![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
spirit-o |
Дата 15 Лютого 2010, 21:17
|
![]() постійний флудер ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 890 ![]() |
Народ !!!
Допоможіть "почьотному" ![]() Хочу в неділю поїхати в Київ на чемпіонат України із зимового триатлону. Там доведеться їхати 12,5 км по снігу. Потрібна відповідна гума. Може хтось має можливість позичити щось підходяще. Моя подяка буде безмежною ... але в межах розумного ![]() Кажуть, що найкращим варіантом може бути MAXXIS Medusa ![]() |
mozz |
Дата 15 Лютого 2010, 21:26
|
Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: _ Повідомлень: 244 ![]() |
А чому саме Maxxis Medusa? Це ж покриха для болота.
І якщо я не помиляюсь, у Вас колись були шини Maxxis Wet Scream, вони ж досить схожі. Це повідомлення відредагував mozz - 15 Лютого 2010, 21:28 |
Griga |
Дата 15 Лютого 2010, 21:31
|
![]() Активный лентяй ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов, ул.Кирова Повідомлень: 1306 ![]() |
Можу запропонувати Швальбе Фет Альберт (1шт)
Це повідомлення відредагував Griga - 15 Лютого 2010, 21:31 |
Lafaiet |
Дата 15 Лютого 2010, 21:32
|
![]() всі баби, як баби, а я -багіня! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1136 ![]() |
Куме, якщо Вам підійдуть Джиммі, то можу вам їх позичити
![]() |
spirit-o |
Дата 15 Лютого 2010, 21:50
|
||
Якби ж то я знав, що мені підійде ![]() Я ще ніколи не катався по снігу ![]() Прогноз погоди обіцяє на неділю в Києві невеликий плюс, а це значить, що буде каша. І шо там підійде ![]() Завтра поставлю свою гуму (а то у мене ще сліки стоять) і спробую. |
||
dyadya |
Дата 15 Лютого 2010, 21:54
|
![]() зашел попялицца ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1258 ![]() |
Может всетаки лучше спрашивать шипованные покрышки?
Из личного опыта.Зубастые покрышки хорошо идут в парке,лесу только по протоптанной тропе.По целине вообще не едут.По снежной каше плохо(велосипед носит,о скорости прийдеться забыть,лишь бы доехать) Так что вероятно шипы должны помочь ![]() Це повідомлення відредагував dyadya - 15 Лютого 2010, 21:59 |
spirit-o |
Дата 15 Лютого 2010, 22:02
|
Шипи допоможуть коли снігу 10 см і він продавлюється до грунту.
А коли 40-50 см злежалого втрамбованого снігуо то навряд шип допоможуть. |
Lafaiet |
Дата 15 Лютого 2010, 22:15
|
![]() всі баби, як баби, а я -багіня! ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1136 ![]() |
На Різдво каталась на своїх джиммі. По каші тримали просто ідеально. На цілині трохи носило. З льодом теж непогано справлялись.
Макс також пробував на моїх джиммі їздити , залишився задоволеним. Можете до неділі узяти мої покри і спробувати. |
dyadya |
Дата 15 Лютого 2010, 22:20
|
![]() зашел попялицца ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 1258 ![]() |
pasport22
Моя информация относиться к Смарт Семам 2.0 Ни на чем другом пока не катался.Кстати по льду без снега катиться вполне уверенно. А вообще хитрых нюансов связанных со снегом достаточно много но тема немного о другом. |
spirit-o |
Дата 15 Лютого 2010, 22:35
|
||
Маю одну Джиммі, завтра спробую. |
||
alex |
Дата 15 Лютого 2010, 22:58
|
![]() Велофанат ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 1112 ![]() |
я в теорії не очень тому не кидайте каміння в мою сторону, але як на мене для рихлого снігу так як і для болота має бути якась вузька і зла гума
|
Leonid |
Дата 16 Лютого 2010, 10:28
|
![]() ветеран броуновского движения ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов Повідомлень: 2804 ![]() |
Есть Нокиан Екстрим120 - 2,10 шипы только по краю. Если накачать как положенно - то шипы работают только на поворотах или, если снесет. Могу одолжить - правда есть только 1 шт., спереди стоит.
Це повідомлення відредагував Leonid - 16 Лютого 2010, 15:35 Прикріплене зображення (Клікнути для збільшення) ![]() |
rosen |
Дата 16 Лютого 2010, 14:22
|
![]() суровый ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Звідусіль Повідомлень: 1481 ![]() |
Леня дело говорит!
|
spirit-o |
Дата 16 Лютого 2010, 18:26
|
Сьогодні покаталися по Стрийському парку. Виявилось не так уже і страшно
![]() За суб'єктивним відчуттям Велосіраптор трохи кращий за джиммі у каші-пухляку, хоча на втоптаних доріжках джимі працює не гірше. НА прикладі Нікалаіча зрозумів як не варто накачувати шини на сніг ![]() |
spirit-o |
Дата 16 Лютого 2010, 19:39
|
||
Є три варіанти: 1) бігти в кросах, їхати в контактах, з лижами все ясно; 2) бігти і іхати в контактах ...; 3) бігти і їхати в кросах, ... Варіант (1) - втрачається 30-40 сек. на перевзування; варіант (2) - бігти в контактах - це все одно, що плавати в чоботах; Поки схиляюсь до варіанту (3). Є певні проблеми із втиканням кросів з великим протектором у тукліпси, але ще є час для тренувань ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |