![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (3) 1 [2] 3 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() |
alex4alex |
Дата 07 Квітня 2014, 17:37
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Питання в іншому - чому спереду маленький ротор, а ззаду - більший? Незрозуміла логіка.
|
Wertomaniak |
Дата 07 Квітня 2014, 18:05
|
||
![]() Человек-руина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Левандівка Повідомлень: 2846 ![]() |
логічна відповідь на запитання від шосера - великий ротор вбиває вилку. ![]() |
||
alex4alex |
Дата 07 Квітня 2014, 23:18
|
||
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Логічне запитання від шосера? А до чого тут шосер? Ти настільки спостережливий, і бачиш, на чому їздять ті, хто тебе запитує? Тоді ти мав би бути ще більш спостережливим, щоб помітити, що питання про ротор прозвучало від людини, що має за плечима 18 тисяч кілометрів на МТБ. Тому не потрібно, не розібравшись, ставити ярлики. Великий ротор не "вбиває" вилку, якщо вміти гальмувати і нормально прикрутити ротор (а не так, як у тебе було: три болти, які не зафіксовано, і ротор просто болтається). Традиційно більший ротор ставлять саме вперед, цьому є багато причин. Якщо вже і потрібний більший, то спереду, а не ззаду. Саме тому моє запитання є логічним і відповіді на нього я не почув. |
||
ShBr2k |
Дата 08 Квітня 2014, 0:27
|
![]() Ёмана - ужо НГ!! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Западная истерия Повідомлень: 1536 ![]() |
Таки да, с ЧД_ и alex4alex трудно не согласиться... )) А в целом КУБ ворева!! ))
|
Wertomaniak |
Дата 08 Квітня 2014, 6:20
|
||
![]() Человек-руина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Левандівка Повідомлень: 2846 ![]() |
пояснюю тепер наглядно для тих у кого за плечима 18 тис. км на МТБ. Були у мене колись сантури. Всі знають що там пластикові башинги. Так вот. З 160 ротором вилка відбігала 5000 км. без люфтів. На іншому ровері на якому стояв 185 ротор вилка після 4000 стала люфтити. Коли розібрав побачив що башинги вбиті в хлам. Далі я погуглив в чому справа. І знайшов ряд статей про доцільність великого ротора спереду. І одна з причин проти - те, що він вбиває вилку, що було раніше підтверджено особисто мною на двох сантурах. ЧД. Я вже писав, що колодки мінялись. |
||
alex4alex |
Дата 08 Квітня 2014, 8:14
|
Знаєш, у чому твоя головна помилка? В ототожненні понять "Сантур" і "вилка".
|
NiFle |
Дата 08 Квітня 2014, 8:19
|
![]() Лапочка ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 790 ![]() |
Ліпше їздити на Моссо ніж на Сантурі
![]() ![]() Файний кубік вийшов єсі шо ![]() П.С. Ротори я б теж поміняла місцями, вилка витримає. |
Spiner |
Дата 08 Квітня 2014, 9:19
|
|||||
![]() it's chemistry, .... ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів-Відень Повідомлень: 1199 ![]() |
Довго не міг зрозуміти, що деякі колеги мали на увазі, кажучи "миколастайл". Тепер, думаю, починаю розуміти чому.
Маю декілька запитань/коментарів (IMHO): 1. Чи не простіше було автору зібрати собі шосер? Дещо нагадує ситуацію з МТБ на сліках ![]() 2. Питання про доцільність амортизаційної вилки і дискових гальм випливає з першого раз КК не для автора. Просто хочеться зрозуміти логіку автора при зборі собі цього "залізного коня" ![]() З.І. Спір про колодки нагадує аналогічний пару днів назад у Стрийському парку. Їдуть двоє і один з них розказує про те, що щось в нього х..во передні гальма хапають. Для демонстрації він розганяється і починає гальмувати...ну а потім через руль ![]() Це повідомлення відредагував Spiner - 08 Квітня 2014, 9:24 |
|||||
|
Zenyk |
Дата 08 Квітня 2014, 10:25
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 215 ![]() |
Микола, ти затрален - видаляй тему і збирай слідуючий ровир
![]() шютка... ровер таки норм, візуально подобається, але ротори таки постав нормально - теорію ЧД тобі вже розписав ![]() |
alex4alex |
Дата 08 Квітня 2014, 11:47
|
Две жалкие страницы пока что. Рано удалять
![]() |
Wertomaniak |
Дата 08 Квітня 2014, 13:24
|
Смішно читати пости деяких диванних аналітиків, які їздять на
![]() Я ще в першому пості розписав для чого ровер і чому не доцільно шосер і т.д. Скільки людей стільки і думок щодо роторів/колодок і решти заліза. ![]() ЧД особисто проти Вас немаю нічого. З вами давно все ясно - троль ![]() Ну і під кінець. Ровер збирав під себе. Виділяйтесь і не будьте сірою масою тролів ![]() Це повідомлення відредагував Wertomaniak - 08 Квітня 2014, 13:27 |
alex4alex |
Дата 08 Квітня 2014, 13:47
|
|
Wertomaniak |
Дата 08 Квітня 2014, 13:49
|
||
і що ви бажали цим сказати? ![]() |
||
demon |
Дата 08 Квітня 2014, 14:31
|
![]() Membёr ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов (район Южный рынок) Повідомлень: 1665 ![]() |
с какой любовью подобраны винтики, боночки, тросики, зажимчики!!! Коля, женись уже, хороняка
![]() |
Zenyk |
Дата 08 Квітня 2014, 15:13
|
||
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 215 ![]() |
"Тоді ти, холоп, мав би бути ще більш спостережливим, щоб помітити, що питання про ротор прозвучало від Царя, що має за плечима 18 тисяч кілометрів на МТБ..." думаю якось так ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |