![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Challenge |
Дата 12 Березня 2009, 21:52
|
![]() насяльніка ![]() ![]() ![]() Звідки: ЛЬВІВ Повідомлень: 897 ![]() |
Львівський Велоклуб планує провести серію велоквестів.
Нам цікава думка форумчан на цю тему. Це повідомлення відредагував Challenge - 13 Березня 2009, 0:58 |
alex4alex |
Дата 12 Березня 2009, 22:07
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
+1
Але як реалізувати "двіжок"? Енканер має досить цікавий механізм отримання підказок - після введення коду. Або хтось із організаторів буде сидіти біля компа і відправляти наступні підказки? Але це не зовсім реально. |
_elvis_ |
Дата 12 Березня 2009, 22:43
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: пСихів Повідомлень: 522 ![]() |
+1
як учасник хотів би поганяти) |
Bodik |
Дата 12 Березня 2009, 22:58
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів, р-н Новий Львів Повідомлень: 87 ![]() |
+1
Якщо робити це по зразку енкаунтера то вихід в нет обовязковий для учасників, а от в авто квесті цілком можна обійтися без інтернету. А стосовно організаторів, то поки ще не придумали нічого кращого ніж пересилати підказки за допомогою компютера. |
JeD |
Дата 12 Березня 2009, 23:06
|
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 937 ![]() |
-1
|
alex4alex |
Дата 12 Березня 2009, 23:08
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
А можна ще зробити штаб, і туди звозити ключі, і отримувати там нові завдання. Тобто постійно фізично повертатися до штабу після кожного завдання.
|
Bodik |
Дата 12 Березня 2009, 23:49
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів, р-н Новий Львів Повідомлень: 87 ![]() |
Можна й так, я думаю основне почати, а в процесі ми вже самі зрозуміємо що варто поміняти і покращити.
Доречі якщо квест зробити командним то буде веселіше а одиночним то це напевно скидатиметься на спортивні змагання. І було б добре щоб коди знімалися не злізаючи з ровера. Всетаки мені б не хотілося лишати свій вел в незнайомому районі серед ночі а самому лізти в якийсь довгобуд. |
ЧД_ |
Дата 13 Березня 2009, 9:28
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Угу, еще осталось превратить это дело в "Форт Боярд"
![]() |
_elvis_ |
Дата 13 Березня 2009, 15:41
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: пСихів Повідомлень: 522 ![]() |
я б опитуванні додав ше варіант: чергувати обидва))
|
westsider |
Дата 13 Березня 2009, 15:55
|
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1702 ![]() |
_elvis_
Припусти, що це питання стосується конкретного першого квесту. |
_elvis_ |
Дата 13 Березня 2009, 16:45
|
ну тоді я за нічний. машин менше, людей менше, в місті тихіше. імхо, безпечніше.
|
Velomax |
Дата 18 Березня 2009, 11:18
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
Машин и людей меньше всего с 5 до 9 утра в воскресенье.
Плюс на улицах уже достаточно светло. |
alex4alex |
Дата 18 Березня 2009, 12:00
|
Жестоко
![]() |
Rembo |
Дата 19 Березня 2009, 16:40
|
![]() польовий транзистор ![]() ![]() ![]() Звідки: славетне місто Рівне :) Повідомлень: 279 ![]() |
У Луцьку є досвід проведення подібних ігор. Якщо треба можу сцилку кинути
![]() |
_LO_ |
Дата 19 Березня 2009, 17:16
|
![]() Кохана Зозулька ![]() ![]() ![]() Звідки: Звідусіль Повідомлень: 921 ![]() |
Давай сцылко
![]() А ещё будем очень рады видеть вашу команду у нас на игре, когда опеределимся с датой. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |