![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (2) 1 [2] ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Be_Out_of_System |
Дата 18 Березня 2011, 12:18
|
||
![]() LIVESTRONG ![]() ![]() ![]() Звідки: Новояворівськ Повідомлень: 534 ![]() |
сколько стоят и где можно приобрести ? |
||
ЧД_ |
Дата 18 Березня 2011, 12:20
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
|
Be_Out_of_System |
Дата 26 Березня 2011, 14:44
|
||
![]() LIVESTRONG ![]() ![]() ![]() Звідки: Новояворівськ Повідомлень: 534 ![]() |
хочу і собі такі придбати, так от не знаю чи окорочка дозволять ![]() размеры окорочков окружность выше колена (квадрицепс) 56 см окружность ниже колена (икра) 37 см як думаєш, підійде ? |
||
ЧД_ |
Дата 26 Березня 2011, 15:12
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Со свистом, у меня чуть выше колена 600мм.
![]() Те что у меня наколеники, это средней теплоты, ездил вчера нормуль. ЧД рекомендует: ![]() Брал органик. Тормозят тихо и мягко, лучше оригинала, но вот толщина колодки завышена. Ездил сегодня по Пробе. без свободного хода на переднем колесе. Но в дождь, тихонькое попискивание, в отличие от клаксона оригинальных. ![]() Це повідомлення відредагував ЧД_ - 26 Березня 2011, 15:14 |
y.taras |
Дата 26 Березня 2011, 16:47
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Івано-Франківськ Повідомлень: 47 ![]() |
так такой органічні взяв? бо я такі самі хочу взяти, тільки цікавить чим відрізняються від металевих? м"якші і швидше будуть зношуватись?
|
ЧД_ |
Дата 26 Березня 2011, 16:50
|
|
y.taras |
Дата 26 Березня 2011, 17:28
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Івано-Франківськ Повідомлень: 47 ![]() |
о, дякую, бо мені щось не дуже підходять ті що йшли з гальмами(
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |