
Lafaiet |
Дата 02 Листопада 2008, 23:39
|
![]() всі баби, як баби, а я -багіня! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1136 ![]() |
Вот меня тоже кстати волнует этот вопрос
![]() А то я этого не помню, а кадр то есть ![]() |
alex4alex |
Дата 02 Листопада 2008, 23:42
|
Я тоже почему-то этого не помню. А ведь смерть сзади стояла...
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |