![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
nestoror |
Дата 31 Січня 2011, 19:07
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: товчу ями маршрутом львів-рясне-брюховичі Повідомлень: 160 ![]() |
|
nestoror |
Дата 23 Лютого 2011, 19:46
|
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: товчу ями маршрутом львів-рясне-брюховичі Повідомлень: 160 ![]() |
змагання відбудеться в неділю 27 лютого.
початок реєстрації о 13.00, старт 14.00 усім бажаючим можу показати трасу в пятницю з 16.00 і до темна, в суботу з 10.00 до 14.00 номер мого мобільного 067-96-88-676 |
westsider |
Дата 26 Лютого 2011, 13:53
|
![]() город большой - чудаков много ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 1702 ![]() |
А можна на мапі показати, де буде реєстрація,і де пролягає траса?
|
nestoror |
Дата 26 Лютого 2011, 17:52
|
http://maps.google.com.ua/maps/ms?hl=uk&ie...2af2a8389a&z=15
там призи будуть від магазину Горгани (здається термошкарпетки і бафи), скоріш за все учасників буде не дуже багато, тож можна буде і дістати приза малою кровю =) п.с. хто перший зголоситься, тому можу дати свої лижі покататись Це повідомлення відредагував nestoror - 26 Лютого 2011, 17:59 |
nestoror |
Дата 26 Лютого 2011, 20:23
|
приймаю участь, але у мене 2 пари лиж =)
|
ЧД_ |
Дата 28 Лютого 2011, 9:17
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
Легкий звит от команды "профессора Плейшнера": Были мы двое, Паспорт и ЧД. ЧД как всегда был и за тренера и за толпу болельшиков. ЧД тыко розового спортивного костюма не хватала как в "Наша Раша". Паспорт не смотря на то что первый раз встал на лыжи, дошел-добежал (не знаю как правильно) надеюсь не последний. Очень понравилась атмосфера свята. Чем то напомнило 1 мая советских времен. Жалко что такого нет на вело мероприятиях. ЧД с велом был аки на корове седло в толпе лыжников.
По дороге домой ЧД жалел, что хотябы не попробывал, так шо на следующую зиму ЧД таки потренеруется на кошечках. ![]() Це повідомлення відредагував ЧД_ - 28 Лютого 2011, 11:18 |
Alina |
Дата 04 Березня 2011, 16:08
|
![]() Alina ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 492 ![]() |
Подивилась фото, прочитала написане. Молодці!!!!
pasport22 взагалі унікальний на рахунок новизни. Все незнайоме, пов’язане зі спортом, виходить з першого разу. За цим треба спостерігати: за наполегливістю, впевненістю. Молодці, хто там був, приймав участь, чи вболівав. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |