![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (4) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() |
bata |
Дата 14 Вересня 2012, 9:34
|
![]() офісний планктон ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів (Політехнічний-Новий Львів) Повідомлень: 1457 ![]() |
Побачив, виклав. Ссилка на реєстрацію є в статті по лінком.
zaxid.net У Львові відбудуться велоперегони серед офісних працівників 21 вересня у Львові між працівниками львівських компаній та самими компаніями за узгодженим з ДАІ маршрутом відбудуться велоперегони. До участі у змаганнях запрошуються усі компанії міста та їхні працівники. Переможці перегонів, окрім кубків та медалей, отримають цінні призи від організаторів змагань. Змагання відбудуться у межах кампанії «Велосипедом на роботу». Для того, щоб стати учасником велоперегонів, треба зареєструватися. Стартуватимуть велоперегони об 11.00 від Монументу Слави на вул.Стрийській. Маршрут перегонів: вул.Гвардійська – вул.Коперника – вул.П.Дорошенка – вул.Беринди – пл.Катедральна – пл.Ринок. |
ЧД_ |
Дата 14 Вересня 2012, 10:00
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
А шо робыты тым к то один в компании ше взмози ровер в руках трыматы?
![]() |
Ksiondz |
Дата 14 Вересня 2012, 10:10
|
||
![]() Бородатий вуйко ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 1389 ![]() |
Я так поняв, що можна і по одному. Але який прикол по бруківці такий короткий маршрут ставити? Самі напористі позабивають інших учасників. ![]() ![]() |
||
Fenriz |
Дата 14 Вересня 2012, 10:13
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 154 ![]() |
я би поїхав)) якшо з роботи відпустять...
|
A.V |
Дата 14 Вересня 2012, 10:23
|
||
![]() триммер стакселя ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg Повідомлень: 4554 ![]() |
2.5км. Мне вот интересно как толпа со старта вниз по Гвардейской поедет. Организатор маршрута либо носитель фуллфейса, либо не велосипедист ![]() |
||
ЧД_ |
Дата 14 Вересня 2012, 10:25
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Може траса буде навпаки. в верх по Гвардейской, половина планктона еще до рестарации загыне.
![]() Це повідомлення відредагував ЧД_ - 14 Вересня 2012, 10:26 |
Elephant |
Дата 14 Вересня 2012, 10:49
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 779 ![]() |
я перед стартом крикну що я без тормозів і перемога моя)))
|
ЧД_ |
Дата 14 Вересня 2012, 11:12
|
Обычно на гей-парадах с таких как минимум половына.
![]() ![]() Це повідомлення відредагував ЧД_ - 14 Вересня 2012, 11:14 |
vchaban |
Дата 14 Вересня 2012, 12:16
|
||
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
або їздить на БТР, що ![]() 2.5 км - це якось смішно. |
||
alex4alex |
Дата 14 Вересня 2012, 12:51
|
![]() рокет Алекс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lemberg, Staufenstraße Повідомлень: 7283 ![]() |
Так и Коперника вниз - тоже местное ноу-хау
![]() Заблокированная ул. Дорошенко в пятницу также не прибавит водителям повода уважать велосипедистов. Идиотизм. |
ЧД_ |
Дата 14 Вересня 2012, 13:46
|
Профессор, по логике оргов, до Коперника доедут не все.
![]() |
pakolv |
Дата 14 Вересня 2012, 13:53
|
||
![]() @У Team ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: no-one-cares Повідомлень: 1564 ![]() |
![]() |
||
E-one |
Дата 14 Вересня 2012, 15:43
|
||
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
більше того - він навіть не офісний працівник. Бо якби він ним був, то би знав, що в п"ятницю в 11:00 всі офісні працівники працюють в офісах. Напевно родич Веселовської А взагалі - маршрут довжиною в 2.5 км вниз - це так по офісно-планктонськи! Зато потім можна буде розказувати іншому планктону, що брав участь у змаганнях! +5 до репутації! |
||
freya |
Дата 14 Вересня 2012, 16:15
|
![]() Леді на Велосипеді ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: центр Львова Повідомлень: 1750 ![]() |
Я запаслася попкорном, цікаво, що получиться.
|
ЧД_ |
Дата 14 Вересня 2012, 16:41
|
Иване. ЧД стара офисная крыса, так шо не надо ровнять всех одним степлером.
![]() Фреевна, тут семок хватит, попкорн тут лишний. Профессор, что то последнее время слез с бронивика. Це повідомлення відредагував ЧД_ - 14 Вересня 2012, 16:41 |
![]() |
![]() ![]() |