![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (6) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
_BuR_ |
Дата 06 Листопада 2012, 20:10
|
![]() ВЕЛОКУР"ЄР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3395 ![]() |
Заміна блискавки на рюкзаку, орієнтовна довжина 50-75см?
Це повідомлення відредагував _BuR_ - 06 Листопада 2012, 20:10 |
spirit-o |
Дата 06 Листопада 2012, 20:28
|
||
![]() постійний флудер ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 890 ![]() |
30-40 грн. залежно від типу блискавки і бігунків. |
||
ЧД_ |
Дата 06 Листопада 2012, 20:28
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Цикавыть шось яскравише с материалу на рейнкавер и штаны треба дошить. Сам скроил, майже сшил. остался этап пояска, кажись тыко пришить, все руки не доходят.
П.С. штаны в стиле 90-г. ![]() |
bata |
Дата 06 Листопада 2012, 22:17
|
![]() офісний планктон ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів (Політехнічний-Новий Львів) Повідомлень: 1457 ![]() |
скількт буде коштувати на
1. туристичний рюкзак ~70л 2. міський рюкзак на 26л (і чи можна з жовтої світловідбиваючої тканини, кароче як ментовські спецовки) |
Krasow |
Дата 07 Листопада 2012, 19:10
|
||||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Галицький район Повідомлень: 400 ![]() |
триває пошук матеріалу, результати пошуку матиму тодіж і визначатся точні ціни
дрібним ремонтом займатись не планую, і так по вулицях купа ремонтних ательє Мабуть на початку не дуже вдало сформулював, ситуація така: 1. Я знаю людину, яка є хорошим майстром по виготовленню жіночого одягу (все включаючи розробку моделі та підбір тканини, "виїзд замірника до замовника" ![]() 2. Я особисто для своїх потреб робив раніше різноманітнні чохли/чохлики/сумки, зараз зробив raincover,(для мого малого велорюкзачка підходящих у продажі незнайшов), і вирішив що така річ буде корисна багатьом... також можна виготовити ,наприклад ,якийсь нестандартний велочехол, чи що небуть... Тут згадав про п.1 , та і запитав в загальному про попит якось так) Це повідомлення відредагував Krasow - 10 Листопада 2012, 14:44 |
||||
_BuR_ |
Дата 07 Листопада 2012, 21:15
|
||
![]() ВЕЛОКУР"ЄР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3395 ![]() |
Як варіант можеш робити і віддавати в Горгани під реалізацію, або продати їм одразу оптом, я так з сідачками робив. |
||
Krasow |
Дата 13 Листопада 2012, 19:34
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, Галицький район Повідомлень: 400 ![]() |
Знайдено оптимальний матеріал: нейлон оксфорд сонячно-жовтого кольору, подібного до кольору смайла
![]() Такі "дощовики" будуть досить яскравими і помітними (тканина звісно не світлоповертаюча, але можу пришити світлоповертаючі стрічкі); теплий відтінок сприятиме хорошому настрою) Завтра планую придбати цю тканину, і вже до кінця тижня перші "екземпляри" побачать світ, і будуть представлені широкому загалу) |
ЧД_ |
Дата 13 Листопада 2012, 19:44
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Могу быть первым бетатестером. Мне светоотражающие понты не нужны. ЧД и так сяе як новорична ялынка.
Куда ехать для снятия мерок? Могу снять мерки самостоятельно. Замерщик с 17летним стажем. ![]() |
Krasow |
Дата 14 Листопада 2012, 22:43
|
||||||
Матеріал в наявності!!! ![]() Колір: жовтий люмінесцентний
Думаю над розробкою інструкції по замірам... (не у всіх такий стаж ![]() Можна розміри по телефону обговорити або замовлення на почту скинути
Чохол для рюкзака до 30л буде коштувати 50грн. , більше - гривня за літр, тобто: 1. ~90 грн. 2. 50 грн. Світлоповертачі збільшать вартість, залежно від розміру і кількості (зараз є в наявності стрічка шириною 2см, може бути 5см, ціни уточнюються...) Це повідомлення відредагував Krasow - 14 Листопада 2012, 22:57 |
||||||
ЧД_ |
Дата 15 Листопада 2012, 10:23
|
Пропоную: Я роблю фото рюкзака. Набиваю его трепьем по самое немогу. Замеряю ширину и высоту по спинке. И лазерным невелиром кину толщину набитого рюкзака в самой высокой точке. Остется один нюанс, как рейнкавер будет держатся на самом рюкзаке?
![]() |
drronn |
Дата 15 Листопада 2012, 12:31
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 113 ![]() |
А можна пошити якісь гамаші чи напівбахіли чи бог зна як воно правильно називається, коротше на ноги, щоб штани не вимазувались нижче колін? Тоже щось тіпа того матеріалу яскравого.
|
ibragim |
Дата 15 Листопада 2012, 12:49
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 138 ![]() |
Алоха.
Есть чумадан deuter attack backpack, чумовая штука, но без чехла. Имею желание вступить в ряды тестеров, когда можно подъехать, снять мерки с рюкзака. |
Krasow |
Дата 16 Листопада 2012, 6:41
|
||
теж такі хочу, модель в розробці ![]() ЧД та Ibragim - сьогодні напишу/подзвоню Це повідомлення відредагував Krasow - 16 Листопада 2012, 6:47 |
||
ЧД_ |
Дата 20 Листопада 2012, 10:20
|
Тестирование прошло успешно. На выходных сделаю фотки. Так же появились идеи по усовершенствованию, для такого типа рюкзака. На радостях выслал уже заказ на хвост.
![]() П.С. ЧД рекомендует. ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |