![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:15
|
|||||
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 282 ![]() |
Як то мовиться рано чи пізно це мало б статися
![]() Їздити по просторах неньки-України вже більше ніде не стало....та і завершити сезон із заліковими 10К теж було б непогано ![]() ![]() ![]() Ціни на квитки виявилось більш-менш не такі вже і занадто дорогі як думалось, взяв на сайті....тут мала би бути не проплачена реклама, але скажімо просто - Саларіс знає свою чорну справу ![]() ![]() ![]() трек маршруту ![]() Це повідомлення відредагував segar29 - 09 Листопада 2014, 10:23 |
|||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:16
|
|||||
27.10
В аеропорту Борисполя оформився майже без проблем на рейс до Тель-Авіва. Підлітаючи до вечірнього Ізраїлю дивлячись в ілюмінатор вже починалося з'являтися заворожливе почуття - земля "горіла" мільйонами ліхтарями і прожекторів. На кордонконтролі особливо не мучили, відповів на цілком нормальні логічні запитання із полегшенням пішов шукати свій багаж...На видачі багажу трапилася невеличка хохма...очікуючи пасажири були здивовані коли побачили серед купи чемоданів мій манюсенькій 200грамовий згорток багажу ![]() ![]() ![]() ![]() На поселення майже за копійки як пізніше з'ясувалося в елітному районі люб'язно до себе прийняв ізраїльтянин Марк - студент що вчиться на вченого-фізика в Тель-Авівському університеті на факультеті астрофізики та космології. Окремо варто зазначити крім того, що Марк студент, а це вже може багато про що сказати ![]() ![]() ![]() ![]() Це повідомлення відредагував segar29 - 08 Листопада 2014, 21:11 |
|||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:17
|
|||||
28.10
З ранку сходив в найближчий магазин за їдлом. Нічого такого не взяв, а 200грн з карти вже пішло легко, 1,5л Кола на наші 25грн ![]() В місті дуже красиво але я назад до оселі пакуватись та морально готуватися до старту. Старт призначений на 22:00 біля старого маяка, а передстартова підготовка на 20:00 в кафе що в 300 метрів від нього. Житло перебувало відносно недалеко в 5км від старту, але так як мені вже набридло чекати тому покотив собі потихеньку раніше. Вечірній Тель-Авів не гірше денного. Немало було помічено електровелосипедів. Приїхав а там вже знаходився Рінат з Уфи, який передає всім привіт. Поки поспілкувався, поки трохи допоміг йому з гарміном скоро вже почали підтягуватися і інші учасники, вечеря, реєстрація... Всього мало стартувати 23 учасника, крім п'ятеро місцевих і один угорець вже відкатали (двое зійшло) тижнем раніше так мовити контрольний, щоб на представницькому не впасти у бруд обличчям ![]() ![]() ![]() Це повідомлення відредагував segar29 - 07 Листопада 2014, 22:10 |
|||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:18
|
|||||
Старт взяли неспішно вздовж річки Яркон по велодоріжках і алеях в перемішку з бігунами, у них там був якісь свій захід. Дорога до Кесарії КП1 85км відмінна, освітлення відмінне, ліхтар майже не потрібен
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 29.10. Вранці на 180км уже почали з'являтися перші затяжні подйомчики з добрим відсотком. Проїжджаючи повз бензоколонки гармин просигналізував і не маючи поняття де я, подумав що от він КП2 де необхідно щось купити. Виїжджаю, бачу в далечені червоний маячок....і думаю дивно 100км проїхав невже хтось наздогнав ![]() ![]() ![]() Стратегія вимальовувалася така, що по приїзду на КП4 в обід, немає особливого сенсу зависати на ньому так довго до наступного ранку. Можна спробувати довго не затримуючись спробувати встигнути доїхати до кратера всього яких 60км засвітла, а назад майже по тій же дорозі можна й по темряві повернутися в Сде Бокер на спальне КП десь опівночі, а там вже добряче відпочити до ранку. Трохи фото з інету з місць подій (фото клікабельні) |
|||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:22
|
|||||
КП3 Кама 284км заїхав у магазин залив фляги водою, трохи передихнувши та перекусив. Обриси навколо усе далі здобували все більш пустельний вигляд. Маршрут усе ближче до Газу тому всі частіше на шляху трапляються військові джипи....одного раз по дорозі навіть бачив валялась збройна куля
![]() ![]() Але на напередодні опадів не було тому брід перетнув без проблем ![]() ![]() На 340км з'являються перші ознаки втоми, пригальмовую й заодно фото на пам'ять) До КП4 384км поступовий набір висоти на рівень 500м. Трохи фото з інету з місць подій (фото клікабельні) Це повідомлення відредагував segar29 - 07 Листопада 2014, 23:34 |
|||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:23
|
|||||
Приїжджаю в Сде Бокер КП4 384км о першій годині дня трохи втомленим, сонце не таке вже і пекуче, а затомився начебто вже проїхав шо всі 600. Шукаю де ж то КП і не можу знайти. Відправляю смс Талю, приходить відповідь буду через 15 хв. Ну звичайна ситуація....Артема втратили тому що він занадто швидко рухається і зрозуміло його там ніхто не очікував в цей час
![]() ок, чекаю, а поки поваляюся я на лавочці ![]() Знаходять мене та проводять до місця, виявилось що спальні місця раптово перенесли. Освіжившись, перекусивши знову сухпайком ![]() ![]() Вітер посилився в рази і поки що лівий боковий. Привітав їдучих назустріч групі шоссеров у супроводі автомобіля) З годину покрутив педальки по затяжних горбках - все, набридло, вирішую влаштувати 20 хвилинну фотосесію ![]() Верблюдів не бачив ![]() Дивлюся на час вже і як і половина п'ятого, сонце поспішно заходить за горизонт, а кратера так досі і не видно ![]() ![]() ![]() ![]() Кіт був настільки кльовий що так і хотілося забрати його з собою ![]() Підйом у Массаду та контрольне фото о 19:40 Трохи фото з інету з місць подій (фото клікабельні) |
|||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:25
|
|||||
Трохи фото з інету з місць подій (фото клікабельні) Якщо є швидкий спуск, а отже логічно повинен бути і крутий підйом ![]() В конкретному випадку це 13км у гору Эвнон, але чи то я неочікував такого чи то занадто прямовисна була стіна, чи то занадто розслабився але скоріш що таки заголодував. Але в будь якому разі щось стало дуже туго просуватися.....їдеш-їдеш, дивишся-дивишся в гармин, а кінцевої висотної точки так і не видно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() На загальній ділянці дороги зустрів Ріната прямуючого ще тільки до мертвого моря. Трохи постояли побалакали і це саме там де цього і не можна робити ![]() ![]() В дорозі 621км та 28ч. Трохи фото з інету з місць подій (фото клікабельні) |
|||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:26
|
|||||
30.10
Проспавши 3 години ![]() ![]() Помічаю якесь дивне биття переднього колеса, зупиняюся перевіряють гм обід цілий, але покришку дивним чином повело і вона прийняла нерівну форму ![]() ![]() ![]() ![]() Далі теж заліковий 10км спуск у кратер Рамон. І знову безмежна краса ![]() |
|||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:28
|
|||||
Спустившись просю дамочок зафіксувати мене для історії
![]() і знову підйоми, довгі прямі й знову підйоми-спуски. У цей день температура вже була побільше +32, не пекло звичайно, але руки вже починали горіти, весь час їхав без рукавичок. ![]() танків не бачив ![]() На 713км повинна була б подаватися вода, прошарив місцевість нічого не знайшовши ![]() ![]() ![]() Дістав мтбшных матрацників, не форсуючи плавно пішов вперед ![]() Оазис у пустелі набуваемий форми звичайного кафе виявився дуже потрібним і корисним закладом ![]() ![]() ![]() Підходив поспілкуватись ще виходець з Болгарії....все цікавився велосипедом, народ там дикий до карбона. Певно дорогий для них тому він збебільше лише у спортсменів.....розмова далеко не зайшла бо його чось заклинило на фразі "гроші то мало чи багато" ![]() Це повідомлення відредагував segar29 - 08 Листопада 2014, 20:52 |
|||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:29
|
|||||
||||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:31
|
|||||
Дорога все ближче сходиться до Єгипетського кордону. Періодично туди-сюди їздять військові патрульні машини, я відчуваю за мною стежать
![]() Вперше бачу блок-пост, зупинився сам спитати чи можна мені їхати далі. Виявилось один із солдатиків слов'янської зовнішності розмовляв зрозумілою мені мовою, запропонував мені холодної водички ![]() Десь після обіда несподіванно з'явився прокачаний шоссер. Під гору він валив добряче але у погорби не дуже тому намагаюсь добрати та швиденько сфотографувати поки він не втік ![]() На спусках сильно не розганяюсь бо покриха потроху все більше розповзається, колесо резонує і все більше відчувається биття. Із заднім колесом і на далі стара біда - підкачую, але тримає довго. Дорога в Эйлат закінчується звивистим 15км спуском з перепадом висоти з 750м до 0м ![]() Трохи фото з інету з місць подій (фото клікабельні) Це повідомлення відредагував segar29 - 08 Листопада 2014, 0:43 |
|||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 21:35
|
|||||
Починало вечоріти....у пересувному вагончику взяв пару хот-догів і звичайно коли) відпочивши в скверику в декількох десятках метрів від Червоного моря поїхав далі...
Вітер зустрічно-боковий, щось швидко втомився. Заїжджаю на зупинку полежати яких до речі на всьому шляху велика кількість. Перемикати передачі ставало все дедалі важче того і чекай, що невдовзі зламаю лапку. Зупиняюсь для вирішення проблеми. Все полагодив ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звертаю з автотраси на Shizafon і одразу знов прямовисна 8км стіна ще і вітер в мордас ![]() Побачивши мене Таль із Левом на автівтці зупинились, перевірили чи все в мене добре. Дорога в Сде Бокер пролягала зворотньою дорогою через кратер Рамон. В підйомі з кратера пару разів зупиняюсь. В Mitzpe Ramon приїхав десь о 03:30 і одразу до одної бензоколонки взяв кефірчику потім чайку потім на другу, там натягнув ще одежі. В ту ніч вже було прохолодно +10, боковий вітер не вчухав. Зненацька перебіг дорогу здоровенький такий дикобраз ![]() ![]() ![]() Трохи фото з інету з місць подій (фото клікабельні) |
|||||
|
segar29 |
Дата 07 Листопада 2014, 22:48
|
|||||
31.10
Виїхав з КП8 995км о 7 ранку, до фінішу залишалось 215км. Дуже великих підйомів більше не передбачалося і це втішало. Дорога на 70% була той самою тіко в зворотьному напрямку довгою і нудною. Нічого особливого, просто загальна втома плюс недосип дававсі в знаки ![]() ![]() ![]() До тель-Авіва підїжав вже повільно. В передстартовому кафе (фініш співпадав із стартом) узяв чек, але пізніше виявилось, що апарат не був переведений на зимовий час тобто 67:35 то є правильним часом ![]() ![]() В суботу майже як огірочок поїхав на фініш, але мало кого побачив, бо всі хто прибув зранку пороз'їджались спати. Трохи покатавсі по "трассі здоров"я", десь о 15тій дня здійнялася сильна буря, дощ, який споганив все барбекю. В день відльоту покатавсі ще по місту в пошуках пакувального матеріалу, походив трохи пішки та випробував місцевий поїзд. Так цей бревет є з найважчої категорії. Але він того вартий. Це підтвержджують слова досвідченого німця Peterа Zinnerа який кацца був слідуючим за мною на 962км відмітці він сказав "Я проїхав маршрутів понад 200км 304 рази ![]() Вупщем одним словом було класно, колінки цілі, лише дупу натер ![]() ![]() Це повідомлення відредагував segar29 - 08 Листопада 2014, 1:30 |
|||||
|
ShBr2k |
Дата 08 Листопада 2014, 0:47
|
![]() Ёмана - ужо НГ!! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Западная истерия Повідомлень: 1536 ![]() |
!!ЖИР!!
![]() |
Sera |
Дата 08 Листопада 2014, 3:41
|
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Любінської Повідомлень: 1138 ![]() |
Блиин, мегакруто!!!
Дякую за такий шикарний звіт, не міг відірватися поки не дочитав! ![]() То ти і в Ізраїлі всіх обігнав, респект! Я так розумію це взагалі один з найважчих марафонів... А фотки ніби як Марсіанськи простори. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |