![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (3) [1] 2 3 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() |
Dok62 |
Дата 10 Лютого 2014, 13:50
|
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 3100 ![]() |
![]() Реєстраційний внесок складає 120 грн PЕЄСТРАЦІЯ РОЗКЛАД Хто, що і навіщо Правила на треку У зв’язку з нестабільною ситуацією в Україні, ми вимушені зупинити підготовку до Критого Ровера 2014. Попередньо подія переноситься на осінь цього року. Сподіваємося, до того часу ситуацію в країні буде врегульовано. Нову дату проведення Критого Ровера 2014 буде заздалегідь повідомлено. |
Dok62 |
Дата 10 Лютого 2014, 14:23
|
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 3100 ![]() |
![]() |
Elephant |
Дата 01 Березня 2014, 12:19
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 779 ![]() |
|
Dok62 |
Дата 04 Березня 2014, 15:43
|
Яка буде вартість прокату фікса?
|
A.V |
Дата 04 Березня 2014, 23:18
|
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
У зв’язку з нестабільною ситуацією в Україні, ми вимушені зупинити підготовку до Критого Ровера 2014. Попередньо подія переноситься на осінь цього року. Сподіваємося, до того часу ситуацію в країні буде врегульовано. Нову дату проведення Критого Ровера 2014 буде заздалегідь повідомлено.
![]() |
Dok62 |
Дата 05 Березня 2014, 9:04
|
А в чому проблема?
|
imAginary |
Дата 05 Березня 2014, 10:18
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Новояворівськ Повідомлень: 497 ![]() |
у зв*язку з ситуацією, яка склалася в Україні, усі офіційні змагання переносяться...
|
Dok62 |
Дата 05 Березня 2014, 10:29
|
Не бачу проблеми в тому щоб любителі покататись на чудовому Львівському треку зібрались і покатались. Що не приїдуть наші друзі з Московії? Ну то й що?
|
Velomax |
Дата 05 Березня 2014, 13:55
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
Это к новому министру спорта вопросы.
|
Dok62 |
Дата 05 Березня 2014, 13:56
|
||
Я вже зрозумів... ![]() |
||
=Nowl= |
Дата 05 Березня 2014, 15:55
|
![]() Звідки: Київ Повідомлень: 15 ![]() |
То це розпорядження міністерства? ((( А я не могла зрозуміти, чому відмінили, бо Львів звідси здається такою собі safe haven.
вже маю квитки до Львову, ще й дітей частина напросилася, найменша навіть хотіла на трек подивитися, а то й проїхати, як буде можливість. Зі Львову не брала, тепер думаю, чи здавати зовсім, чи таки приїхати на день з шосером просто покататися. |
Velomax |
Дата 05 Березня 2014, 17:58
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 6757 ![]() |
Полагаю, что вам никто не откажет в плане просто покататься по треку. Свяжитесь с организаторами "Ровера" - они подскажут, к кому обратиться.
И вообще - раз уж в этот день все собирались на мероприятие, то почему бы не собраться и просто не покататься по треку? |
Krasow |
Дата 05 Березня 2014, 19:10
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Галицький район Повідомлень: 400 ![]() |
отличное предложение, я за ) |
||
Yosyf |
Дата 05 Березня 2014, 22:05
|
||
![]() ветеран ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1332 ![]() |
"Критий ровер" - це ж неофіційні змагання, а типу громадські, приватні, громадська ініціатива. Хіба їх може міністерство забороняти? Хіба міністерство культури забороняє виступи співаків чи ансамблів? Он міністерство оборони не забороняє чужинецьким солдатам розгулювати зі зброєю по Криму і блокувати військові об"єкти... |
||
Ром |
Дата 05 Березня 2014, 23:02
|
Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1649 ![]() |
Не думаю , чи доцільно відміняти , хіба є якісь вагомі неозвучені причини ( проблеми з безпекою , добиранням , неможливістю прибуття багатьох учасників ..). У Львові проблеми з безпекою мені не відомі .Навпаки , з нічними сумісними патрулюваннями (помагають і велосипедисти) навіть зменшилася злочинність .
А таке короткочасне міроприємство на обороноздатність країни не вплине , навпаки , я би порівняв з невеличкою міжнародною мирною конференцією , яка об"єднує людей цілої України ( і не тільки). Для прикладу С. Вакарчук для об"єднання закинув музику ,зустрічається з молоддю по всій країні , майже не спить , чув його з Донецька . Єдина країна - единая страна . Це вього лише моє бачення . |
![]() |
![]() ![]() |