![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
Сторінки: (2) [1] 2 ( Перейти до першого непрочитаного повідомлення ) | ![]() ![]() ![]() |
be3nika |
Дата 24 Серпня 2015, 17:52
|
Доброго дня. Замовив на ali велосипедну фару типу "сова" але мав не обережність і не помітив, що в компект не входить акумулятор та зарядне.Де можна у Львові придбати?(типу такого http://ru.aliexpress.com/item/New-Recharge...2349794743.html )
Це повідомлення відредагував be3nika - 24 Серпня 2015, 17:53 |
Spin Doctor |
Дата 24 Серпня 2015, 20:56
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 272 ![]() |
Не купиш ніде. Хіба дуже пощастить. Замовляй з алі.
|
ЧД_ |
Дата 24 Серпня 2015, 21:02
|
![]() sprzedawca materacow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Lwow (Привоз) Повідомлень: 8668 ![]() |
А чого Санрайса не спытаты. може в нього е. Он у нас Гуру аккумуляторов и парафина.
![]() |
romakvadrat |
Дата 24 Серпня 2015, 21:25
|
![]() той, шо в квадраті ![]() ![]() ![]() Звідки: Lviv Повідомлень: 582 ![]() |
Її, здається, можна до павербанка присобачити якшошо. Ну і заряджати відповідно.
|
dissident |
Дата 24 Серпня 2015, 23:20
|
||
![]() Зацікавлений ![]() ![]() Звідки: с.Яблуниця,Верховинський р-н.,Ів-Фр. обл. Повідомлень: 127 ![]() |
Якщо не знайдеш в Львові, пошукай в інтернеті на популярних " інтернет-базарах", там того, що ти шукаєш - до вибору і до кольору. |
||
Taiwo |
Дата 25 Серпня 2015, 11:40
|
![]() road sage ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів / Топольна Повідомлень: 682 ![]() |
можливо тут щось порадять
|
project-70 |
Дата 25 Серпня 2015, 19:33
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Червоноград Повідомлень: 387 ![]() |
|
||
Spin Doctor |
Дата 25 Серпня 2015, 20:14
|
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів Повідомлень: 272 ![]() |
От так зразу побіг в Дніпропетровськ. ТС явно вказав саме на Львів. А я весною шукав - не було.
|
project-70 |
Дата 25 Серпня 2015, 22:17
|
||
![]() Постійний учасник ![]() ![]() ![]() Звідки: Червоноград Повідомлень: 387 ![]() |
Доставка в Україні вже не працює? |
||
Spin Doctor |
Дата 25 Серпня 2015, 22:39
|
Звичайно працює , але акумулятор з алі (який, доречі, теж доставлять) обійдеться майже вдвічі дешевше. А за невелику доплату вже й зарядне буде.
Ось такі справи. Саме тому з самого початку я порадив замовляти з алі. |
be3nika |
Дата 26 Серпня 2015, 8:55
|
Замовив з алі.Чохол,батарея та зарядне вийшло 11баксів
|
martini |
Дата 27 Січня 2016, 14:05
|
Початківець ![]() Звідки: невідомо Повідомлень: 30 ![]() |
І шо? Як враження від сови? Як світе? Надовго вистачає акумулятора? Можна посилання на саму фару?
Я зараз хочу шось толкове взяти бо задовбало вже тими ліхтариками світити, то все не то. Треба якесь нормальне світло нарешті собі вчепити. |
demon |
Дата 27 Січня 2016, 19:32
|
||
![]() Membёr ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львов (район Южный рынок) Повідомлень: 1665 ![]() |
4 панасоника за 9 баксов + коробочка!? вот это удача! а, я, дурак, за 6 баксов один такой аккумулятор купил...( martini, зачем тебе эта "сова"? купи лучше универсальный фонарь у Саймона, Конвой с теплым светом (модель С8, к примеру), там же, нормальный аккумулятор на 3500мач, который будет держать так же, как та коробища с 4шт выше, и не самую дешовую зарядку, к примеру Найткор 15+6(7)+13 http://ru.aliexpress.com/store/330416 |
||
syn.gates |
Дата 03 Березня 2016, 19:43
|
||
![]() Звідки: Львів Повідомлень: 15 ![]() |
C-серія незручна на роверик, C-шки далекобійні і до 10 метрів роблять пляму , яка сильно сліпить. Хоча це діло смаку. Я взяв Convoy S3 з дровами 2.1А - файно. |
||
Spiner |
Дата 03 Березня 2016, 21:12
|
|||||
![]() it's chemistry, .... ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів-Відень Повідомлень: 1199 ![]() |
Доречі теж читав на фонарьовці, що конвої с серії це на дальняк світити (там бошка велика), а для роверка краще S серії. І бімшоти кажуть, що таки так. Доречі, у звязку із баном на перевезення акумів літаком, деякі продавці перестали слати їх з алі. Так що прийдеться скоро закупляти в місцевих бариг, або шукати надійні канали з алі. |
|||||
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |