![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
vovanxp |
Дата 31 Травня 2016, 14:39
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Золота Повідомлень: 215 ![]() |
Планую в цю чи на наступну суботу поїхати тим маршрутом
http://www.skole.com.ua/ru/papers/4-tur-ma...kole-stryi.html Раніше був в Карпатах лише на пянках, тому навіть не можу уявити скільчи часу піде щоб подолати цей маршрут Електричка приїзжає в Сколе в 12:55, електричка до Львова відправляється із Стрия в 20:09-20:19, тобто вся поїздка повина бути коротша за 7:24. Думаю наскільки це реально проїхати. Крім того сам не поїду, якщо будуть бажаючі поїхати буду радий. Можливо є кращі/легші маршрути тривалістю один день. Це повідомлення відредагував vovanxp - 31 Травня 2016, 15:14 |
-=Zen=- |
Дата 31 Травня 2016, 15:12
|
||
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 237 ![]() |
як мінімум два комплекти тормозних колодок брати треба, хороший ремкомплект, злу резину, і їхати з ночівкою. |
||
Lanz |
Дата 31 Травня 2016, 15:20
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 637 ![]() |
За цей час їдеться спокійно, найважчі ділянки будуть підйом на сам хребет до Ключа (і по хребту завжди було багато болота), а також підйом від Труханова до скель Довбуша. Решта грунтовки або асфальт. Але все-рівно кожних 2 км зупинятись не раджу, щоб мати запас по часу.
http://velomax.com.ua/forum/index.php?show...ndpost&p=190739 І хіба мукачівка в 12:55 у Сколе? Чи це якась інша? |
Lanz |
Дата 31 Травня 2016, 15:21
|
||
Ще сигнальний фаєр, рацію і вертоліт нацгвардії ![]() Самий звичайний маршрут на один день, нічого аж екстра у ньому немає. |
||
-=Zen=- |
Дата 31 Травня 2016, 15:48
|
||
а хто не їздив? і хто переживає ![]() |
||
Lanz |
Дата 31 Травня 2016, 16:11
|
||
Почитати оце ![]() http://b-bantik.livejournal.com/25887.html По цьому маршруту був мій другий виїзд в гори (після водоспаду Гуркало), на топталках, в спеку якраз ввечері до Трускавця і дотошнили. Щоправда ми тоді провтикали нашу електричку і довелось ще пиляти до Львова своїм ходом, але це вже інша історія ![]() |
||
-=Zen=- |
Дата 31 Травня 2016, 16:17
|
||
щось не хочу по горах сайгачити, хочу краєвидів, штатив, каву в турці (завжди тягав у всі походи), тому неспішно, з ночівкою і незалежність від електричок ![]() |
||
vovanxp |
Дата 31 Травня 2016, 17:05
|
||
![]() ![]() |
||
hannibal |
Дата 31 Травня 2016, 17:55
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів/Стрий Повідомлень: 117 ![]() |
Це Львів лавочне мукачево (Дайте лінку якесь і'мя).
Мукачівка швидше, десь в районі 10 має бути. Дайте лінку якесь і'мя |
kemins |
Дата 31 Травня 2016, 21:05
|
![]() Звідки: Стрий Повідомлень: 5 ![]() |
Їздив цього четверга по маршруту Болехів - Скелі Довбуша - Нижнє Синьовидне (Google Maps).
Кілька разів засиджувались P.S. Підіймався на скелі і з Труханіва також (як на Вашому маршруті). Якщо погода суха і є трішки сили - нормально йде. Якщо дощ, або були дощі напередодні - то вже важкувато. Це повідомлення відредагував kemins - 31 Травня 2016, 21:20 |
vovanxp |
Дата 02 Червня 2016, 10:46
|
Погода не радує, сьогодні та завтра в Сколе/Стрий дощі, місити болото не має бажання.
Це повідомлення відредагував vovanxp - 02 Червня 2016, 10:48 |
PlusOdyn |
Дата 02 Червня 2016, 12:05
|
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Можна дорогов до Кам'янки і далі в Сукіль, виїзд у Болехові на трасу, а там через Моршин до Стрия.
|
vovanxp |
Дата 02 Червня 2016, 12:11
|
||
Та ліпше поїхати 400км "Світанок на Перевалі" ознайомчий виїзд. Сьогодні поставлю сліки. Якщо погода не підведе на наступну суботу поїду. |
||
PlusOdyn |
Дата 02 Червня 2016, 12:28
|
||
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Порівняння цих маршрутозаходів надзвичайно слушне. ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |