![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (4) 1 2 [3] 4 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Mykha |
Дата 29 Червня 2016, 15:18
|
Привіт, я б приєднався, якщо можна.
|
vovanxp |
Дата 29 Червня 2016, 17:49
|
||
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Золота Повідомлень: 215 ![]() |
Звичайно можна. Зможеш подолати 70 км.? |
||
Mykha |
Дата 29 Червня 2016, 18:55
|
Так, зможу.
Щодо квитка, самому купляти? |
vkraschiy |
Дата 29 Червня 2016, 20:39
|
||
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 52 ![]() |
А може у неділю???? |
||
vkraschiy |
Дата 29 Червня 2016, 20:53
|
||
Якщо є бажаючі їхати у неділю 03.07.2016 цим маршрутом, то зголошуйтесь,бо трохи група розбилась по днях(( |
||
vovanxp |
Дата 29 Червня 2016, 21:53
|
У неділю 10000% не зможу, попробуй на суботу відпроситись, зараз важко когось зібрати, жара, робота, гроші , велосипед, відпустки ... недозволяють поїхати
Можу завтра квиток та багажну квитанцію наперед купити, але то так щоб не наї.али Це повідомлення відредагував vovanxp - 29 Червня 2016, 22:14 |
Mykha |
Дата 29 Червня 2016, 23:52
|
||
Куплю сам, в такому випадку, щоб не хвилювався щодо кидка. |
||
vovanxp |
Дата 30 Червня 2016, 7:01
|
||
OK |
||
vovanxp |
Дата 30 Червня 2016, 18:13
|
Квитки на двох взяв.
В 06:50 на головному вокзалі. Брав квитки без багажної квитанції, бо її треба купляти в головних касах в який пп.ц яка черга, а самі квитки на приміських де черги не має. Якись бред, як завжди щось недороблять, вартість багажної квитанції менше 3-х грн. |
Mykha |
Дата 30 Червня 2016, 22:03
|
||
На двох? То я сподіваюся, що не мені, бо я теж купив. В касах на Гнатюка продали з багажною. |
||
vovanxp |
Дата 01 Липня 2016, 8:28
|
||
Нас поки троє їде. Наступний раз треба пробувати через інтернет купляти. Перезвони до мене сьогодні, мій тел. в профілі, або напиша свій телефон. Якщо на вокзалі розминемося то зідзвонимось. vkraschiy в тебе як з роботою, виходить поїхати? Це повідомлення відредагував vovanxp - 01 Липня 2016, 8:29 |
||
vkraschiy |
Дата 01 Липня 2016, 10:13
|
||
Мені виходить тільки в неділю ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо є бажаючі їхати у неділю пишіть,дзвоніть!!! |
||
vovanxp |
Дата 03 Липня 2016, 15:26
|
Чарівно вчора проїхались
В таку жару і з такими крутими та довгими тягунами було не легко, за те нагорода на працю надзвичайно красиві та екстримальені спуски. Два рази купалися в річці, щоб охолонути. Вчора переконався що спуски во гірських дорогах це моє. Це моя стихія, просто забуваю про все і як в іншому світі, повороти ти від краю до краю, по каменюках, ровер носить шалено, і то все на швидкості....та то просто щось. Ця дисципліна називається ендуро. Буду свій роверок продавати, брати щось інше, поки не знаю що, топовий хардейл чи податись в ендуро. Треба взнати більше інформації про ендуро Це повідомлення відредагував vovanxp - 03 Липня 2016, 18:30 |
vovanxp |
Дата 04 Липня 2016, 10:42
|
Сиджу на пеньочку із сумом в очах,
Де ділись мої побратими. Невже в цому лісі закінчен мій шлях, А час мій збігає невплинно. Попереду вовки,позаду ведмідь. Не знаю куди і податись. І лютий козел запримітив мій зад. Невдовзі почне розганятись. Мені не до жартів,спасіння нема. Пірнув я у річку глибоку. Сиджу наче жабка,кругом вороги. Природа та гори високі. ![]() ![]() ![]() |
PlusOdyn |
Дата 04 Липня 2016, 10:52
|
||
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Чувак, ти разок гарно наїбнися на такому спуску, потім подумай ще раз. Це повідомлення відредагував PlusOdyn - 04 Липня 2016, 10:52 |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |