![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (4) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Velomax |
Дата 23 Листопада 2008, 22:19
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 6757 ![]() |
Якщо ви бажаєте зареєструватись на нашому форумі, надішліть адміністратору запит через поштову форму. Чтобы зарегистрироваться на нашем форуме, отошлите администратору запрос через почтовую форму. Обратите внимание, что сайт фактически принадлежит веломагазину, поэтому объявления о продаже новых комплектующих сразу же удаляются (если мы с вами не договаривались об обратном). Так же сразу удаляются объявления о продаже комплектующих, снятых при разборке новых велосипедов. Так же сразу удаляются ссылки на любые интернет-магазины. Ссылки допускаются на сайты производителей, но не продавцов. Кроме того, не приветствуются люди, которые занимаются только продажей компонентов, но не размещают никаких отчётов о своих велопоездках, путешествиях или спортивных результатах. Весьма радушное отношение к велопутешественникам, спортсменам, техникам и просто к весёлым и остроумным людям. ________________________________________________________ |
Velomax |
Дата 03 Травня 2012, 12:48
|
![]() неутомімый командор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 6757 ![]() |
Начался сезон полётов, поэтому возможны задержки с регистрацией на несколько дней, т.к. я буду отсутствовать во Львове.
|
J-Fobos |
Дата 06 Квітня 2013, 18:37
|
|||||
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 117 ![]() |
Я б теж хотів отримати доступ до користування ПП
![]() |
|||||
|
Velomax |
Дата 08 Квітня 2013, 8:56
|
Открыто.
|
Chef |
Дата 03 Травня 2013, 18:24
|
||
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 58 ![]() |
В мене те саме, дайте і мені, будь ласка, доступ. |
||
am.ok |
Дата 03 Грудня 2013, 23:00
|
|||||
Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Повідомлень: 152 ![]() |
Можна і мені відкрити доступ до ПП?
Наперед дякую. |
|||||
|
Rombik |
Дата 23 Квітня 2014, 21:22
|
![]() Початківець ![]() Звідки: р-н Автовокзалу Повідомлень: 38 ![]() |
Прохання до адміністратора відкрити доступ ло приватних повідомлень. |
Eugene |
Дата 19 Травня 2014, 20:59
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 217 ![]() |
Прошу адміністратора відкрити доступ ло приватних повідомлень.
|
CrissAngel |
Дата 03 Липня 2014, 22:09
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: м.Львів Повідомлень: 278 ![]() |
і справді, коли відкривається можливість писати в приват? я також хочу писати у приват Це повідомлення відредагував CrissAngel - 03 Липня 2014, 22:11 |
||
kolyan |
Дата 03 Липня 2014, 22:16
|
||
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: м.Львів р-н Топольна Повідомлень: 136 ![]() |
І Я хочу!!! |
||
nao |
Дата 04 Липня 2014, 9:16
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 179 ![]() |
Зробіть простіше подзвоніть веломаксу і щоб він вам відкрив доступ,а то чекати довго можна.
|
CrissAngel |
Дата 05 Липня 2014, 21:04
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: м.Львів Повідомлень: 278 ![]() |
та мені не так вже й горить, але хочеться ![]() Це повідомлення відредагував CrissAngel - 05 Липня 2014, 21:07 |
||
Bigfootgrey |
Дата 05 Серпня 2014, 13:03
|
Початківець ![]() Звідки: Львів, вул.Миколайчука Повідомлень: 41 ![]() |
Прохання до адміністратора відкрити доступ ло приватних повідомлень.
![]() |
Si3rious |
Дата 03 Вересня 2014, 13:24
|
Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Броди Повідомлень: 190 ![]() |
Прохання до адміністратора відкрити доступ ло приватних повідомлень, дякую
|
borodatuj |
Дата 05 Квітня 2015, 14:19
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів, Пустомити Повідомлень: 35 ![]() |
прохання відновити право, на створення топіків в розділі ярмарок. дякую