![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
![]() ![]() |
_BuR_ |
Дата 02 Травня 2014, 0:29
|
![]() ВЕЛОКУР"ЄР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3395 ![]() |
![]() Загалом враження від рами тільки позитивні. Розмір має значення, таки рама мусить відповідати росту. Ось уже пів року як в роботі, нічого ніби не тріщить))) Ну, а тепер нове тверде рішення разом із бігеплами 2.35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stevens |
Дата 02 Травня 2014, 0:47
|
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1320 ![]() |
Продам рекон, легке б.у, жесті не бачив
|
_BuR_ |
Дата 02 Травня 2014, 0:50
|
||
![]() ВЕЛОКУР"ЄР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3395 ![]() |
В музеї)) |
||
PlusOdyn |
Дата 02 Травня 2014, 11:56
|
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
О Бурчик на норм вилку підсів.
![]() |
Zhdan |
Дата 02 Травня 2014, 13:21
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 91 ![]() |
Як їздиться на "яблуках"????
Замовив собі 29х2.35 -не можу дочекатись |
bata |
Дата 02 Травня 2014, 16:19
|
![]() офісний планктон ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів (Політехнічний-Новий Львів) Повідомлень: 1457 ![]() |
Вітаю!
Відразу попрошу не плутати, бо я їжджу на точно таких самих колесах (обода+гума) ![]() |
_BuR_ |
Дата 02 Травня 2014, 20:02
|
||
Добре, шо казати, треба раз попробувати. |
||
vchaban |
Дата 02 Травня 2014, 20:25
|
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
Класно! Теж хочу яблука на 29`
|
pakolv |
Дата 04 Травня 2014, 8:27
|
![]() @У Team ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: no-one-cares Повідомлень: 1564 ![]() |
чекаю з попкорном переходу Бура на фікс або сінглспід. ІМХО єдина виправдана фігня в місті для тренованих байкерів. Буду си таки збирати нєспєшно. Для іміджевої їзди на роботу.
![]() Це повідомлення відредагував pakolv - 04 Травня 2014, 8:38 |
SUPERUNKNOWN |
Дата 04 Травня 2014, 21:28
|
![]() ☜☆☞ Captain Obvious ☜☆☞ ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 866 ![]() |
а можно узнать судьбу переднего колеса с втулкой ХТ (то что осталось от вилсэта Алекс4Алекс
![]() |
_BuR_ |
Дата 04 Травня 2014, 22:00
|
||
Мною перебирались раз, потім дотягувались конуса, а потім забилось і так їздилось, тисяч 50 проїхали. Якби вчасно поміняти кульки і конуса то мож було і ще їздити, в якому стані чашки не знаю, так і не дивився. А загалом хт втулки думаю краще, що є. На цих колесах теж хт доречі. |
||
SUPERUNKNOWN |
Дата 10 Травня 2014, 6:37
|
![]() ☜☆☞ Captain Obvious ☜☆☞ ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 866 ![]() |
А что педали ? Смотрю юзаются 540е онли ?) сколько уже прошли и что вообще можно сказать про эти педали после больше 50к пробега? (Думаю любые кренки уже посыпались сто раз)))
П.с. мои м780 после 2к начали както поскрипывать рамкой о шип, выличелось смазкой шипа и пружины |
kiep |
Дата 10 Травня 2014, 19:11
|
||
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 962 ![]() |
круто для езды по городу на большие расстояния по хорошему асфальту. раму сложно найти. |
||
![]() |
![]() ![]() |