![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
jurabike |
Дата 04 Січня 2010, 10:43
|
![]() мегачеловек ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Івано-Франківськ Повідомлень: 1008 ![]() |
ввечері 1 січня я зрозумів що вже не можу жерти олів"є і пити горівку. Старію... раніше міг дотягти до Святвечора чи навіть старого НР. :/ Почав проручувати в голові варіанти і згадав пропозицію Испанца про Говерлу.... Вирішили піти 3 -го
пята ранку підйом, кава, бутіки, забрава Кекса з Симпатичним, Чувачка і в 6.3- стартонули від Сільпо разом з екіпажом Олавіна. В нього були Гарбуз з Испанцем та Катеринка з Лесею. На шлагбаумі недовгі переговори з сторожом Говерли і газу на Заросляк. На самому верху моє кенгуру зашпорталось на лЕді та орлипідщтовхнули і ми на базі. Там до нас підтяглись коломийські друзі. Чай,кава. бутіки, збирання екіпу і ми пішли. ![]() вихід з лісу ![]() жарко, млін ![]() кекас : " А можна, я полежу?" ![]() типу Мала Говерляна ![]() невже я бачу вершину !?!?!?!?!?! ![]() на вершині як зажди ВІТЕР і МОРОЗ. Поки перевдягав черевики та готував шолом\маску замерз шо мауглі...Пальці рук та ніг не відчував... На якісь 15 хвилин визирнуло сонечко, у Олавіна будуть казкові фото, ми зраділи та вирішили валити вниз по сонечку та сів туман , лягли хмарки і сонця ми більше не побачли... Снігу мало, жосткий і несмачний та спуск все рівно був файний... потім заїхали до Трутня на чай, тобто то мала бути сауна з чайом та я від холоду затупив і недопідтвердив наш приїзд. Попри відро чаю поділились враженнями, по машинам і додом. Як доліз до ліжка, не памятаю. Піду ще... як буде паудер... треба качатись :cool: ![]() |
max3d |
Дата 04 Січня 2010, 12:42
|
||
![]() страшний халявщик ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 918 ![]() |
зачот!
а ми теж не проти ![]() |
||
jurabike |
Дата 04 Січня 2010, 14:24
|
![]() мегачеловек ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Івано-Франківськ Повідомлень: 1008 ![]() |
не проти, звичайно
якщо ви маєте досвід катання на лижах. З новачками надзвичайно важко. Вчора два новачка так з лижами і вниз зійшли. |
max3d |
Дата 04 Січня 2010, 14:41
|
![]() страшний халявщик ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 918 ![]() |
новачки і на Говерлу - то дійсно трохи складно ...
а ми маєм трохи досвід і вже з Говерли зїжжали і будем раді ще не раз так зїхати, та ще й з гарною компанією, аби погода і сніг були ![]() |
jurabike |
Дата 04 Січня 2010, 15:54
|
є ідея на ці вихідні поїхати на беккантрі в сторону Драга на Близницю) а на Говерлу вже після хорошого снігопаду
а як у вас з трансфером ? ми віижжаєм з Франківська в 6.00-6.30 , зимовий день короткий |
jurabike |
Дата 05 Січня 2010, 9:10
|
модні фото тут
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |