![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (4) 1 2 [3] 4 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
ЧД_ |
Дата 02 Жовтня 2013, 8:02
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
L2D здох. а точнише став в половину ярче светить за рик выкорыстання. Головка не разборная. Новая головка в стоимость фонаря. Ультрафаер в мене зара ярче, ширше, дешевше, разборный.
![]() |
Zenyk |
Дата 02 Жовтня 2013, 8:37
|
||
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 215 ![]() |
краще цього ліхтаря може бути тільки покупка чотирьох китайських, здачі якраз вистачить на кошегні драйвера на свій смак і термопасту ![]() Фенікс то не наш вибір ![]() |
||
pakolv |
Дата 02 Жовтня 2013, 8:56
|
![]() @У Team ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: no-one-cares Повідомлень: 1564 ![]() |
ви забули докупити на решту відбивач, скло і гарантію і 50-и метрову "указку"
за BMW 1-ої моделі можна купити декілька ланосів (різних кольрів!) обшити їхні салони шкірою, інкрустувати салон карбонами, поставити ксінони!, діскі, всі накачати газом, сині пісялки на любітєля п.с. я колись порахував скільки загробив навушників до аЙфона - вийшло 70% вартості блютуз гарнітури Це повідомлення відредагував pakolv - 02 Жовтня 2013, 9:05 |
Zenyk |
Дата 02 Жовтня 2013, 9:08
|
||
порівняння з ланусами некоректне, бо на ліхтарях не їздять ![]() світити вони будуть однаково, надійність теж норм, але це при умові що юзер має мінімальну технічну грамотність ![]() особисто в мене проблем не було ніколи |
||
pakolv |
Дата 02 Жовтня 2013, 9:09
|
||
![]() @У Team ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: no-one-cares Повідомлень: 1564 ![]() |
...удобный, легкий, надежный, ударопрочный, водонепроницаемый, с яркостью луча 100+ м... |
||
pakolv |
Дата 02 Жовтня 2013, 9:11
|
я вже не в тому віці, щоб когось в чомусь переконувати...
їздити в будку за пивом вистачить і світла від мобільного приїжджайте на Найт Меднес - переконаєтеся в надійності і ефективності п.с. можу навести багато прикладів з предметами на яких не їздять на приклад за середній скот можна купити ардіс, а на решту злу/слікову гуму рейсерський вілсет повітряну вілачку круту гідру може ще на яку капронову палку вистачить Це повідомлення відредагував pakolv - 02 Жовтня 2013, 9:17 |
Zenyk |
Дата 02 Жовтня 2013, 9:23
|
pakolv, в мене елементарна арифметика - в роздріб кристал 4 долара, хороший драйвер+ рефлектор+скло ще 10, ну нема в мене бажання купляти корпус за 60, навіть з гарантією
![]() |
pakolv |
Дата 02 Жовтня 2013, 9:25
|
от, власне, порівняння ардіса зі скотом
чому не написати: круто, але дорого наразі, використовуючи свої технічні знання користуюся доступною альтернативою? от в мене нормальний вєл, але хочу 29" то, що мені написати, що 29 хєрня, а мій 26 - лапочка і ще решта лишилася? Це повідомлення відредагував pakolv - 02 Жовтня 2013, 9:28 |
ЧД_ |
Дата 02 Жовтня 2013, 9:42
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Пако, Феникс не оправдано дорог.
![]() 20 баксов, с тюненгом от ЧД, на средней яркости. Нащо платыты двичи? Сезон отъездил, потери яркости нет. Термопасты не видел. Разбирал раз в жизни и то для тюненха. ИМХО, больше впринцепе не нужно. Пешеходы и так крестятся. ![]() П.С. гонцов в нашей деревне не так и много. Вот им Фениксы и МагикШины в самый раз, а наше место у мангала. ![]() П.С.С. Пако, купь соби краще цэ: ![]() ![]() Це повідомлення відредагував ЧД_ - 02 Жовтня 2013, 9:52 |
pakolv |
Дата 02 Жовтня 2013, 9:57
|
де той мангал ???!!! адні абєщанія!!!
|
ЧД_ |
Дата 02 Жовтня 2013, 10:02
|
Пако. ЧД ниц не обещал.
Мангал ту во: ![]() ![]() П.С. В ЧД е свидки, шо мангал у ЧД працюе. ![]() |
pakolv |
Дата 02 Жовтня 2013, 10:58
|
ліхтарі можна випробовувати по-різному
[doHTML]<iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/kZonFmZ9nlE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/doHTML] Це повідомлення відредагував pakolv - 02 Жовтня 2013, 17:33 |
Dok62 |
Дата 02 Жовтня 2013, 16:13
|
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
А я от собі ліхтарик якраз підшукую. Люблю їздити вночі , панімаєш
![]() |
alex4alex |
Дата 02 Жовтня 2013, 16:26
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Главное - чтобы не комариная писька ©
|
ЧД_ |
Дата 02 Жовтня 2013, 16:29
|
Док, бери того упертого Спилберга и катайся.
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |