![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (32) 1 2 [3] 4 5 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
freya |
Дата 31 Березня 2013, 19:43
|
![]() Леді на Велосипеді ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: центр Львова Повідомлень: 1750 ![]() |
А мені подобаютья 2 КП більше, ніж 1. Вода і приємне спілкування підтримали
![]() |
Mc |
Дата 31 Березня 2013, 22:12
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 303 ![]() |
та який з тебе нуб, Алекс - багатьом ще за тобою гнатися доведеться ))) відносно 2-го КП - минулого року мені 2-го КП дуже треба було, вода закінчилася якраз в лісі після Івано-Франкового (після тих всіх підйомів), а далі вже ставати і не було дуже де, та й і не хотілося час втрачати - бо ж до фінішу 10-15 км.. цього року вже дві фляги брати буду ![]() Я б глянув на проблему ще з точки зору цілей "Першої Сотні" - одна з них - залучити нових марафонців. Для них якраз і треба КП чим побільше. Тим, хто регулярно їздить - може й не треба КП взагалі (он, по-моєму, Ром минулого року розказував, що взагалі на 1 флязі всю відстань проїхав), але для новачків - мусово з примусовою їх зупинкою і напоюванням водою/кормінням батончиками - щоб не відбити охоту до таких покатушок взагалі в результаті виснаження/обезводнення.. а то будуть фігачити один поперед одного, заженуться і по форумах/друзях будуть розказувати як шкідливо марафони їздити.. |
||
alex |
Дата 01 Квітня 2013, 10:12
|
||
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 1112 ![]() |
шось я думаю, що Лапка і без ровера може багатьох обійти)) |
||
imAginary |
Дата 01 Квітня 2013, 11:08
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Новояворівськ Повідомлень: 497 ![]() |
я з тобою згідна..комусь КП не потрібні взагалі..особисто я не зупинялась на ньому.. а комусь в обов*язковому порядку. Тут питання в іншому - де знайти стільки волонтерів? ![]() |
||
pakolv |
Дата 01 Квітня 2013, 11:41
|
![]() @У Team ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: no-one-cares Повідомлень: 1564 ![]() |
Якщо ви їдете на час, це передбачає, що якийсь марафонний досвід у вас є, відповідно ви в стані забезпечити себе всім необхідним в дорогу,
Якщо ви новак, то нема чого їхати на час, а прислухатися до свого стану і зупинятися при потребі, зокрема є супер джерело в Страдчі. |
Mc |
Дата 01 Квітня 2013, 12:16
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 303 ![]() |
то в теорії так, в книжках і на форумах, а в реалі (моє ІМХО за власними спостереженнями) - новачки будуть старатися рубати і щось там таки показати по часу чи принаймі один одному. І необов'язково, що всі до того їздили хоча б 50+ (або якщо і їздили то в матрасному варіанті з зупинками/фотканням і тд). Народу буде багато, дівчата на шосерах і тд - декому ж захочеться повимахуватися ![]() нарахунок волонтерів - то таки проблемне місце, наразі ведуться розмови з деякими спонсорами нарахунок підтримки волонтерами |
||
imAginary |
Дата 01 Квітня 2013, 12:17
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Новояворівськ Повідомлень: 497 ![]() |
а ще є магазинчики, де при потребі можна докупити все необхідне
![]() як на мене то вище голови не стрибнеш! Свою Першу Сотню я проїхала з печальним часом, заблудилась, змокла але задоволення получила багацько! Як каже Паша - хто може так і їде, головне пам*ятати, що здоровлячко перш за все! ![]() Це повідомлення відредагував imAginary - 01 Квітня 2013, 12:21 |
pakolv |
Дата 01 Квітня 2013, 12:36
|
![]() @У Team ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: no-one-cares Повідомлень: 1564 ![]() |
Мій пост був для того, щоб новаки спробували проїхати маршрут завчасно, оцінити свої можливості, варіанти підкормки і підпивки. Тобто не ігнорувати запрошення організаторів на оглядові поїздки. Які би не були кондиції, вас у полі не залишать.
|
Ser Gio |
Дата 01 Квітня 2013, 12:47
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Автовокзал Повідомлень: 313 ![]() |
+100500 зі свого невеликого досвіду...думав Сотку ще минулого року проїхати, впевненість була що дотяну, тому що регулярно по 60-70 км їздив до того....ага, добре що поїхав попередньо на оглядовий заїзд, якраз на 70 кілометрі і рубануло по ногах ![]() думаю цього року їхати "розумніше", берегти сили на ті 2 торчки, щоб потім їх пішкарусом не долати |
||
matvei |
Дата 01 Квітня 2013, 13:37
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 100 ![]() |
Минулого року кількість КП була оптимальною - про це свідчить результат заїзду
(хоча - вбий не пам"ятаю - де було те 2-ге КП). Для відео, як на мене, доцільніше використати кадри минулого року. Те, що є - варта прибрати. |
imAginary |
Дата 01 Квітня 2013, 13:43
|
||
його не було ![]() |
||
pakolv |
Дата 01 Квітня 2013, 13:50
|
Було проміжне для еліти
![]() |
imAginary |
Дата 01 Квітня 2013, 14:02
|
||
уви, я його не застала ![]() |
||
camomile |
Дата 01 Квітня 2013, 15:18
|
||
![]() колясочно-велосипедная категория ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Галицький р-н Повідомлень: 320 ![]() |
![]() |
||
pakolv |
Дата 01 Квітня 2013, 16:05
|
||
Я також ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |