![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
A.V |
Дата 08 Жовтня 2011, 16:03
|
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
Нтон 10:25
E-one AB alex4alex SUPERUNKNOWN |
E-one |
Дата 08 Жовтня 2011, 16:08
|
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
Ідея моя, оформлення теми - АВ
![]() |
_BuR_ |
Дата 08 Жовтня 2011, 17:26
|
![]() ВЕЛОКУР"ЄР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3395 ![]() |
Можливо буду
|
SUPERUNKNOWN |
Дата 08 Жовтня 2011, 17:54
|
![]() ☜☆☞ Captain Obvious ☜☆☞ ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 866 ![]() |
а можно писнуть чтото про темп ? ))) хилым товарищам на "недошоссерах" там будет что делать ?
![]() Це повідомлення відредагував SUPERUNKNOWN - 08 Жовтня 2011, 17:57 |
A.V |
Дата 08 Жовтня 2011, 17:57
|
||
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
дочке сегодня 5 лет и я вже такий як треба. + неделю болел. соответственно, завтра буду активно колесовать. |
||
Dok62 |
Дата 08 Жовтня 2011, 18:38
|
![]() Старий волоцюга ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Дубно-Львів Повідомлень: 3100 ![]() |
Знаємо ми ваші хвороби
![]() |
sergman |
Дата 08 Жовтня 2011, 18:39
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов (Шопена) Повідомлень: 367 ![]() |
Понятно: у лосей гон...
![]() поищу компанию помедленнее... |
SUPERUNKNOWN |
Дата 08 Жовтня 2011, 19:39
|
![]() ☜☆☞ Captain Obvious ☜☆☞ ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 866 ![]() |
а я скорее всего попробую себя в роли лосенка )
п.с. а нет желание стартовать на час раньше, воскресенье ведь ![]() Це повідомлення відредагував SUPERUNKNOWN - 08 Жовтня 2011, 19:41 |
alex4alex |
Дата 08 Жовтня 2011, 19:55
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
+1.
Никаких "раньше". ![]() Це повідомлення відредагував alex4alex - 08 Жовтня 2011, 19:57 |
E-one |
Дата 08 Жовтня 2011, 22:24
|
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
Я нічо не знаю про хвороби і т.д. Через тиждень Куяльник, треба нормально потренитись. 28+ середня.
|
E-one |
Дата 09 Жовтня 2011, 14:10
|
Якісно потренився, АВ пройшов курс екстремальної детоксикації, Луга поїхав в своєму темпі після повороту на Судову Вишню, alex4alex і Суперанноун пропали на першому підйомі за Рясне. До Яворова вже поклали асфальт, від Яворова до Городка через Судову Вишню також терпима дорога, потім знову новий асфальт. Чудова альтернатива стрийській трасі.
Це повідомлення відредагував E-one - 09 Жовтня 2011, 18:31 |
alex4alex |
Дата 09 Жовтня 2011, 14:55
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Алекс и Суперанноун откололись после Підрясного, когда поняли, что скорость не подъемах остается ровно такой же, как и не ровных участках, что абсолютно не вписывается в концепцию нормальной езды.
Лично я вспомнил увиденное не так давно в Интернете название этой книги и поехал в нормальном темпе (28-30 км в час). P.S. сколько раз просил не писать так мой ник, все бестолку. |
SUPERUNKNOWN |
Дата 09 Жовтня 2011, 15:19
|
мы приехали во львов с средней 28+ (с учетом постоянного встречного ветра это таки не плохо), так что задача минимум была выполнена
![]() апхилы на такой скорости не все могут глотать ![]() п.с. мтб все таки катит совсем не как шоссе. |
E-one |
Дата 09 Жовтня 2011, 18:38
|
||
Ну я ж попереджав, що треба потренуватись. Далі швикість на апхілах залишилась такою ж, а на прямих виросла. За Городком вітер став зустрічно-боковим і ми їхали в районі 30 км/год. П.с. просто твій нік дуже довгий і таке скорочення логічне. Але якщо ти стільки раз вже просив, то дуже постараюсь писати повний його варіант. Виправив ![]() |
||
alex4alex |
Дата 09 Жовтня 2011, 19:35
|
Странно, мне показалось, что встречный ветер был именно до Яворова, а уже от Городка как раз попутный
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |