![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Вітаємо, Гість | Вхід для зареєстрованих користувачів |
![]() |
![]() ![]() |
PerekatiPole |
Дата 22 Листопада 2014, 23:24
|
Доброго времени суток уважаемые велобратья и сёстры. Обращаюсь к вам с предуприждением о возможном угоне велосипеда в вашем городе, сам я из херсонского байкфорума. Начну с самого начала - 18.11.2014 19:34 к нам на форум поступило объявление от некого mmatvey о продаже шоссера Bianchi http://bikekherson.com.ua/viewtopic.php?id=5523. Многим из нас текст объявления и сама подача показалась очень подозрительной, ни тебе номера рамы, чего модэраторы и правила форума у нас требуют от топикстартера, ни описания самого велосипеда. Словом продаёт какой то вшивый ашанбайк, + один из наших участников накопал точь в точь такоеже объявление с таким же текстом на OLXе http://lvov.lv.olx.ua/obyavlenie/velosiped...html#506e6c7ae0
Исходя из всего этого я решил обратится на прямую через форум к вам, пожалуйста прозондируйте почьву у себя среди своих. Не хотелось бы конечно что бы наши подозрения подтвердились но..., может человечик просто на Вы с интэрнэтом? Спасибо за внимание и пусть удача всегда будет с вами. |
Wertomaniak |
Дата 03 Липня 2015, 9:26
|
![]() Человек-руина ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: Левандівка Повідомлень: 2846 ![]() |
|
Taiwo |
Дата 03 Липня 2015, 12:25
|
![]() road sage ![]() ![]() ![]() Звідки: Львів / Топольна Повідомлень: 682 ![]() |
щось ваші байки на olx заспамили або шутсренько видалили, лиш би не запалили кантору
![]() |
PerekatiPole |
![]() |
||
схоже на це ![]() |
||
PlusOdyn |
Дата 04 Грудня 2015, 9:37
|
![]() Болотоплавець, посол товариства тверезості ![]() ![]() ![]() ![]() Звідки: катаюся країною - Оббухів/Українка -> грьобаний Зугрес Повідомлень: 2299 ![]() |
Сьогодні, 8.55-9.00 біля нижнього Шувару мене пішохідного обігнав якийсь бомжуватого вигляду мужик на найнері. Найнер на ригідці а-ля Java, мужик - базарна шкірянка, чорна шапка в'язана, спортивні штани замальцовані, відсутність шкарпеток, мешти не роздивився, та й взагалі то все зі спини.
Поїхав в сторону Стрийська-Наукова, переїхавши перехід. По тій стороні їхав інший мужик, певне зеленого кольору ригідний старий 26-тер, ваниажений спереду-ззаду, можливо він бачив коли той найнер поїхав далі. |
![]() |
![]() ![]() |