![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (12) [1] 2 3 ... Остання » ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
Challenge |
Дата 04 Червня 2010, 22:39
|
![]() насяльніка ![]() ![]() ![]() Звідки: ЛЬВІВ Повідомлень: 897 ![]() |
Я майже завжди (не їду тільки під сильним дощем) на роботу добираюсь ровером. Також на ровері катаю по клієнтам, дуже зручно в порівнянні з громадським транспортом і навіть автомобілем.
В день виходе від 10 до 40 км. Таким чином набігає майже половина мого місячного пробігу. Ровер паркую прямо в офісі, шеф спочатку був проти потім змирився. Цікаво скільки на веломаксі таких як я? |
sleepwalker |
Дата 04 Червня 2010, 23:16
|
![]() Початківець ![]() Звідки: Дрогобич Повідомлень: 71 ![]() |
і я їжджу )) але за нормальної погоди
|
vchaban |
Дата 04 Червня 2010, 23:27
|
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
+1 зимою і літом
![]() |
LesNik |
Дата 04 Червня 2010, 23:35
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів "Мій район" Повідомлень: 153 ![]() |
нема де ставити ровер на роботі
![]() |
greenandy |
Дата 04 Червня 2010, 23:50
|
||
![]() лісовичок♧ ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 698 ![]() |
+1 та ж проблема |
||
nrg78 |
Дата 05 Червня 2010, 0:23
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 233 ![]() |
за нормальної погоди + якщо вдається домовитися за "парковку"
|
Diak |
Дата 05 Червня 2010, 7:07
|
![]() we own the road ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 371 ![]() |
Їздю майже завжди, винятком є якщо тре поїхати в супермаркет, або якийсь епіцентр і т.п. тді автом. На роботі є паровка з навісом, в двох офісах. Як зробили? Писали заяву на імя президента компанії і збирали підписи, нещодавно виносили питання на голосування за парковку проголосувало 106 чоловік, при тому що реально їздить не більше 20.
По справах в центрі однозначно тільки ровер, швидко пересуваєшся, проблем з паркуванням ровера в сто разів меньше ніж авто. |
Atom |
Дата 05 Червня 2010, 7:52
|
![]() ВИЩЕ НЕБА))) ![]() ![]() ![]() Звідки: Новий Львів Повідомлень: 353 ![]() |
+1 до завжди... за умов якщо я здоровий і вел в робочому стані... пгодка для мене особисто другорядний фактор.... танки грязі не бояться!!!!!
![]() P.S міг би літати літавби, ще одна умова супротив велосипеду ![]() |
bata |
Дата 05 Червня 2010, 8:06
|
![]() офісний планктон ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів (Політехнічний-Новий Львів) Повідомлень: 1457 ![]() |
Не знаю чи підійду сюди під опис. Поки вчуся, живу біля політеха, то хожу пішки, ті 3 хвилини. Наразі працюю на доставці в Варятах, і тільки на ровері. В середньому наїжаю з 15 до 30км, деколи більше.
Загалом якщо треба кудись піти і це не вимагає певного дресскоду то валю на ровері. |
Uri2 |
Дата 05 Червня 2010, 8:33
|
![]() Рідкісний зануда ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, район ЛАЗу. Повідомлень: 3633 ![]() |
Я. За будь-якої погоди. І будь-якої пори року.
[edit] Вчора-позавчора от прикольно по погодці катнувся ![]() Головне, це мати з собою сухий одяг. Це повідомлення відредагував Uri2 - 05 Червня 2010, 8:34 |
Ksiondz |
Дата 05 Червня 2010, 8:51
|
![]() Бородатий вуйко ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 1389 ![]() |
майже завжди коли сезон. І деколи коли не сезон
![]() |
Nazarik |
Дата 05 Червня 2010, 8:55
|
|||||
Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: = Повідомлень: 432 ![]() |
Майже завжди +1 у всі пори року
![]() |
|||||
|
E-one |
Дата 05 Червня 2010, 8:56
|
![]() троль ще той ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів, р-н Стрийської Повідомлень: 4306 ![]() |
ніколи. на велопарковці під офісом біля будки охоронця автостоянки (Оптіма-Плаза) залишати свій велосипед не маю бажання, в середину завозити не можна... хоча люди лишають на вулиці.
Це повідомлення відредагував E-one - 05 Червня 2010, 8:57 |
vchaban |
Дата 05 Червня 2010, 9:00
|
![]() vchaban.blogspot.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 3061 ![]() |
Ага, залишати велосипед сцикотно
![]() |
mozz |
Дата 05 Червня 2010, 9:18
|
Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: _ Повідомлень: 244 ![]() |
......
Це повідомлення відредагував mozz - 05 Червня 2012, 22:41 |
![]() |
![]() ![]() ![]() |