![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (3) [1] 2 3 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() |
Sera |
Дата 11 Липня 2014, 14:19
|
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Любінської Повідомлень: 1138 ![]() |
Не бачив тут анонса, може прокатимося?
www.velo100ka.kiev.ua |
nao |
Дата 11 Липня 2014, 14:51
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 179 ![]() |
До цієї дати треба ще дожити,але я б катнувся.
|
Sera |
Дата 14 Липня 2014, 22:12
|
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Любінської Повідомлень: 1138 ![]() |
Доживемо!
Треба не пропустити термін пільгової реєстраціі. |
Dok62 |
Дата 18 Липня 2014, 15:13
|
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
Попередньо зареєструвався!
![]() |
Salariss |
Дата 18 Липня 2014, 18:30
|
![]() Salariss ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 553 ![]() |
- перепад висот: 0-50 м
- 80% рівнина - асфальт (90% новий) Дистанция для фиксеров и метросексуалов? ![]() |
Dok62 |
Дата 18 Липня 2014, 18:36
|
||
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
Метросексуа́л (англ. Metrosexual) — термін, введений у 1994 році (разом з іменником «метросексуальність») британським журналістом Марком Сімпсоном для позначення сучасних чоловіків будь-якої сексуальної орієнтації, що мають яскраво виражений естетичний смак і що витрачають інколи багато часу і грошей на удосконалення свого зовнішнього вигляду та способу життя. Термін «метросексуал» — протилежність термінові «мачо». Метросексуали — шанувальники усього витонченого, прекрасного, піклуються про свою зовнішність, відвідують косметичні салони, дотримуються моди. У XIX столітті схожий культурний феномен був відомий під назвою денді. Прочитав і зрозумів, що я скоріш за все ретросексуал ![]() ![]() ![]() |
||
Salariss |
Дата 18 Липня 2014, 18:54
|
||
![]() Salariss ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 553 ![]() |
Принаймні, ти точно не фіксер ![]() |
||
Sera |
Дата 22 Липня 2014, 13:06
|
||
Це ми будемо після 1200 плавно звикати до вела на гарних дорогах... Теж зареєструвався! |
||
=Nowl= |
Дата 15 Серпня 2014, 13:23
|
||
![]() Звідки: Київ Повідомлень: 15 ![]() |
Ну, фактично рельєфу там трохи більше, аніж на Львівській Сотці ![]() Про новий асфальт - то дещо оптимістична заява ))). Воно не Комарно, нє, але є у нас і кращі другорядні шляхи. Не знаю, як вони оцінювали. Новий на Житомирці, трохи на гостомельській трасі (Буча-поворот на Гостомель) але там вузько і трафік активний), а також на Богатирській, де Яника возили з Межигір'я. Велкам, була б рада бачити львів'ян |
||
Lanz |
Дата 15 Серпня 2014, 13:40
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 637 ![]() |
Я так розумію щоб по людськи добратись до початку старту, то приїхати треба в суботу.
І ще трошки стремає дистанція по Києву, вулиць добре не знаю, щоб ще не звернути кудись не туди. Складно там натупити?) ![]() До кінця місяця думаю буде ясно їду/не їду. |
=Nowl= |
Дата 16 Серпня 2014, 1:39
|
||
Та ні, навіщо у суботу? Хіба прикатати трасу або погуляти по Київу. там від вокзалу 4 км до старту )) http://maps.yandex.ua/-/CVvAUMJY 92 поїздом, франківським або трускавецьким якщо приїхати, то взагалі купа часу, можна і попоїсти у Макдоналдсі або Пузатій хаті (є на Південному вокзалі, з 6 години ранку працює). і спокійно доїхати. По Києву не складно (вірніш, натупити буде складно, а проїхати - ні ))). Від старту за групою і нікуди не звертати аж до після довгого тягунця на трасі, від перехрестя зі світлофором і до пішохідного мостика нагорі (важко пропустити), до фінішу також майже навпростець. Думаю, там і маршали будуть. http://maps.yandex.ua/-/CVvAUQLc - тут зробила в яндексі, щоб можна було роздивитися більш детально, тут є gpsies http://www.gpsies.com/map.do?fileId=yeenubhobtbzanvd У середу планую проїхати-подивитися всю дистанцію. викладу трек зі страви. Поки що звернув на себе увагу різкий правий поворот після спуску (Михайлівка-Рубежівка). Саме по собі воно не проблема, але якщо група.... Це повідомлення відредагував =Nowl= - 16 Серпня 2014, 1:44 |
||
segar29 |
Дата 16 Серпня 2014, 10:12
|
|||||
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 282 ![]() |
щось на двох треках точка фінішу різна ![]() |
|||||
|
=Nowl= |
Дата 16 Серпня 2014, 20:36
|
||
)) Так. Точно місце фінішу ще ніхто з невтаємничених не знає, бо Контрактова площа велика, як саме воно буде організовано після заїзду з Рибальського - не знаю. Там купа маленьких вуличок. Але то вже не принципово, як на мене |
||
Lanz |
Дата 19 Серпня 2014, 13:43
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 637 ![]() |
Я і Skailer13 попередньо кинули реєстрацію.
|
Dok62 |
Дата 19 Серпня 2014, 14:47
|
||
Ха-ха-ха ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |